4 Ιανουαρίου 2011

Ο Τουρκόσπορος, Θεόδωρος Πάγκαλος, βάλει κατά των Ηρώων του 1821

 
Πρόκειται για μία ομιλία του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο.
Εκεί το γνωστό, βαρέων βαρών, μπουμπούκι, εκτροχιάζεται πλήρως και φανερώνει το πόσο αισθάνεται Έλλην και τι αισθάνεται για τους Έλληνες και την Ιδέα που λέγεται Ελλάς.

Διαβάζουμε λοιπόν στον Ελεύθερο Τύπο και σχολιάζουμε στο τέλος: 
«- Αποκάλεσε τους Έλληνες που έκαναν την επανάσταση «ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωρικών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά».

- Δήλωσε ότι «κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν»

- Ταύτισε τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης με «όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων». 

Μετά το οι δημόσιοι υπάλληλοι «είναι κοπρίτες», οι στρατιωτικοί «μη παραγωγικοί», η ελληνική σημαία «κουρελόπανο», το ΚΚΕ «φασιστικό κόμμα» και ο ΣΥΝ «υιοθετεί τρομοκρατικές ενέργειες», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου δίνει συνέχεια στο «μαζί τα φάγαμε» όταν λέει: «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν…»1.

Δεύτερον, δηλώνει ότι οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του 1821 ήταν ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωριατών οι οποίοι ακριβώς για αυτό το λόγο (σ.σ. επειδή ήταν αγράμματοι δηλαδή) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους (συγγενείς, φίλους, γνωστούς) λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας.2

Τρίτον, δικαιολογώντας σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτηρισμό όσων του επιτίθενται ως «εγγονού του δικτάτορα», επιχειρεί εμμέσως να θέσει εκτός νόμιμης διαδικασίας τις διαδηλώσεις, λέγοντας ότι η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές και όσοι διαμαρτύρονται δε μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα.3

Τέταρτον, παραλληλίζει την ιστορία της Ελλάδας με την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας. Η Ελλάδα, λέει, είναι η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος μπορεί να μεταμφιέζεται σε γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας. «Η Ελλάδα δεν εφάρμοσε τις σωστές αρχές» είπε, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα δεν έπρεπε να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος…4
Πέμπτον, δήλωσε – με το γνωστό του χιούμορ, ότι οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή. (σ.σ. η δογματική αντίληψη περί μη συνέχειας του ελληνικού έθνους, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στο ακροατήριο, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανοικοδόμηση και την Ανάπτυξη Joao Cravinho…).5»

 ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ
1.
οι δημόσιοι υπάλληλοι «είναι κοπρίτες»,  όχι όλοι βεβαίως και αυτοί, οι ομολογουμένως αρκετοί που υπάρχουν, το σύστημα και οι πολιτικοί του, τους δημιούργησαν.
οι στρατιωτικοί «μη παραγωγικοί», απλώς φανερώνεται ξεκάθαρα το πόσο άσχετος με την πολιτική είναι. Βεβαίως μπορεί να είναι και προδότης.
η ελληνική σημαία «κουρελόπανο», ο γνωστός Πάγκαλος που όλοι μισήσαμε.
το ΚΚΕ «φασιστικό κόμμα», εκτός από τα λαμόγια τους δημοσιογράφους δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος έμφρων άνθρωπος που να διαφωνεί.
ο ΣΥΝ «υιοθετεί τρομοκρατικές ενέργειες», απλώς παίρνει εντολές από εκεί που παίρνει και ο ίδιος. Αν δεν το ξέρει οφείλουμε να τον πληροφορήσουμε, ώστε στο μέλλον, να μιλάει με πιο καλά λόγια για τους συναδέλφους του.

2.
Η αγράμματη και ανήθικη μάζα λίπους τόλμησε, να βάλει στο στόμα του, τους ήρωες του ’21. Φυσικά και υπήρχαν πολλοί αγράμματοι, ακόμη και ηγέτες, στις τάξεις των επαναστατημένων προγόνων μας, ΟΜΩΣ, ο γραμματιζούμενος κ. πάγκαλος αγνοεί κάτι σημαντικό· την εποχή της επαναστάσεως οι Έλληνες είχαν το χαμηλότερο ποσοστό αναλφαβητισμού σε όλη την Ευρώπη!

3.
Οι διαδηλώσεις έχουν απαξιωθεί στην Ελλάδα με δύο τρόπους: α) με το να παραμένει κλειστό το κέντρο των Αθηνών τις μισές μέρες του χρόνου, με ως επί το πλείστον ανούσιες, ηλίθιες και κατευθυνόμενες καταλήψεις των δρόμων της πρωτευούσης. β) με τους «κολλητούς» του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, παρακρατικούς, συστεμικούς, εξουσιαστές, ψευτοαναρχικούς, μίσθια όργανα του διεθνούς εξουσιασμού και των μυστικών υπηρεσιών του.

4.
Είναι πολύ καλός στα παραμύθια· επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά

5.
Που είσαι ρε Φαλμεράγιερ, να θαυμάσεις το άξιο τέκνον σου, αυτόν τον Τουρκο-μογγολο-σλαβόσπορο. Φυσικά επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας πλήρως, ότι δηλαδή, ο κύριος Pangalos, ουδεμίαν σχέσιν έχει με την φυλή των Ελλήνων. Αυτό βεβαίως επιβεβαιώνει και κάτι ακόμη· ότι η Ελλάς βρίσκεται υπό κατοχή και την διοικούν αλλοεθνείς. 
  

2 σχόλια:

 1. ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΟ ΙΜΡΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

  WWW.ARELIS.GR
  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΩΤΟΝΟΜΙΚΟΝ
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. .. να μου απαντησει ο κος Παγκαλος...
  Ο νομος "κουτσογιωργα" του 1983 περι "προσληψης στο Δημοσιο με μορια", που το γεμισε με νοικοκυρες που ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ποτε ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ οτι θα γινοντουσαν ΔΥ, και η "επιλογη τους" πως εντασσεται στην "λογικη" του περι "διεφθαρμενων πολιτων" ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή