20 Μαΐου 2016

Αμερικάνικος κινηματογράφος-τηλεόραση και η ισοπέδωση της φυλετικής διαφορετικότητας


Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας, και φανταζόμαστε και στους περισσοτέρους, οι ξεκάθαρες πια διαθέσεις των ΗΠΑ και του προπαγανδιστικού τους οργάνου του Χόλυγουντ. Τα τελευταία όμως 10 κυρίως χρόνια, έχουν επενδύσει πολλά και στις τηλεοπτικές σειρές, μερικές εκ των οποίων μάλιστα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πλευράς σκηνικών και εφέ, από τις κινηματογραφικές ταινίες.
Κατάλαβαν ότι καλές είναι μεν οι ταινίες, αλλά μία σειρά που μπορεί να παίζεται κάθε εβδομάδα για τουλάχιστον 5 χρόνια, είναι η απόλυτη προπαγάνδα!

Στο δια ταύτα λοιπόν, η παρατήρησή μας έγκειται στις επιθέσεις που δέχεται η διαφορετικότητα των φυλών και η πλήρης αποδοχή της ομοφυλοφιλίας.

Στην σειρά Flash, o πρωταγωνιστής (λευκός) είναι ερωτευμένος από παιδί με μία μαύρη, μετά τα φτιάχνει με μία ασιάτισσα και στο τέλος φτύνει και μία λευκή (έτσι για να έχουμε ποικιλία). Στο αστυνομικό τμήμα που δουλεύει δε, ο διοικητής του παρακαλώ, είναι γκέι και όχι μόνο αυτό, αλλά στον γάμο του με τον… καλό του, έχει καλεσμένους και όλους τους αστυνομικούς του τμήματός του, που αντιδρούν σαν να είναι ένας φυσιολογικός γάμος!!! Μόνο καλούς απογόνους δεν τους ευχήθηκαν…

Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του και φυσικά δεν αποκλείουμε να είναι τέτοιοι συνάνθρωποί μας κατά τα άλλα αξιοπρεπείς, όμως όχι και να μας το διαφημίζουν και να το εξισώνουν με την φυσιολογική σχέση.

Στην σειρά Blindspot, εμφανίζεται κι εδώ, βεβαίως βεβαίως, ένα ερωτικό ζευγάρι μαύρου και λευκής, αλλά ώ του θαύματος και εδώ, η διοικητικής τμήματος του FBI είναι λεσβία. 2-0 λοιπόν στους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων έκαναν οι ομοφυλόφιλοι.
Και φυσικά δεκάδες άλλες σειρές, όπου οι διαφυλετικοί έρωτες, κυρίως μεταξύ μαύρων και λευκών, κάνουν θραύση…! Είμαστε 100% πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει σειρά, που να μη «διαφημίζεται» αυτή η φυλετική μίξη.

Σειρά Jessica Jones, γυναίκες ομοφυλόφιλες στην διοίκηση εταιρειών κολοσσών, η λευκή πρωταγωνίστρια πάει με μαύρο (για να μη την πούν ρατσίστρια προφανώς)...
κλπ κλπ...

Δεν υπάρχει σειρά που να μη διαφημίζει την νέα τάξη πραγμάτων, και στην νέα τάξη πραγμάτων η... "σωστή" σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι το Α και το Ω.

Προφανώς, στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «αγάπης» θα πρέπει να γίνουμε ανεκτικοί στην επιμειξία των λαών και να μη διαμαρτυρόμαστε. Όμως αυτή η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και της μιγαδοποίησης μας στεναχωρεί και μας εξοργίζει. Επιχειρούν να οδηγήσουν στην εξαφάνιση την διαφορετικότητα των λαών και των εθνών. Επιχειρούν να γίνει ο κόσμος ένα γκρι ανθρώπινο συνονθύλευμα, χωρίς ταυτότητα, ιστορία, διαφορετικότητα. Όλοι μαζί μία ανθρωπομάζα στην μηχανή της νέας τάξης πραγμάτων, που χρειάζεται ένα νέο υποκείμενο-αντικείμενο-εργαλείο. Έναν αποβλακωμένο και φοβισμένο γκρι πίθηκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου