2 Μαρτίου 2011

BINTEO - ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Παύλος Αντωνόπουλος…ο γνωστός - άγνωστος «κουκουλοφόρος»

Στοιχεία από το πραγματικό βιογραφικό του.
Ο Παύλος Αντωνόπουλος έχει ως «βιτρίνα» το επάγγελμα του καθηγητή χημείας.
Το πραγματικό επάγγελμα του Παύλου Αντωνόπουλου είναι Καθηγητής Προβοκάτσιας.
Μέλος του ΑΝΤAΡΣΥΑ, πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.
Καθοδηγεί μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δικαιολογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.
Ο Παύλος Αντωνόπουλος είναι ένας από τους καθοδηγητές των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων, με μοναδικό στόχο το καπέλωμα και την διάσπασή ειρηνικών πορειών.
Το παρακάτω βίντεο περιέχει σκηνές του Παύλου Αντωνόπουλου εν ώρα πραγματικής εργασίας:  23 Φεβρουαρίου 2011 τόπος Αθήνα, η διάσπαση της ειρηνικής πορείας.



Δείτε όλο το βίντεο με την δράση των κουκουλοφόρων που φαίνονται και τα πρόσωπά τους



Πηγή: http://lailapa.blogspot.com/2011/02/blog-post_28.html

11 σχόλια:

  1. Φίλος, μας έστειλε άκοσμο σχόλιο, επισημαίνοντάς μας ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Προφανώς αστειεύεται ή αυταπατάται.

    Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί να είναι αυτόνομο κόμμα, αλλά ιδεολογικά αδελφό, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πιστεύουμε ότι έχουν και τους ίδιους χρηματοδότες και είναι κάτι σαν συγκοινωνούντα δοχεία.

    Κατά τα άλλα τα ίδια φασιστοειδή, εθνομηδενιστικά, προδοτικά κόμματα είναι και τα δύο και για να είμαστε ειλικρινείς αδυνατούμε να τα ξεχωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνόπουλος Παύλος7 Μαρτίου 2011 στις 3:49 μ.μ.

    Ονομάζομαι Αντωνόπουλος Παύλος και παρακαλώ να δημοσιεύσεται τα παρακάτω.
    Τα ίδια έστειλα και στο blog "Στόχος" αλλά μέχρι τώρα δεν το δημοσίευεσε. Η διεύθυνση του είναι:
    http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_914.html

    Ονομάζομαι Αντωνόπουλος Παύλος και για να γνωρίζετε όλη την αλήθεια είμαι καθηγητής βιολογίας.
    Είμαι 61 ετών και δεν έχω καμιά σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. Ειμαι με το ΝΑΡ και για πολλά χρόνια ήμουν μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδας του οποιου σέβομαι την ιστορία.
    Ποτέ μου δεν έβαλα κουκούλα κι ούτε πρόκειται να βάλω γιατί ποτέ μου δεν φοβήθηκα τους φασίστες αν και ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς είναι εγκληματίες.
    Όσοι από εσάς λοιπόν μιλάτε για κουκούλες βγάλτε πρώτα τις δικές σας και γράφτε τα ονόματα σας και βάλτε και φωτογραφία σας.
    Εγώ βγαίνω ευθαρσώς και υποστηρίζω την άποψη μου ακόμη και στα κανάλια που με καλούν.
    Σε αντίθετη περίπτωση είσαστε δειλοί, συκοφάντες και ανάξιοι για οποιαδήποτε συζήτηση.
    Φυσικά αναφέρομαι και στους διαχειριστές του blog.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Αντωνόπουλος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Αντωνόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
    Η κεντρική ιστοσελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μας πληροφορεί:
    "Ποιοί είμαστε...
    Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ – ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές."

    Για εμάς ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που στελεχώνεται και από το ΝΑΡ (Νέο Αριστερό Ρεύμα), αποτελεί μία νέα έκδοση του ΣΥΡΙΖΑ ή μία επιπλέον συμμαχία ομοϊδεατών του χώρου.

    Άλλωστε ο κ. Αντωνόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει, ότι όταν λέμε κάποιον "συριζέο" (εμείς που πιστεύουμε στα ιδανικά της πατρίδος) δεν εννοούμε απαραίτητα αυτόν που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτόν, που στα εθνικά θέματα, ταυτίζεται με τις ιδεολογίες του συγκεκριμένου κόμματος. Μιας ιδεολογίας που χτυπάει τον καπιταλισμό στις προκηρύξεις του και υπογείως τον ευνοεί με όλες του τις δυνάμεις, μέσω της λαθρομετανάστευσης.
    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι νεοφιλελεύθεροι και αριστεριστές έχουν πλήρη ταύτιση απόψεων επί του θέματος και χρηματοδοτούνται αδρά από ξένα κέντρα. Είναι κάτι σαν Αριστερός και Δεξιός Καπιταλισμός.

    Τώρα σε σχέση με τις κουκούλες.
    Εμείς μπορεί να κρατάμε την ανωνυμία μας, αλλά δεν υβρίζουμε κανέναν και δεν αναπαράγουμε κάτι που δεν είναι, έστω και κατά το ελάχιστον, αληθές. Επιπλέον αν κάνουμε κάτι λάθος, έχουμε το θάρρος να το αναγνωρίσουμε.
    Θα πρέπει, ακόμη, να γνωρίζει ο κ. Αντωνόπουλος, ότι στις μέρες μας, αν προβάλεις ανοιχτά απόψεις σαν τις δικές μας και δεν ανήκεις σε κάποιον κομματικό μηχανισμό, τότε σε τρώει το μαύρο φίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνόπουλος Παύλος8 Μαρτίου 2011 στις 3:34 μ.μ.

    Αντωνόπουλος Παύλος
    Το αν υβρίζετε ή όχι φαίνεται απο τη λεζάντα που έχετε προσθέσει στη φωτογραφία. Από που βγαίνει ότι λέω "στα καλά παιδιά" να διασπάσουν την πορεία? Αυτό ξεπερνά τα όρια της κακοβουλίας, της συκοφαντίας αλλά και της απλής ανθρώπινης προσέγγισης σε οποιονδήποτε, ακόμη και σε έναν ιδεολογικό σας αντίπαλο. Κατά τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές αναλύσεις και προσεγγίσεις. Είναι δε περίεργο το πως εγκολπωθήκατε αβίαστα τις απόψεις ενός αισχρού συκοφάντη βουλευτή του ΛΑΟΣ, του Βελόπουλου (δεν έβαλα "κύριου" γιατί δεν είναι τέτοιος) που εξέφρασε εν τη απουσία μου στο τηλε αστυ, αν και αυτός έμπρακτα και με την ψήφο του υπέρ του μνημόνιου στηρίζει απόλυτα τον καπιταλισμό και νεοφιλελευθερισμό. Μάλλον σύγχιση εν κρανίω έχετε!
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Αντωνόπουλος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Αντωνόπουλε ζητάτε ονόματα και φωτογραφίες . Διευθήνσεις θέλετε;
    Το να κάνει κάποιος τον μάγκα και τον άντρακλα με τόση κάλυψη πίσω του δεν μου φαίνεται και πολύ γενναίο . Κάλυψη από το κόμμα του και από τα ΜΜΕ , τα οποία ομολογουμένως σας έχουν αδυναμία και σας καλουν συχνά πυκνά να πειτε τις απόψεις σας .Γιατί άραγε;
    Αν κάποιος αγανακτισμένος-από τις ανθελληνικές απόψεις σας- πολίτης σας πετάξει κανένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών ,τότε το κόμμα σας και τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν, θα σας κάνουν εν μια νυκτί εθνικό ήρωα και το γιαούρτωμα θα το εξαργυρώσετε με ψηφουλάκια . Άλλο που δεν θέλετε !
    Αν τωρα κάποιος από αυτούς που διαφωνούν με τις απόψεις σας κάνει το λάθος και ακούσει τις προτροπές σας για όνομα και φωτογραφία θα φροντίσουν οι «δημοκράτες» ομοϊδεάτες σας να του κάνουν την μούρη να μην έχει καμμία σχέση με την φωτογραφία του , και τα ΜΜΕ σας ουτε κουβέντα για τον «φόνο» .Αυτή είναι η διαφορά μας .
    Όχι κυριε Αντωνόπουλε , οι διαφωνούντες με εσας και τον Ανταρσυα και όλα τα παρεμφερή ,ουτε δειλοι είναι , ουτε συκοφάντες αυτοί που φερουν στο φως πεπραγμένα σας , ουτε ανάξιοι για συζήτηση . Απλά δεν είναι χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος όπως ολοι οι εθνομηδενιστές και ανθέλληνες και φυσικά ουτε φασίστες όπως αρέσκεστε να τους αποκαλειτε . Εγω προσωπικα ειμαι πρωην αριστερή ( μπορεί να περάσαμε και από την ίδια ΚΟΒΑ …ποιος ξέρει) μεχρι που αποφάσισα να ειμαι πρωτα από όλα Ελληνίδα όσοι λάσπη και να μου ρίξουν όλοι οι ανοιχτοσυνορίτες .
    Μια αναγνώστρια ( χωρίς όνομα και φωτογραφία…..μαλάκας ειμαι; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.Αντωνόπουλε πολλά λέτε αλλά τίποτα δεν λέτε ... ουδείς λόγος για την ταμπακιέρα! Θα πείτε στους αναγνώστες μας τι δουλειά έχετε παρέα με τους κουκουλοφόρους – αναρχικούς – δολοφόνους της Μαρφίν ;;

    Μήπως τους κάνατε σφοδρή επίπληξη, με σκοπό να τους εκφοβήσετε και να τους αποτρέψετε από το να κάψουν, να καταστρέψουν, να τραυματίσουν και να σκοτώσουν; Πήγατε δηλαδή να τους βάλετε μυαλό;;
    Αν ναι τότε είστε άμυαλος και έχετε τάσεις αυτοκτονίας, διότι επίθεση με αυτόν τον τόνο και τις χειρονομίες ενώ βρίσκεστε ανάμεσα σε 30 κουκουλοφόρους εν δυνάμει δολοφόνους, θα μπορούσε να αποβεί μοιραία ή σας στείλει το λιγότερο στην εντατική.

    Εμείς πιστεύουμε ότι δεν είστε άμυαλος, αλλά αν υποθέσουμε ότι είσθε, τότε δικαιολογείται η δράση σας αλλά όχι η αντίδρασή τους. Πως είναι δυνατόν οι κουκουλοφόροι να σας «αγνοούν» επιδεικτικά την ώρα που τους ψέγετε;;
    Πως είναι δυνατόν κάποιοι από αυτούς να συνομιλούν με τους υπολοίπους χωρίς να φορούν κουκούλα, επιδεικνύοντας μπροστά σας χωρίς φόβο τα πρόσωπά τους;;

    Μήπως τους γνωρίζετε και σας γνωρίζουν προσωπικά εξ' ου και η εύνοια, εξ' ου και η οικειότητα; Και αν τους γνωρίζετε ήδη γιατί δεν δίνετε τα στοιχεία στην αστυνομία ώστε να συλληφθούν; Ή μήπως τελικά δεν τους ψέγετε για τις προθέσεις τους αλλά για την ολιγωρία τους και το λιγότερο που λέτε στα "καλά παιδιά" είναι να διασπάσουν την πορεία;

    Σταματήστε να ρίχνετε στάχτη με τα περί συκοφαντίας δειλίας και ανωνυμίας γιατί δεν απευθύνεστε σε ηλιθία και αποχαυνωμένα ανδρείκελα. Συκοφαντία γίνεται μόνο άνευ στοιχείων. Εδώ οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και η απλή λογική δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που πληθώρα ιστολογίων μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο σας αποκαλεί συνεργάτη και υποκινητή των εγκληματιών.
    Εμείς αναμένουμε, και απορούμε πως ακόμη οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν κινητοποιηθεί ώστε η υπόθεση να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντωνόπουλος Παύλος9 Μαρτίου 2011 στις 2:26 π.μ.

    Αντωνόπουλος Παύλος
    Δυστυχώς επιμένετε να είστε συκοφάντης και απιστευτα επιτηδευμένα αφελής. Για τη στάση του οποιουδήποτε να ρωτήσετε τον ίδιο αν σας αρέσει η εισαγγελική ιδιότητα. Το γιατί συκοφαντείτε εμένα δεν κατανοώ ή μάλλον υποθέτω ότι είναι οι καθαρές ιδεολογικές μου θέσεις, εκ διαμέτρου αντίθετες από τις δικές σας. Πάντα έχω εμφανές το πρόσωπο μου. Και όπως φαίνεται είναι αρκετά αναγνωρίσιμο. Η απλή λογική σας ξεκινάει από τα λεγόμενα του κρυπτόμενου πίσω από τη βουλευτική ασυλία του αρχισυκοφάντη Βελόπουλου και αναπαράγει τα λόγια του ως αποχαυνωμένου ανδρείκελου, όπως εσείς αυτοπροσδιορίζεστε. Αν λοιπόν θεωρείτε ότι έχετε στοιχεία εναντίον μου, κάντε μια απλή πράξη. Κάντε μου μήνυση αφού ξέρετε το όνομα μου και μη περιμένετε τον εισαγγελέα. Είναι πολύ πιο εύκολο. Αλλά πως να το κάνετε αφού θα αποδειχτεί η συκοφαντία σας, γιατί από τη μια δεν στοιχειοθετειται κανένα αδίκημα από το video και παράλληλα μάλλον στο video ακούγεται και η φωνή μου (που υποθέτω έχετε σβήσει) και αποδεικνύεται ότι καμία σχέση δεν έχουν αυτά που λέω με αυτά που εσείς εκστομίζετε. Όπως και να έχει η πράξη σας δεν μπορεί να χαρακτηριστει απλή ανοησία αλλά συνειδητή προσπάθεια σπίλωσης ονοματιζόμενου προσώπου γιατί όπως παραδέχεστε σας ενοχλούν οι απόψεις μου.
    Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Παύλος Αντωνόπουλος
    ΥΓ.
    Εξακολουθώ να συνομιλώ με ένα φάντασμα ή με άλλα λόγια έναν κουκουλοφόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η στοχοποίηση κ.Αντωνόπουλε των Ελλήνων που γνωρίζουν τον ρόλο σας ως φασίστες, είναι άκομψη και άτεχνη. Το παιχνίδι του δικομματισμού δυστυχώς για εσάς δεν σας βγαίνει.

    Την επόμενη φορά που θα εμφανιστείς σε πορεία θα ξέρουν όλοι ποιος είσαι και ποιος ο ρόλος σου.

    Περί Κωνσταντίνου, Κούρκουλα και του λόγου σου οι προθέσεις σας είναι πλέον γνωστές, οσονούπω και της χοντρούλας που περιέχεται στο οπτικοακουστικό υλικό.

    Εκεί στον Περισσό δεν πρέπει να σας έχουν εκπαιδεύσει καλά, διότι φαίνεστε.

    Και φαίνεστε και περισσεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα θα ηταν μερικοι " πατριωτες" να μας πουν που ακριβως εχουν υπερασπιστει την πατριδα και μετα να κατηγορουν χωρους και προσωπα πως ο κυριος αντωνοπουλος. επειδη ειμαι απο την μακεδονια και συγκεκριμενα απο την κοζανη σας προκαλω να μου δωσετε δυο ονοματα αγωνιστων σας "πατριωτων" που εχουν συγκρουστει με τον καπιταλισμο τον πραγματικο στην περιοχη μας. αλλιως φορεστε αγκυλωτο σταυρο ..και πατε με τα υπολοιπα σκουληκια τους φασιστες που πουλησαν τη χωρα με το μνημονιο. το ονομα μου ειναι παπαδοπουλος δημητρης και δεν εχω καμια καλυψη ,δωστε και εσεις το δικο σας αν εχετε το κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχαχαχα!!! Δασκαλε, μην ασχολειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ίδια που γίνονται και στο Κίεβο. Όλα με σχέδιο, όλα οργανωμένα απο έξω και με ντόπιους ηλίθιους ιδεολόγους, που παίρνουν και κανα φράγκο για την καταστροφή που κάνουν στη πατρίδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή