26 Ιανουαρίου 2011

Λαθρομετανάστες, Καταλήψεις και Άσυλο

Δυστυχώς τα γεγονότα δείχνουν, ότι τα πράγματα σοβαρεύουν στην πατρίδα μας προς το χειρότερο.
Λαθρομετανάστες, τη συνδρομή, των γνωστών κύκλων, κατέλαβαν την Νομική και απαιτούν να μπαστακωθούν μόνιμα και «νόμιμα» στην πατρίδα μας. Φυσικά το (αντι)Ρατσιστικό μπουλούκι των εξουσιαστών δουλεμπόρων, που τους καθοδηγεί, έχει στα σχέδιά του όχι μόνο να ξεφτιλίσει τελείως το ελληνικό κράτος, αλλά και να δημιουργήσει και προηγούμενο, ώστε όποιοι μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας, να καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους και με απειλές και ψευτοαπεργίες πείνας, να νομιμοποιούνται.

Και φθάνουμε πάλι να συζητάμε για το άσυλο. Και δυστυχώς όλοι, μα όλοι, έχουν μία διαστρεβλωμένη ιδέα για το τι είναι το άσυλο και ποιος το υπερασπίζεται.
Δυστυχώς, όχι μόνο με την κατάληψη των επήλυδων, αλλά και με τις καταλήψεις κατά καιρούς, των γνωστών κακοποιών – φασιστοειδών ελλήνων, το ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ.

Γιατί υπάρχει το άσυλο;
- Το άσυλο δεν υπάρχει για να περιθάλπει καταστροφείς και λαθρομετανάστες.
- Το άσυλο δεν υπάρχει για να βρίσκει καταφύγιο ο κάθε χαβαλετζής φασίστας.
- Το άσυλο δεν δημιουργήθηκε για να διοικούν τα πανεπιστήμια, μερικοί φοιτητές κομματόσκυλα.
- Το άσυλο δεν δημιουργήθηκε για να χτίζουν, να απειλούν και να προπηλακίζουν, όποιους καθηγητές δεν γουστάρουν, οι φοιτητές - κοπρόσκυλα.
- Το άσυλο δεν δημιουργήθηκε, για να έχει ο κάθε πρύτανις, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα τσιφλίκι του.

Το άσυλο δημιουργήθηκε, για να μπορεί ο κάθε Έλλην πολίτης, να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και τις ιδέες του, χωρίς να κινδυνεύει να κυνηγηθεί γι’ αυτές.

Ποια λοιπόν είναι η ταύτιση του Πραγματικού Ασύλου με αυτό το άσυλο που ξέρουμε τα τελευταία 40 χρόνια; Προφανώς καμμία.

Το Άσυλο καταστρατηγείται εμπράκτως και μονίμως από τους «υπερασπιστές» του. Δυστυχώς ζούμε στην χώρα της παράνοιας και κάθε λογική έχει προ πολλού χαθεί.

Να καταργηθεί το άσυλο;
Κάποιοι φωνάζουν να καταργηθεί το άσυλο.
ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ και να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Όποιος μπαίνει μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ το Άσυλο, πρέπει αυτομάτως να συλλαμβάνεται.
Πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας· το Άσυλο παραβιάζεται κάθε φορά που φασίστες ή λαθρομετανάστες μπαίνουν σε πανεπιστημιακό ίδρυμα και διακόπτουν την εύρυθμη λειτουργία του· καταστρέφουν το βιος των Ελλήνων· το χρησιμοποιούν ως καταφύγιο για τις παρανομίες τους.

Τι απαιτούμε;

-  ΕΦΑΡΜΟΓΗ του ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ και των ΝΟΜΩΝ

- Απελάστε τώρα τους λαθρομετανάστες, που τόλμησαν, να καταλάβουν ελληνικό έδαφος.

Γιατί αντισταθήκαμε στους Γερμανούς το ’40, Έλληνες; Για να παραδώσουμε την χώρα μας στους αφρικανοασιάτες;
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝεοΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ 

1 σχόλιο:

  1. Δημοσιεύουμε σχόλιο ανωνύμου αναγνώστη μας, ο οποίος, καίτοι μας καθυβρίζει, πιστεύουμε ότι πρέπει να το αναρτήσουμε, γιατί μπορεί να αγγίζει τις σκέψεις και κάποιων άλλων Συνελλήνων (βάλαμε «…» στα «γαλλικά»).
    Όσο για το «δήθεν ακομμάτιστοι» και τον «σοσιαλισμό μας», τι να πει κανείς … το ακούσαμε και αυτό…
    Αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμος θα μπορούσε να κατανοήσει κάποια πράγματα. Δεν πρόκειται να κάνουμε περαιτέρω ανάλυση, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς, δεν θα τους ανταποδώσουμε· τον δικαιολογούμε, λόγω της φορτίσεως των ημερών!

    "Άντε … ρε … πουλημένε που θέλεις να προστατευτεί το μπουρδελο-άσυλο …! Δεν καταλαβαίνεις ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία η ελεύθερη διάδοση των ιδεών προστατεύεται δια νόμου σε όλη την επικράτεια; Δεν καταλαβαίνεις ότι το άσυλο είναι ένας νομικός συμβολισμός που οδηγεί σε επαναστατική γυμναστική για την κλοπή του πλούτου από ακραία στοιχεία; Ότι το άσυλο είναι παντελώς ανούσιο!? Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο υπάρχει άσυλο και ειδικό καθεστώς άρσης του τα ακαδημαϊκά ιδρύματα θα προστατεύουν ποινικούς, τρομοκράτες και βάνδαλους, τις ζημιές των οποίων πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!? Ως πότε θα πληρώνει ο φορολογούμενος τον σοσιαλισμό σου ρε δήθεν ακομμάτιστε! … ε ….!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή