31 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΔΟΤΕΣ Παπακωνσταντίνου - Παπανδρέου, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της εκπομπής Εκκεντρικό Δελτίο

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού είναι από εχθές το βράδυ ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την χθεσινή και απαράδεκτη σύλληψη του. Μετά τις 9 θα μεταβεί στην σήμανση και αργότερα στον εισαγγελέα. 

Αποκαλυπτικά, τα πρώην στελέχη της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ζωή Γεωργαντά και Νίκος Λογοθέτης (Αντιπρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ)

31/10/12 01:56
Απόψε, ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ- Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων... Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε... τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε που μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα τα σενάρια που μιλάνε για εκτροπή. Η Δημοκρατία κλονίζεται και αυτό επιβεβαιώνεται μετά το σημερινό γεγονός. Τα στοιχεία που ο κ. Καρατζαφέρης έχει στα χέρια του προφανώς ενόχλησαν... και ενόχλησαν πολύ...

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι "χθες" ήταν ο κ. Βαξεβάνης, σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης. Αύριο ποιος; Πιθανότατα ο επόμενος που θα έχει στοιχεία στα χέρια του...


Το θέμα ξεκινάει στο 38:00 περίπου.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Τελικά αυτοί που είναι υπέρ του ΔΝΤ, της ΤΡΟΪΚΑ, του Μνημονίου κλπ είναι:
- Είτε κατά συρροή ΠΡΟΔΟΤΕΣ (Σημίτης, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και πάρα πολλοί ακόμη από τα κυβερνητικά στελέχη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που είναι και αυτοί που ΕΣΚΕΜΕΝΑ οδήγησαν την Ελλάδα στον γκρεμό.
- Είτε όψιμοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ (Γεωργιάδης, Βορίδης και λοιποί νεοφιλελεύθεροι) λόγω του ότι τους ενδιαφέρει η θεσούλα τους και φυσικά έχουν έλλειψη ανδρείας και εθνικής υπερηφάνειας.
- Είτε τα συμφέροντά τους τούς το επιβάλλουν.
- Είτε βεβαίως είναι απλώς πανηλίθιοι ευκολόπιστοι (στερούμενοι φυσικά και ανδρείας) που όποια μπαρούφα ξεστομίσει ο πολιτικός νταβατζής τους την ασπάζονται και την υπερασπίζονται· ακόμα και αν τους πάρουν και τα σώβρακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου