13 Μαΐου 2010

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - Μετά το www.antinews.gr και το www.aitolia.gr στον εσμό των συκοφαντών

Μετά το www.antinews.gr και το www.aitolia.gr 
στον εσμό των συκοφαντών.

Aναμέναμε τις επιθέσεις τους, διότι ήδη δύο φίλοι bloggers μάς είχαν ενημερώσει ότι θα δεχθούμε επιθέσεις, και ότι το κατεστημένο δεν θα άφηνε μία τέτοια ανεξάρτητη κίνηση να προχωρήσει, αλλά θα την κατέστειλε εν τη γενέσει της. Για το σύστημα πρέπει όλοι να είμαστε αχυράνθρωποι των κομμάτων (διαίρει και βασίλευε), και όχι ανεξάρτητοι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Περιμέναμε τα χτυπήματα από τα γνωστά παρακρατικά και όχι από δήθεν πατριωτικά blogs. Καλλίτερα όμως, διότι όλοι συν τω χρόνω φανερώνουμε τους σκοπούς που υπηρετούμε. Χωρίς στοιχεία, χωρίς να μας γνωρίζουν, έσπευσαν να μας συκοφαντήσουν. Τους ενόχλησε διότι γνωρίζουν ότι η δύναμη των bloggers,  μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σάπιο κατεστημένο και να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Τούς ενόχλησε τόσο πολύ, που το σύστημα επιστράτευσε bloggers για να επιτεθούν με αήθεις χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους bloggers την τελευταία στιγμή της συνάντησης, κάτι που αποδεικνύει, ότι περίμεναν να περάσουν οι ημέρες, και να χτυπήσουν βάσει σχεδίου την κατάλληλη στιγμή με επαγγελματικό τρόπο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
 Το προσκλητήριο είχε δημοσιοποιηθεί εδώ και 2 εβδομάδες. Μέχρι προχθές όλα πήγαιναν περίφημα και ουδείς μπορούσε να προσάψει κάτι μέχρι που

1. βρέθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (όπως και στην ψηφοφορία για την ένταξή μας υπό την επιτήρηση του Δ.Ν.Τ.) Γ. Καρατζαφέρης, που με την επερώτηση στην Βουλή για φίμωση των bloggers πρίν δύο ημέρες, έδωσε άλλοθι για να μας συκοφαντήσουν.

2. Tην επομένη ημέρα το antinews με βάση την επερώτηση του Καρατζαφέρη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον μας, και την μεθεπόμενη το aitolia. Δηλαδή τα δύο blogs, λειτούργησαν ως παραφυάδες του πολιτικού συστήματος (ΛΑΟΣ–ΠΑΣΟΚ) και προσπάθησαν να ματαιώσουν την συνάντηση, έστω και την τελευταία ημέρα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 1. Αν δεν έκανε την επερώτηση ο Γ. Καρατζαφέρης στην βουλή θα εύρισκαν άλλοθι για να μας συκοφαντήσουν; ΟΧΙ.

2. Mας κατηγορούν για στελέχη του ΛΑΟΣ την στιγμή που εξαιτίας του ΛΑΟΣ βρήκαν πάτημα να μας συκοφαντήσουν. Δεν βλέπουν την αντίφαση που έπεσαν;

3. Εάν ο Γ. Καρατζαφέρης ήθελε να ελέγξει τα blogs μέσω ημών θα έκανε την επερώτηση στην βουλή; Φυσικά ΟΧΙ.

Κύριοι, οι μάσκες έπεσαν. Μην τρέφετε αυταπάτες, όποιος έχει καθαρό μυαλό καταλαβαίνει. Έντρομο το κατεστημένο, με αθέμιτα μέσα επιστρατεύει ακόμα κι αυτούς που «θέλει» να φιμώσει δηλ. τα blogs οδηγώντας σε εμφυλοπολεμική διαδικτυακή σύγκρουση, διαιρώντας τον πατριωτικό χώρο. Δεν μας τρομάζουν ούτε μας πτοούν, ούτε υποστέλλουμε την σημαία, διότι ήδη η προσπάθειά μας έφερε και το πρώτα θετικά αποτελέσματα. Ανάγκασε δύο bloggers να φανερώσουν τις προθέσεις τους.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ www.aitolia.gr
(Με πλάγια γράμματα η συκοφαντία)

α        «…Η πρόσκληση στάλθηκε σε 105 ακομμάτιστους Bloggers του πατριωτικού χώρου…. »  Πως ρε σεις «ακομμάτιστοι» Γιώργο Στέφανε Μάριε καταλάβατε ότι οι παραπάνω 105 bloggers είναι ακομμάτιστοι; Γιατί δεν βάλατε και κανένα όνομα από αυτούς για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;;

α) Απαντούμε λοιπόν στις παραπάνω κατηγορίες, παραθέτοντάς σας την διαδικασία επιλογής των blogs, στα οποία τελικώς απευθύναμε πρόσκληση. Το να σαρώσουμε όλο το διαδίκτυο προς αναζήτηση πατριωτικών blog, με ένα κοινό έστω και κατά βάσιν υπόβαθρο, θεωρήσαμε ότι είναι μία πολύ χρονοβόρα και ίσως αδύνατη προσέγγιση.

Προτιμήσαμε λοιπόν για να κινηθούμε γρήγορα, να συλλέξουμε αρχικά από το blog dhmopshfisma.blogspot.com, όλες τις διευθύνσεις των blogs που υποστηρίζουν το δημοψήφισμα (περί τα 350), άρα και εκ πρώτης όψεως συμφωνούν και έχουν μία κοινή πατριωτική ιδεολογική βάση. Αυτό βεβαίως και δεν σημαίνει ότι, κάποιοι έμμεσα ή άμεσα δεν εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα, ή δεν υποστηρίζουν συστηματικά συγκεκριμένους πολιτικούς και κόμματα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και προχωρήσαμε σε έρευνα (περίπου 2 εβδομάδων) ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι ποιά από αυτά τα blogs είναι ακομμάτιστα και ποιά όχι. Το τι κριτήρια χρησιμοποιήσαμε για την διαλογή δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να τα αντιληφθεί κανείς. Διαβάζοντας αρκετά άρθρα και κοιτώντας με προσοχή διαφαίνεται σχεδόν αμέσως η κομματική προτίμηση κάποιων. Δεν θέλαμε επ’ ουδενί να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή κομματικοποιημένοι bloggers, διότι το πολιτικό κατεστημένο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, αποκαλύφθηκε ότι είναι σάπιο στην ολότητά του. Αποφασίσαμε να παραμείνουμε καθαροί άσχετα με το τι ψήφιζε ή ψηφίζει ο καθένας. Άλλωστε είμαστε Ακομμάτιστοι και Πολιτικοποιημένοι, δηλαδή έχουμε συνειδητή πολιτική άποψη ακόμη και αν ρίχνουμε λευκό. Φυσικά blogs τα οποία ακατάσχετα υβρεολογούν και φωνασκούν, με ή άνευ εμμονής κατά συγκεκριμένων προσώπων, ακόμη και αν αυτό είναι σε κάποιες περιπτώσεις δικαιολογημένο, δεν προσκαλέστηκαν. Δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό τους απλά θέλουμε, να κινηθούμε ειρηνικά και χωρίς φανατισμό, και την προσπάθειά μας να αγκαλιάσουν όλοι οι απλοί αγνοί πατριώτες.

Τα blogs λοιπόν είναι εκεί και σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιήσουμε ούτε σε ποιους στείλαμε, ούτε ποιοι θα συμμετάσχουν, ειδικά σε εσένα που είναι πλέον αμφίβολο τι σκοπούς εξυπηρετείς. Όχι τουλάχιστον χωρίς την δική τους έγκριση.

β.         Αφού εγώ δεν έλαβα το mail σας ρε παιδιά αυτόματα θεωρούμαι «κομματισμένος» ή έχω κάποια ελπίδα να με επιλέξετε στο μέλλον;;; Πέστε μου γιατί νιώθω χαμένος στην μετάφραση.

β) Το mail μας δεν το έλαβες διότι ο ιστότοπός σου www.aitolia.gr ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στα blogs που υποστηρίζουν το δημοψήφισμα. Απλά και ωραία. Το αν είσαι κομματικοποιημένος ή όχι μπορείς να μας το πεις εσύ για μας γλιτώσεις από τον κόπο. Και ΟΧΙ, μετά την συκοφαντική επίθεση που μας εξαπέλυσες χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, δεν θα σε προτιμήσουμε στο μέλλον. Μην νοιώθεις «χαμένος» και μην μας ειρωνεύεσαι διότι δεν καταφέρνεις τίποτα.

γ.         Στην πρόσκληση για το Μοναστηράκι οι 105 «ακομμάτιστοι» γίνανε 120 (φτου πάλι δεν είμαι μέσα). Τι έγινε ρε παιδιά υπάρχει καμιά αίτηση – δήλωση που συμπληρώνουμε για να χαρακτηριστούμε «Ακομμάτιστοι»;;”

γ) Οι 105 έγιναν 120 διότι είτε μέσω άλλων blogs βρήκαμε κάποια άλλα, είτε γιατί κάποιοι bloggers μας πρότειναν άλλους, είτε γιατί κάποια δεν είχαν mail επικοινωνίας και τους στείλαμε εκ των υστέρων την πρόσκληση μέσω της φόρμας του blog.

δ.         «Είμαστε μια ομάδα νέων που σκεφτόμαστε πατριωτικά ….του ελληνικού κρατιδίου…» Καλά ρε σεις πατριώτες δεν μπορώ να καταλάβω την «πατριωτική» σας σκέψη ….κρατίδιο η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας;;;; Εδώ που τα λέμε και πάλι με μπερδέψατε με το άλλο «…είμαστε μια ομάδα πολιτών που…». Εγώ νέος δεν είμαι πολίτης (και δυστυχώς σκεπτόμενος) είμαι. Μπορώ να ενταχθώ στην ομάδα σας ή πρέπει να περάσω από τα γραφεία της οδού Μεγίστης στην Κυψέλη (..κάποιος μίλησε για κομματικές ταυτότητες…) να πάρω κανένα χαρτί που να πιστοποιεί τον πατριωτισμό μου,, Ά έχω μια απόδειξη από αγορά βιβλίων του Άδωνη κάνει ως παραστατικό «ακομμάτιστου» Blogger;;

δ) Βεβαίως και είμαστε πατριώτες και αν διάβαζες με προσοχή αντί να λασπολογείς θα το αντιλαμβανόσουν. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ήτανε κάποτε, θα είναι πάντα στην καρδιά μας, και παλεύουμε για να ξαναγίνει, αλλά ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, εντός και εκτός των τειχών, την έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ. Και εσύ αντί να συνταχθείς μαζί μας για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, να διαλύσουμε την σαπίλα, και να αναστήσουμε την κοιμισμένη ΕΛΛΑΔΑΡΑ, λειτουργείς σαν (ή ως) κατευθυνόμενος συκοφάντης και εξαπολύεις αβάσιμες κατηγορίες εναντίων μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ (;) και ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Μήπως λοιπόν θα πρέπει εμείς να ρωτήσουμε εσένα αν είσαι πραγματικά πατριώτης και τι σκοπούς εξυπηρετείς;


“ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ”

Αφού λοιπόν επικαλείται το δήθεν πατριωτικό www.aitolia.gr ότι ανήκουμε στο ΛΑΟΣ, αναρτά κατάπτυστα κολάζ, και εμμέσως μας απειλεί ότι θα αποκαλύψει στοιχεία, το ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ να δημοσιοποιήσει ΑΜΕΣΑ κομματικές ταυτότητες και κομματικές δράσεις, αλλιώς να σιωπήσει για πάντα. 

Μία φορά ψεύτης, πάντα ΨΕΥΤΗΣ.

http://akommatistoi.blogspot.com

(Το παρόν εστάλη με email στο antinews και στο aitolia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου