7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Οι ψευτοαναρχικοί ταραξίες που διαλύουν με κάθε ευκαιρία το κέντρο των Αθηνών (και την Ελλάδα), ζητούν νομική υποστήριξη από τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε, δεν το είχαν ποτέ κρυφό οι προδότες. Όμως όντας κυβέρνηση θα έπρεπε, ίσως, να μη δείχνει ότι είναι το παρακράτος της βίας και της προδοσίας.

Ανάρτηση στο φέισμπουκ από τον Θάνο Τζήμερο:

"Κοίτα να δεις συμπτώσεις! Ο "Σουηδός", με σύμβολα την κουκούλα, την γροθιά και τη μολότωφ, δίνει τηλέφωνα στους μπαχαλάκηδες εξωτερικού για ιατρική και νομική βοήθεια. Τηλεφώνησα στα κινητά. Το πρώτο έχει επιλέξει να μην δέχεται τηλεφωνήματα με απόκρυψη. Ανήκει σε κάποιον Δημήτριο Ι. Μποζίκη, Ιωάννου Βαρβάκη 76-78, Αθήνα. Το δεύτερο το σήκωσε η κάτοχος, η οποία μου είπε ότι χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά της. Φυσικά το ήξερα πριν της τηλεφωνήσω. Είναι η Αλεξάνδρα Γ. Ζορμπαλά, (ΑΜ/ΔΣΑ 11116) Ωλένου 9 & Ευελπίδων, η οποία όντως είναι γνωστή δικηγόρος μπαχαλάκηδων. Το τηλέφωνό της προτείνεται από το indymedia χρόνια τώρα ως άμεσης βοήθειας. Αλλά δεν είναι μόνο άμεσης. Έχει καταθέσει και αγωγή εναντίον της αστυνομίας για ρίψη δακρυγόνων με ενάγοντες αριστερούς καθηγητές που διαδήλωναν "κατά της ιδιωτικοποίησης της παιδείας". Για προσέξτε όμως καλύτερα τα σταθερά τηλέφωνα... Ναι, είναι τα τηλέφωνα των γραφείων της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!!! Το κυβερνητικό κόμμα δηλαδή δίνει νομική βοήθεια στους μπαχαλάκηδες που έχει συλλάβει η αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης!!! Το έχουν τερματίσει."

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/932432836849354


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου