5 Δεκεμβρίου 2013

Έφοδος σήμερα στις οικίες τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εντάξει, το κάνουν επίτηδες για να αυξήσουν τα ποσοστά της.-


Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής έγιναν στα σπίτια των Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.
Στην μεν οικία του Ηλιόπουλου μία σφαίρα 9 χιλιοστών· στην δε Μπούκουρα, ένα όπλο..... με νόμιμη άδεια.........

Τα σημαντικότερα ευρήματα όμως των διωκτικών αρχών δεν είναι αυτά. Που ναι μεν είναι "ολόκληρο οπλοστάσιο" αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά όσο οι τετραπύρηνοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές (τετραπύρηνος ->  πυρήνας -> πυρηνική ενέργεια -> άρα όπλο μαζικής καταστροφής) καθώς και εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες sim.
Μιλάμε δηλαδή πια για... πυρηνικό οπλοστάσιο.

Αν δεν κάνουν πλάκα, για να γελάσει λίγο ο Ελληνικός λαός, τότε είναι συνεργάτες της Χ.Α.. Δεν μπορεί να δοθεί άλλη εξήγηση.

Πραγματικά, μετά από τόσους μήνες, τί περιμένουν να βρουν; Ακόμα και αν υπήρχε μία περίπτωση, να έβρισκαν κάτι το συγκλονιστικό μέσα στους υπολογιστές, στην αρχή των διώξεων, σήμερα, τί ευελπιστούν να ανακαλύψουν;
Και αυτό το κάνουν, ενώ το Σαββάτο είναι προγραμματισμένη η απολογία των τριών, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (εννοώντας την Χ.Α.).

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το κράτος της γελοιότητας, δεν έχει επαρκή στοιχεία, για το οτιδήποτε, και τρεις μέρες πριν την απολογία των στελεχών, προσπαθεί απεγνωσμένα, κάτι να βρει.
Πόσο ακόμη θα ξεφτιλιστείτε; Για πόσο καιρό ακόμη θα ηρωοποιείτε την Χ.Α. και τα στελέχη της; Τί μαγειρεύετε επιτέλους; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου