7 Ιουλίου 2015

Παραδεισένιες περιοχές ο Άγιος Παντελεήμονας πριν τους... λαθρομετανάστες. Λυριτζής-Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ...!


Τα είπε αυτά κάποιος κακός Έλληνας ρατσιστής εθνικιστικής; ΟΧΙ τα ακούσαμε από τους κυρίους Λυριτζή - Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Αυτοί, οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καθεστώτων, οι αλήτες προπαγανδιστές της διαλύσεως των γειτονιών της Αθήνας (αλλά και όλης της Ελλάδος) είναι που τους Έλληνες της περιοχής τους χαρακτήριζαν μέχρι και ναζιστές...

Ακούσαμε λοιπόν αυτά τα καθάρματα να νοσταλγούν τις εποχές που οι περιοχές εκείνες ήταν παράδεισοι πολιτισμού, με τα θέατρά τους, δημοτικές πισίνες και μπορούσε να κυκλοφορήσει ακόμα κι ένα ανήλικο παιδί, όλη μέρα, πρωί βράδυ, χωρίς να ανησυχεί ούτε ο ίδιος ούτε οι γονείς του για την ασφάλειά του.

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Αυτοί οι αληταράδες λοιδορούσαν ανηλεώς τους Έλληνες της περιοχής, Έλληνες που διαμαρτυρόντουσαν για την μετάλλαξη-γκετοποίηση-υποβάθμιση-καταστροφή του ιστορικού κέντρου των Αθηνών, από τις ορδές των αφρικανοασιατών, από τα στίφη των βαρβάρων εποικιστών.
Αυτοί λοιπόν οι ρουφιάνοι σήμερα αναπολούν τις εποχές που η περιοχή είχε πολιτισμό-καθαριότητα-ασφάλεια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου