2 Ιουνίου 2014

ATHENS PRIDE 2014. Η Αμερικάνικη Πρεσβεία και ο ΣΥΡΙΖΑ στους υποστηρικτές τής γκέι παρωδίας!!!


Αν εξαιρέσουμε τους δεδηλωμένους γκέι υποστηρικτές της συγκεκριμένης ξενέρωτης γελοιότητας, θα επικεντρωθούμε κυρίως στις πολιτικές προεκτάσεις και θα δούμε ότι τίποτα δεν είναι τόσο αθώο και απλό όσο θέλουν να φαίνεται...
Ξεπερνάμε τα ξεφτιλισμένα ραδιόφωνα του MAD και LoveRadio 97.5 και τον δήμο Αθηναίων με το ραδιόφωνό του αθήνα9.84 και προχωράμε πιο βαθιά.

- Υποστηρικτής "LIFO": Γνωστό περιοδικό, δωρεάν διανομής, για τις πολυπολιτισμικές του ορέξεις και προπαγάνδα.
Και πάμε λίγο πιο πολιτικά:
- Υποστηρικτής "Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των συντακτών": Η εφημερίδα της αριστερής ψευτοδιανόησης, της παγκοσμιοποίησης και της αποεθνοποίησης. Γνωστοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και απάτριδες.
- Υποστηρικτής "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5": Ή αλλιώς το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στα fm.
Και τέλος η μεγάλη αποκάλυψη:
- Υποστηρικτής "Αμερικάνικη Πρεσβεία": Για όποιον έχει ακόμη αμφιβολίες για το ποιοι βρίσκονται πίσω από κάθε τι στρεβλό - παράλογο και εμετικό συμβαίνει στην πατρίδα μας.

Άλλη μία συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τις ΗΠΑ σε κοινωνικό επίπεδο, αυτήν την φορά. Χέρι-χέρι οι νεοφιλελεύθεροι του ΣΥΡΙΖΑ με τους πάτρωνές τους.

Τώρα μπορεί να γίνει ακόμη πιο κατανοητό γιατί ο Πούτιν απαγόρευσε να γίνονται αυτές οι γελοιότητες στην χώρα του. Ο κύριος λόγος είναι ότι οργανώνονται υπογείως και στηρίζονται ευθέως από τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου