1 Φεβρουαρίου 2014

Σόου Αφγανών εισβολέων έξω από την βουλή με οργάνωση Σύριζα !!!


Στον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και κατ'επέκταση της Ελλάδας εξελίσσεται η υπόθεση με τους "λαθρομετανάστες του Φαρμακονησίου" μια ομάδα Αφγανών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.
Οι Αφγανοί δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στην χώρα, αντί να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε κέντρο διαμονής μέχρι την απέλασή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και χθες έδωσαν .... συνέντευξη Τύπου έξω από την Βουλή (!)  καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τους υπεραπιστές της, εν προκειμένω τους άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής, γιατί ... τους εμπόδιζαν να μπουν στην Ελλάδα!
Μετά τη "συνέντευξη Τύπου" ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Εκεί, πενταμελής επιτροπή με επικεφαλής τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που "κόπτεται" για τους λαθρομετανάστες αλλά όχι για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε θηράματα που καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται, βιάζονται κακοποιούνται, ζήτησε από τον διοικητή του τμήματος να παύσουν οι προσαγωγές από την Αστυνομία των ανθρώπων που επέζησαν από το ναυάγιο.

Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να εισέρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρόμενοι γιατί τα στελέχη ασφαλείας δεν τους επέτρεψαν να μπουν παράνομα στην χώρα ή εν προκειμένω να ... ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού (ναι, ειπώθηκε και αυτό από τους Αφγανούς ως κατηγορία: Δεν τους επιτράπηκε να ανέβουν στο σκάφος!)
 Φαντασθείτε Μεξικάνοι λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ να μπαίνουν στην χώρα και την επόμενη ημέρα να αφήνονται ελεύθεροι και δίνουν συνέντευξη κατά των συνοριακών φρουρών! Σωστά, είναι αδύνατον να φαντασθείτε κάτι τέτοιο γιατί μόνο σε μία χώρα του κόσμου θα μπορούσε να συμβεί: Στην Ελλάδα!

Κατά τα λοιπά:
Ρώτησε κανείς στην "συνέντευξη Τύπου" τους "ταλαίπωρους Αφγανούς" για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν; Όχι!
Τους ρώτησε κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία και βρέθηκαν στις ακτές του Αιγαίου;
Πώς το ίδιο το τουρκικό κράτος πραγματοποιεί την διακίνησή τους και μετά τους βάζει σε μια σάπια βάρκα και τους πετάει κυριολεκτικά στην θάλασσα; Όχι φυσικά.
Λένε ότι "Οι λιμενικοί προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προς την Τουρκία αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, της μεγάλης ταχύτητας του σκάφους του Λιμενικού και του πανικού που επικράτησε, πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να πηδούν στη θάλασσα". Αν δεχθούμε ότι έτσι έγινε τότε οι άνδρες του Λιμενικού έπραξαν άριστα!
Η χώρα ούτε είναι (ή μάλλον δεν πρέπει να είναι) ανθρωποσυλλέκτης πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και φυσικά υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Και οι νόμοι λένε ότι το ΛΣ/Ακτοφυλακή είναι υποχρεωμένο να εμποδίσει την παράνομη είσοδο στην χώρα ατόμων τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα..
Από εκεί και πέρα, αν ανατράπηκε η βάρκα του Τούρκου δουλέμπορου και αν χάθηκαν ζωές αποτελεί τραγωδία μεν, αλλά εντελώς ανεξάρτητη από το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παράνομοι.
Και σε τελική ανάλυση, η ευθύνη είναι 100% της Τουρκίας και των τουρκικών κρατικών κυκλωμάτων που θησαυρίζουν προωθώντας κάπου 200.000- 300.000 λάθρο τον χρόνο στην Ελλάδα.
Και αν η ΕΕ έχει "ανθρωπιστικό" πρόβλημα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Nα καλύψει όλη την δαπάνη για 10.000 συνοριοφύλακες, με 100 πλωτά σκάφη, 50 οχήματα και 20 ελικόπτερα από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο για να "προλαβαίνει τις ανθρώπινες τραγωδίες".
Σε διαφορετική περίπτωση οι μαγκιές του στιλ "Δουβλίνο ΙΙ" που υπέγραψε η ελληνική πολιτική ελίτ αποδεχόμενη ότι η χώρα θα γίνει ο "ανθρωποτενεκές" Ασίας και Αφρικής και θα είμαστε υποχρεωμένοι να εμποδίζουμε τους λάθρο να ταξιδεύσουν εκτός Ελλάδος προς τις λοιπές χώρες της ΕΕ, φιλοξενώντας τους μόνιμα εδώ, κομμένες.
 Στην παρακάτω φωτο οι ανθέλληνες του Σύριζα και η "Ψυχώ 3" !!!


ΠΗΓΗ: Μήνυμα που λάβαμε

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ
Εμείς απλώς θα αναρωτηθούμε. Το εν δυνάμει ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (ήτοι το 20 με 30%) ασπάζονται αυτές τις προδοτικές και ανθελληνικές τακτικές του; 
Υπάρχει Έλλην, έστω και που να έχει κάποια ψήγματα πατριωτισμού, που να μη βγαίνει από τα ρούχα του, με αυτές τις πρακτικές των νεοφιλελεύθερων καθαρμάτων, αυτού του ψευτοαριστερού κοπριτοσυνονθυλεύματος; 
Ως πότε ρε ραγιά θα σε τρομάζουν οι φωνές των αργυρώνητων και ξενόδουλων νενέκων;
Ως πότε; 

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΤΩΡΑ

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ,ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΔΕ==ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ;;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ==ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή