29 Ιουνίου 2010

Λευτέρης Ζαγορίτης και ο μπερμπάντης Υιός...

29/6/2010

Το όλο θέμα με τον μικρό Ζαγορίτη δεν είναι οι παρέες που κάνει. Πάρα πολλοί 20χρονοι και 40χρονοι μέχρι και 70χρονοι(!!!) θα ήθελαν να απολαύσουν την «παρέα» της Τζούλιας.
Καλά έκανε το παλικάρι, έχει τα μέσα, το εκμεταλλεύεται και περνάει καλά.

Το όλο θέμα ξεκινάει από την στιγμή που ο γιος του τσιφλικά της δημόσιας περιουσίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, έχει την εντύπωση ότι το στρατιωτικό είναι μία «λούφα και παραλλαγή» και αυτός είναι πρωταγωνιστής στα γυρίσματα μίας χαζοκωμωδίας. Αδιαφορεί για τους κανόνες, χλευάζει την ιστορία μας, συμπεριφέρεται σαν αφεντικό. Και φυσικά υπεύθυνος, για την συμπεριφορά αυτή, του νεαρού, είναι η οικογένειά του. Είναι η μάνα του και ο πατέρας του, που δεν του έμαθαν κάποιους βασικούς κανόνες αξιοπρέπειας και σεβασμού.

Και κάτι ακόμη. Σε ένα από τα δύο βίντεο που παραθέτουμε ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος ότι ξοδέψανε 10.000€ σε μία βραδιά. Πιστεύω ο υιός Ζαγορίτη να μην έβαλε από την τσέπη του πάνω από 100ευρώ· ειδάλλως τίθονται πολλά ερωτήματα. Γιατί, άν ένας φαντάρος μπορεί σε μία βραδιά να ξοδέψει έστω και 1.000€, τότε, πόσα είναι τα χρήματα που βγάζει ο πατερούλης, που μπορεί να υποστηρίζει τις τσαχπινιές του γιόκα του;;;;
Τελικά οι εμπλεκόμενοι στην πολιτική ζωή του τόπου πόσα «παίρνουν»;;;

Τέλος ο κανακάρης πήρε δυσμενή μετάθεση σε φυλάκιο στην Λήμνο. Μένει να δούμε αν θα κάτσει και πόσο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου