25 Ιουλίου 2011

ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ KAI AΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Πριν διαβάσατε το άρθρο που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο θέλουμε λίγο να σχολιάσουμε τον έλεγχο των ΜΜΕ από την αριστερά. Διότι κράτος και παρακράτος πάνε μαζί, χέρι χέρι.

Η 17Ν και οι άλλες τρομοκρατικές αριστερές οργανώσεις, που ειρήσθω εν παρόδω υποστηρίζονταν σφόδρα από τους βουλευτές των αριστερών κομμάτων στις δίκες των τρομοκρατών (Μαρίνος, Μαζοκόπος, Λεσπέρογλου), αφού δολοφόνησαν τους δύο δεξιούς δημοσιογράφους τον Τζώρτζη Αθανασιάδη και τον Νίκο Μομφεράτο, φίμωσαν τον δεξιό τύπο. Ουδείς δημοσιογράφος μπορούσε να αναδείξει την μονοπωλιακή φασίζουσας νοοτροπίας σταλινικής ενημέρωσης του ελληνικού λαού, όπου όποιος είχε αντίθετη άποψη από την αριστερά εθεωρείτο φασίστας και δολοφονείτο είτε φυσικά είτε ψυχολογικά. Σε αυτήν την ψυχολογική τρομοκρατία υπέκυψαν οι πάντες ακόμα και οι πολιτικοί αναγκάζοντας τον Κ. Καραμανλή, να αποτίει στον Αϊ Στράτη  φόρο τιμής στους αγωνιστές της αριστεράς και να λέει «η αριστερά έδωσε πολλά και πήρε λίγα», την στιγμή μάλιστα που το ΚΚΕ διοργάνωνε γιορτές μίσους για το Γράμμο και το Βίτσι. Ήταν ο μόνος τρόπος για τον δεξιό πρωθυπουργό να γίνει αρεστός στα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ.

Όσο για τον επιχειρηματικό κόσμο με τις ευλογίες της μαρξιστικής 17Ν και τις δολοφονίες του Αθανασιάδη Μποδοσάκη, του εφοπλιστή Κωνσταντίνου Περατικού την απόπειρα στον Βαρδινογιάννη,  ο επιχειρηματικός κόσμος αλώθηκε από τους «Κομμουνιστές» επιχειρηματίες που με το σοσιαλιστικό κράτος μονόπωλησε την αγορά και καταλήστεψε τα ταμεία του δημοσίου οδηγώντας την Ελλάδα στο ΔΝΤ (βλ. Κόκκαλης, Μπόμπολας, Λαμπράκης πράκτορας των Άγγλων).

Ποιός θα σας τα πεί αυτά, οι κομμουνιστές δημοσιογράφοι που ελέγχουν τα ΜΜΕ ; Φαντάζεστε τα ποσοστά του ΚΚΕ αν υπήρχε άλλη ενημέρωση; Θα είχαν την τύχη που είχαν τα άλλα κόμματα στην Ευρώπη δηλ. θα είχαν σβήσει. Εδώ όμως ο ξένος παράγοντας τα χρειάζεται θυμηθείτε τα Δεκεμβριανά του 2008, τα επεισόδια κάθε Πέμπτη στο Σύνταγμα επί δύο μήνες, για να μην υπογραφεί η συμφωνία Μπουργάς Αλεξανδρούπολη, αλλά την Πέμπτη που ήρθε ο Πούτιν δεν έγινε τίποτα ως δια μαγείας

Kαι τώρα ζούμε το αποκορύφωμα της υποκρισίας. Οι αριστεροί που διέλυσαν την δημοκρατία και την Ελλάδα εμφανίζονται ως οι αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες για να σκυλέψουν ότι έχει απομείνει.

Διέλυσαν την Ελλάδα με τον εμφύλιο το 44 -49 και αφού την φτιάξαμε ήρθαν οι «αγωνιστές» του Πολυτεχνείου να την ξαναδιαλύσουν με τις ευλογίες των μυστικών υπηρεσιών, όπως και τότε. Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε το 44 – 49 μας έβαλαν οι Άγγλοι να αλληλοεξοντωθούμε φέρνοντας στην Ελλάδα τον πράκτορά τους Ζαχαριάδη που ακύρωσε όλες τις συμφωνίες του ΚΚΕ για εθνική ομόνοια και ξεκίνησε τον εμφύλιο. Τώρα στην διάλυση μας οδήγησαν οι Αμερικανοί – CIA μέσω 17Ν χρησιμοποιώντας όμως πάντα τους ίδιους ανθρώπους, τους αριστερούς.

Σύντροφοι, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....

Και ο Μπενίτο Μουσολίνι, ως “αριστεριστής” ξεκίνησε. Λογικό οι σημερινοί υπηρέτες του φασισμού να έχουν την ίδια διαδρομή. Σήμερα τι κάνουμε;

Η κόκκινη προβιά στην Ελλάδα του 2011. Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι τους πέταξαν με τις κλωτσιές, εμείς είμαστε η μοναδική χώρα που έχουμε ακόμα προβιές και ναζί χερι χέρι επικυρίαρχους. Ας τους πτωχεύσουμε
Κοιτάξτε πως όλα τα ψώνια έχουν πιάσει τα πόστα, μ’ αποστολή να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα. Όλο το χρήμα στα ποδαράκια τους και η κόκκινη προβιά η απενοχοποίηση τους.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Γιάννης Λάτσιος: ο κύριος… life style του ΑΝΤ1, ΚΚΕ εσωτ.
Σταμάτης Μαλέλης: Γενικός Δερβέναγας του… κουτσομπολίστικου καναλιού Star και αναμφισβήτητος… άρχοντας του life style. Ακροαριστερός (τροτσκιστής) στα νιάτα του.
Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε… βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης (
MEGA), μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα… πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ.
Σταύρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη,
NEA, BHMA), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ.
Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ. Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα». Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.
Δημήτρης Τσιόδρας: πρώην διευθυντής του Flash (Κόκκαλης) και νυν υπεύθυνος πολιτικού της Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.
Αναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.
Στρατής Λιαρέλης: Διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.
Νίκος Ευαγγελάτος (ή… Εισαγγελάτος): ΚΝΕ.
Όλγα Τρέμη: mega, ΚΝΕ.
Παύλος Τσίμας: mega, πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.
Μανώλης Αναγνωστάκης: mega Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.
Zαχαράκη: Alpha ΚΝΕ
Στάη: NET KNE
Τάσος Τέλλογλου: ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.
Βασίλης Λυριτζής, (ο επονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικής ομοιότητος): στην πρωινή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.
Δήμος Βερύκκιος: Alpha, ΚΝΕ. Λάκης Λαζόπουλος: Alpha, Κνίτης. Γιώργος Κύρτσος: ο… «φιλελεύθερος» εκδότης και τηλεσχολιαστής, κι αυτός στην ΚΝΕ ήτανε.
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινώς… «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ή «Κατακίτρινος»): Αριστεριστής γενικώς,
μόνιμος απολογητής της κόκκινης τρομοκρατίας, «αδέσποτος» σήμερα, άγνωστο αν ήταν κάπου οργανωμένος παλαιότερα.
Γιώργος Βαρεμένος: τηλεσχολιαστής, τελευταίως έχει χαθεί, ΚΚΕ, σπουδές… Μόσχα.
Αλέξης Οικονόμου: Ο σημερινός… «αριστερός πατριώτης» του Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος του ΚΚΕ.
Παντελής Καψής: γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αδερφός του Μανώλη, του φανατικού… εκσυγχρονιστή του mega, Διευθυντής στα ΝΕΑ, ΚΚΕ εσωτ.
Θανάσης Τσεκούρας: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.
Νίκος Μεγγρέλης: έχει περάσει από πολλά κανάλια (mega, ΑΝΤ1), τώρα είναι Διευθυντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ εσωτ.
Σεμίνα Διγενή: Έχει χαθεί τελευταία, ΚΝΕ.
Στέλιος Κούλογλου: «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» στην ΝΕΤ (συμμετέχει και στο Δ.Σ. της κρατικής αυτής εταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στο… υπερεπαναστατικό ΕΚΚΕ ήταν ο κύριος (σύντροφος).
Μπήλιω Τσουκαλά: ΝΕΤ, στο ΕΚΚΕ κι αυτή.
Σπύρος Παπαδόπουλος: ακριβοπληρωμένος της ΝΕΤ («στην υγεία μας βρε παιδιά» ή «στην υγεία σας κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.
Θάνος Μικρούτσικος: Ο… big brother. Έχει χαθεί τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί. Επαναστάταρος του ΕΚΚΕ κι αυτός.
Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Οι του Ιού της Ελευθεροτυπίας: ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία Β’ Πανελλαδική (ακροαριστερή διάσπαση της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτ., το 1978, εξέδωσαν το περιοδικό «Σχολιαστής»).
Παναγιώτης Παναγιώτου, (ή Παν. Παν.), στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού του Μπόμπολα (Έθνος κ.α.) και…
Αλέξης Παπαχελάς, Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ο οποίος μάλιστα ήταν Γραμματέας της Β’ Πανελλαδικής στο… Κολέγιο Αθηνών.
Σταύρος Λυγερός: Καθημερινή, της «γενιάς του πολυτεχνείου», ήταν και στην «συντονιστική επιτροπή» του πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση»).
Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Καθημερινή, ΚΝΕ.
Χρήστος Μαχαίρας: Διευθυντής στο Έθνος του Μπόμπολα, ΚΚΕ εσωτ.
Γιάννης Βλαστάρης: Διευθυντής σύνταξης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.
Ηλίας Θεοφύλακτος: Διευθυντής στην εφημερίδα Ισοτιμία, ΚΝΕ.
Δημήτρης Ψυχογιός: Βήμα, οργανωτής της αριστερίστικης «20ης του Οκτώβρη».
Επειδή και οι δημοσκόποι έχουν θέση εξουσίας με πολύ χρήμα:
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Ηλίας Νικολακόπουλος: Ο… πατέρας όλων των δημοσκόπων. Παλιό δραστήριο μέλος αριστερίστικων οργανώσεων σε Ελλάδα και Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat).
Γιάννης Μαυρής: Γενικός Διευθυντής της Public Issue, ΚΚΕ εσωτ.
Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικός Διευθυντής της VPRC, ΚΚΕ εσωτ.
Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ εσωτ.
Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.
Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός της GPO, τ. Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ.

Με πληροφορίες από την “Φιλική Εταιρεία” μέσω olympia

http://harryklynn.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Ελικρινα τελικα η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει πατο....Μετα απο αυτο το φοβερα τεκμηριωμενο δημοσιευμα , μπορειτε να μας πειτε οτι και οι Αρειανοι υπαρχουν και ειναι κομμουνιστες...Απλα εραστικα σας....Τιποτε αλλο!!! Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ή κυρία εσείς που το σκεφτήκατε όλο αυτό έχετε πρόβλημα σίγουρα !
    Καταρχάς είτε Σταλινικό είτε χουντικό είτε Μεταξικό είτε της ΣΙΑ ή της Μοσάντ το φακέλωμα είναι φακέλωμα.
    Και από ότι φαίνεται το κατέχετε. Πέραν του ότι μερικώς αληθεύει αυτό όλο το φακέλωμα που γράψατε (που σκεφτήκατε μάλλον) περιέχει και τον ιό της σύγχυσης (στον αναγνώστη του) αλλά και της "ταμπέλας".
    Εξηγούμαι. Ναι! Εχω ακούσει για τον κο Τσίμα και τον κο Κίρτσο ότι ο μεν εργαζόταν στον Ριζοσπάστη και ο δε ήταν στην ΚΝΕ. Μα αυτό τι λέει;
    Σήμερα που βρίσκονται; Σε ποια κανάλια και ποιες εφημερίδες. Όταν μιλάνε δημόσια υπο τας κάμερας τι σχόλια κάνουν;
    Γιατί εαν θεωρείτε το κεντρικό (κυρίως) δελτίο του ΜΕΓΑ ως αυστηρά κλειστή γραμμή επικοινωνίας με τον Περισσό τότε... σηκώνω τα μάτια μου προς το ταβάνι με ένα αφαιρετικό βλέμμα και χωρίς ελπίδα μέσα του, αναζητώ τον Υψιστο (που τα τελευταία χρόνια τον ψάχνω επιμόνως και φοβάμαι μην εμφανιστεί άξαφνα και μου πει: Με ζάλισες)... και του ζητώ να στείλει καμιά 500αριά Ντακότες φορτωμένες με Αγιο Πνεύμα να μας βομβαρδίσει ως χώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας έντονο και όσον αφορά στην εννιολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμ ετσι εξηγουνται ολα!Δεν περιμενα να ηταν τοσοι πολλοι οι κουμουνιστες.Πολυ καλη δουλεια ,συνεχισε ετσι να ξερουμε τι μας γινεται. Δεν ειναι ρουφιανια το ξεσκεπασμα των προδοτων εξαλλου δεν ανεφερες κι ολους τους αριστερους.Αλλα γι' αυτους που ανεφερες αμφιβαλλω αν ειναι ολοι τους προδοτες.Παντως οσοι υποστηριζουν την λαθρομεταναστευση και παιζουν στις εκπομπες τους το τραγουδι Μπιρ Αλλαχ πρεπει να πανε ξερονησια το λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή