1 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θεωρεί ότι πρέπει να διαγραφεί το χρέος της Νέα Δημοκρατίας...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτός ο αρλεκίνος-τσαρλατάνος της πολιτικής, πιστεύοντας ότι το χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι αδύνατον να αποπληρωθεί, θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να διαγραφεί. Ρε μνημονιακό υποκείμενο, γιατί δεν είπες το ίδιο και για το επαχθές χρέος της πατρίδος μας; Γιατί είναι πρέπον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου ως κράτος απέναντι στους εταίρους και θα πρέπει να μας ξεζουμίσουν, για να αποπληρώσουμε χρέη που δεν μπορούν να αποπληρωθούν ούτε σε τριάντα γενιές, και το βρωμερό κόμμα-τραβεστή (που θέλεις να γίνει και αρχηγός του) δεν ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να αποπληρώσει τα θαλασσοδάνεια που έπαιρνε από τις κρατικές και ιδιωτικές τράπεζες; Αυτά τα σκουλήκια σε κυβερνούν ραγιά.

Αυτός ο απίστευτος τύπος δε, συγκρίνει το ψευτοκούρεμα του δημοσίου χρέους (που όπως παραδέχεται ο αλήτης ούτε αυτό είναι βιώσιμο) με την ολική διαγραφή των χρεών αυτού του αποκόμματος. Και για ποιόν λόγο Έλληνα ραγιά...; Μα βεβαίως για το καλό της δημοκρατίας........ραγιά.......... κατάλαβες τώρα;
ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ αυτούς που σε φέρανε στην άθλια κατάσταση που ζεις ή υποστήριξαν με πάθος την παράλογη απίθανη και αποικιοκρατική μνημονιακή λαίλαπα.

To βίντεο το πάμε στο 7:23

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου