24 Ιουνίου 2010

Νερό στο μύλο της σκοπιανής προπαγάνδας...

24/06/2010

...από ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας του Ρέμου και του Τριανταφυλλόπουλου


Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι γνωστά, και εν μέρει δικαίως έχουν προκαλέσει την οργή των φιλάθλων της ομάδας. Ωστόσο η απίστευτη προβοκάτσια η οποία συνέβη στο συλληπτήριο των φιλάθλων του Ηρακλή την Δευτέρα 21 Ιουνίου ξεπερνά κάθε όριο ντροπής.

Συγκεκριμένα στο συλλαλητήριο υπήρχαν άτομα, προφανώς κατευθυνόμενα, τα οποία κρατούσαν σκοπιανές σημαίες! Μάλιστα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στα οποία δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ τα ΕΛΤΑ, ενώ καταστράφηκαν καταστήματα και αυτοκίνητα, κατέστρεφαν προτομές μητροπολιτών της Θεσσαλονίκης, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όλα αυτά τα ανθελληνικά αίσχη δημοσιεύτηκαν και στην γνώστη γιάφκα του indymedia.

Επιπλέον στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος, του γνωστού και μη εξαιρετέου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (πρώην μέλος του ΔΣ της ομάδας) , εμφανίστηκαν κάτι περίεργοι τύποι, δήθεν εκπρόσωποι των φιλάθλων του Ηρακλή, οι οποίοι είπαν ότι τους προτάθηκε να συμμετάσχει ο Ηρακλή στο πρωτάθλημα των Σκοπιών! Μάλιστα έχει δημιουργηθεί ομάδα στο facebook η οποία προπαγανδίζει την αποχώρηση του Ηρακλή από το ελληνικό πρωτάθλημα, και την συμμέτοχη του στο σκοπιανό. Είναι φανερό πως προβοκάτορες και εγκάθετοι αναρχικών και ακροαριστερών προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οργή των φιλάθλων, με σκοπό να προωθήσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια.

Τώρα γιατί ο κόσμος της ομάδας ανέχεται αυτά τα γελοία άτομα και τους προβοκάτορες, δυστυχώς φαίνεται πως η πνευματική σήψη και τα οπαδικά πάθη είναι υπεράνω της εθνικής συνείδησης. Και όλα αυτά σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, σωματείο το οποίο έχει συμμετάσχει ενεργά στους εθνικούς αγώνες για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

ΠΗΓΗ:
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4635%3A2010-06-23-13-51-04&catid=98%3A2008-10-17-07-34-07&Itemid=285

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου