16 Σεπτεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ και λαθρομεταναστών, στον Άγιο Παντελεήμονα

16/9/2010
Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς χθες σημειώθηκε νέο επεισόδιο, μέσα σε δύο ημέρες, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών. Σήμερα τρεις Αφγανοί 18,22 και 23 ετών οδηγούνται στον εισαγγελέα καθώς φέρονται ως οι δράστες του νέου...επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της περιοχής και κατά το οποίο τραυματίστηκαν δυο Έλληνες και ένας ανήλικος Αλβανός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν περίπου έξι - εφτά Αφγανοί επιτέθηκαν σε δεκατριάχρονο Αλβανό που καθόταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον τραυμάτισαν στα δάχτυλα με σπασμένο μπουκάλι. Δύο Έλληνες 19 και 24 ετών, ενεπλάκησαν τον καυγά για να βοηθήσουν τον Αλβανό, αλλά οι Αφγανοί τους τραυμάτισαν, με μαχαίρι και μπουκάλι, τον έναν στο μηρό και τον άλλον στην κοιλιά. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπέβαλαν μηνύσεις και μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν οι τρεις Αφγανοί, τους οποίους αναγνώρισαν και γι' αυτό οδηγούνται στον εισαγγελέα. Πρόκειται για το δεύτερο, μέσα σε δύο ημέρες, περιστατικό βίας που σημειώνεται μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων.

Στην περιοχή βρίσκονται σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού στην οδό Αριστομένους 23 στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.
Η εμπρηστική επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επίσης, λίγο μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Έλληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να φύγουν οι αλλοδαποί από την περιοχή τους.


ΠΗΓΗ: http://greek-radar.blogspot.com/

Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!!!!! 
Η συνέχεια, για μας τους Έλληνες, έπεται έτι οδυνηρότερη αν δεν αντιδράσουμε.

2 σχόλια:

  1. Δυνατά για να φύγη η χολέρα,παιδιά!


    Δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα μ α ς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή