5 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή εκτελεί χρέη αστυνομικής δύναμης στο κέντρο της Αθήνας


Κάτι είχαμε ακούσει και στο παρελθόν, για βοήθεια σε γέρους ανθρώπους να πάρουν την σύνταξή τους, για να μη τους ληστέψουν στον δρόμο, αλλά αυτό που ακολουθεί παραπάει!!!

Το περιστατικό είναι πραγματικό
Συζητώντας με έναν φίλο μου σήμερα και αναλύοντας τα κόμματα και το τι θα ψηφίσουμε, μου ανέφερε ένα περιστατικό που του εκμυστηρεύτηκε ένας συνεργάτης του. Και το περιστατικό έχει ως εξής.

Πήγε ένα πρωί ο άνθρωπος σε ένα κατάστημα ή σε κάποιον χώρο, τον οποίο είχε να πάει πολύ καιρό. Ανοίγοντας την πόρτα βρίσκεται προ μίας δυσάρεστης εκπλήξεως. Μέσα ήταν στοιβαγμένοι καμμία 20αριά πακιστανοί. Μετά το πρώτο σοκ προσπάθησε να τους πείσει ότι ο χώρος του ανήκε και ότι θα έπρεπε να φύγουν. Όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά τον απείλησαν και τον εκδίωξαν από την ιδιοκτησία του!!!

Τρομαγμένος και συνάμα τσαντισμένος από αυτήν την κατάσταση προσφεύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ιδού τι του απάντησε ο υπεύθυνος αξιωματικός:
«Κύριέ μου δεν έχει νόημα να επέμβουμε. Σήμερα θα τους διώξουμε και σε πολύ 3 ημέρες θα έχουν ξαναεπιστρέψει. Για να μη σου πω ότι το ίδιο βράδυ θα ξανακαταλάβουν τον χώρο σου».
Ο άνθρωπος δεν πίστευε στα αυτιά του. Δεν πίστευε αυτό που ζούσε. Λαθρομετανάστες, λαθρέμποροι και ότι άλλο λάθρο, παράνομο και έκνομο μπορεί να φανταστεί κανείς, κατέλαβαν το κατάστημά του και το «ελληνικό»  κράτος δεν μπορούσε να τον υποστηρίξει.
Κάποια στιγμή μέσα στην απελπισία του και αποχωρώντας από το τμήμα, τον πλησιάζει κάποιος , του δίνει μία κάρτα και του λέει:  «πάρε εδώ τηλέφωνο και θα σε βοηθήσουν. Αλλά δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις»…

Τι να κάνει, πάει στο σπίτι του και παίρνει το τηλέφωνο. Βγήκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!!! Τους εξήγησε το πρόβλημά του και αυτοί του είπαν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, την τάδε ημέρα και ώρα θα έχουμε διώξει τους λαθρομετανάστες από τον χώρο σας. Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε μαζί μας και να είστε παρόν, ή αν δεν θέλετε να παρευρίσκεστε, μόλις τελειώσουμε, θα σας πάρουμε τηλέφωνο και θα έρθετε να παραλάβετε τον χώρο σας……»
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ

Πράγματι την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα τον ειδοποιούν να έρθει στον χώρο του. Μόλις φθάνει τα έχασε. Όχι μόνο είχαν φύγει οι λαθρομετανάστες, αλλά ο χώρος έλαμπε...
Ο άνθρωπος ρώτησε τον επικεφαλής, «ρε παιδιά σας χρωστάω τίποτα;» και του απαντάει «όχι κύριε, είστε εντάξει».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Οι λαθρομετανάστες είναι κράτος εν κράτη, η αστυνομία είναι ανήμπορη να αντιδράσει και οι έλληνες του κέντρου της πρωτεύουσας (προφανώς και στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος που στενάζουν από τον λαθρομεταναστευτικό ζυγό) έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους για να προστατευτούν.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Τώρα μπορεί ο καθένας να καταλάβει γιατί η Χρυσή Αυγή έχει εκτοξεύσει τα ποσοστά της. Δυστυχώς, προσφέρει την αυτονόητη ασφάλεια που θα έπρεπε να προσφέρει το «ελληνικό» κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου