24 Ιουνίου 2010

70 ληστείες μόνο στο κέντρο της Αθήνας - Οργιάζουν οι ληστές δρόμου,χτυπούν όποιον βρουν ανεξαρτήτως ηλικίας,εθνικότητας και φύλλου..

24/06/2010

70 ληστείες δρόμου μόνο στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας από το τμήμα Ομονοίας,στην Αγγλίδα που δέχτηκε επίθεση στο σταθμό του Μεταξουργείου από αλλοδαπό. Επίσης της είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ο δράστης,εφόσον εκκρεμούν πριν από την δικιά της μήνυση,άλλες 70 που έγιναν από Σαββάτο βράδυ προς Κυριακή πρωί..


Όποιος αμφιβάλει ας κάνει τον κόπο να πάρει ένα τηλ.στο τμήμα.
Φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να αναφέρουν τα ΜΜΕ τον ακριβή αριθμό των ληστειών. Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί,δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Διαβάστε πως έγινε η ληστεία..όπως μας την έστειλε αναγνώστης.
Μπροστά στα μάτια μου έγινε λέμε.. Μια κυρία γύρω στα 65 Αγγλίδα πήγαινε στο μετρό του Μεταξουργείου,αλλά πριν φτάσει στις σκάλες πετάχτηκε ένας (μάλλον Αλγερινός) αλλοδαπός και την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μπουνιά και της άρπαξε την αλυσίδα. Μετά καθώς ήταν πεσμένη κάτω προσπαθούσε να τις πάρει και την τσάντα,τον είδαμε εγώ και ένας φίλος μου και τρέξαμε κατά πάνω του.Αυτός παράτησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει. Τον κυνηγήσαμε και εμείς λίγα μέτρα,αλλά καθώς κατάλαβε ότι θα τον φτάναμε πήδηξε σαν κατσίκι μέσα στον δρόμο και παραλίγο να τον χτυπήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μόλις πέρασε απέναντι μας έκανε και χειρονομίες ο αληταράς. Η γυναίκα έπαθε σοκ.Και έκλαιγε σαν μικρό παιδί.
Τα συγχαρητήρια μας στους Χρυσοχοϊδη-Βούγια-Αλ Σάλεχ και λοιπούς που εκτός από το έχουν γραμμένους όλους τους Έλληνες,δείχνουν να έχουν γράψει και την τελευταία πηγή χρηματοδότησης της Ελλάδας,τον τουρισμό.

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

Επόμενο θύμα

Θύμα ληστείας έπεσε ένας πεζός τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κοσομούλη 60 στην Αθήνα. Ήταν μισή ώρα μετά τις 6:00 όταν δύο άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που εκείνος περπατούσε αμέριμνος, τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που είχε πάνω του. Οι δράστες διέφυγαν εγκαταλείποντας αιμόφυρτο το θύμα τους.

Σχόλιο Αναγνώστη:


ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ..........ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...!!!

Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...!!!


ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!

ΠΗΓΗ:
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/06/70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου