2 Νοεμβρίου 2014

Ισλάμ, η θρησκεία της ειρήνης!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν στο τέλος του άρθρου φωτογραφίες εξαιρετικά σκληρές όσο και αληθινές.

Δημοσιεύουμε μήνυμα που λάβαμε, μαζί με όλο το σκληρό φωτογραφικό υλικό. Δεν είναι από κάποια χολιγουντιανή ταινία, είναι η ωμή πραγματικότητα που βιώνουν όσοι γνωρίζουν τους "μαχητές" της ISIS, της ισλαμιστικής στρατιωτικής οργάνωσης που αιματοκυλεί το Ιράκ, Συρία, Κουρδιστάν και όποια άλλη χώρα είχε και έχει την δυστυχία να τους γνωρίσει.
Πρέπει να καταλάβει το πρόβατο που λέγεται νεοέλληνας, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές που είναι έτοιμοι να συστρατευτούν με την όποια ισλαμοφασιστική οργάνωση, ώστε να επιβάλλουν τα... δικαιώματά τους.

Η μόνη λύση είναι απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, οργανωμένα και συστηματικά και σιδηρά φύλαξη των συνόρων μας. Όσο η ανοχή και η κάλυψη των εν Ελλάδι φασιστών - αριστερών - ψευτοανθρωπιστών, συνεχίζεται, στην λαίλαπα της μετανάστευσης, τόσο πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα που θα βιώσουμε την βαρβαρότητα.

Τι μπορείς να κάνεις;
Μη δίνεις δουλειά - μη συνεργάζεσαι - μη αγοράζεις - μη συνδιαλέγεσαι με λαθρομετανάστες - εισβολείς. Έτσι απλά συνεισφέρεις τα μέγιστα, ώστε να απελευθερωθεί η χώρα σου από τις ορδές των βαρβάρων.

(Το έγραψε ο Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster)  
  
Εμείς και  το Ισλάμ

«
Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω επίσης να ανοίξουν δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα στο τζαμί. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία στους μουσουλμάνους να δείξουν και αυτοί μέσα από το τζαμί τους την δική τους ανεκτικότητα.
Το ένα κέντρο θα είναι για «αδελφές» και θα ονομάζεται «
Turban Cowboy» και το άλλο θα είναι για στριπτιζερς και θα ονομάζεται "You Μέκκα Me Hot".

Στην δίπλα πόρτα θα πρέπει να είναι ένα κρεοπωλείο που θα ειδικεύεται στο χοιρινό, και δίπλα σε αυτό ένα εστιατόριο μπάρμπεκιου χοιρινό σε ανοιχτό λάκκο, που θα ονομάζεται" τα παιδάκια του Ιράκ».

Απέναντι θα μπορούσε να υπάρχει ένα κατάστημα εσωρούχων που θα ονομάζεται" Η Victoria φανερώνει τα μυστικά της» "και στην βιτρίνα σέξι μανεκέν θα τα επιδείκνυαν.
Δίπλα στο κατάστημα εσωρούχων θα είναι ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ για ενήλικες και θα ονομάζεται,"
Koranal γνώση,» το όνομά του θα αναβοσβήνει με φώτα νέον και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μία κάβα που θα ονομάζεται Morehammered. 
Έτσι θα προωθήσουμε όλοι μας την ανεκτικότητα και εσείς για να προωθήσετε την δική σας θα πρέπει να αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο.
Ας κάνουμε όμως μία περίληψη
Οι μουσουλμάνοι «κουβαλιούνται» στις χώρες μας γιατί ΔΕΝ είναι:
ευχαριστημένοι στη Γάζα ..
ευχαριστημένοι στην Αίγυπτο .....
ευχαριστημένοι στη Λιβύη .....
ευχαριστημένοι στο Μαρόκο .....
ευχαριστημένοι με το Ιράν .....
ευχαριστημένοι στο Ιράκ .....
ευχαριστημένοι στην Υεμένη ...
ευχαριστημένοι στο Αφγανιστάν ...
ευχαριστημένοι με το Πακιστάν ....
ευχαριστημένοι στη Συρία .....
ευχαριστημένοι με τον Λίβανο ....
...

Είναι όμως χαρούμενοι.

Είναι χαρούμενοι στην Αυστραλία ...
Είναι χαρούμενοι στον Καναδά ....
Είναι χαρούμενοι στην Αγγλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γαλλία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ιταλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γερμανία ....
Είναι χαρούμενοι στη Σουηδία ....
Είναι χαρούμενοι στις ΗΠΑ .....
Είναι χαρούμενοι στη Νορβηγία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ολλανδία ..
Είναι χαρούμενοι στη Δανία .....
Είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα...
Βασικά, είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική και δυστυχισμένοι σε κάθε χώρα που είναι μουσουλμανική !
Και φυσικά δεν κατηγορούν ούτε To Ισλάμ, ούτε την ηγεσία τους.  
Τον εαυτό τους κατηγορούν και τις χώρες στις οποίες είναι ευτυχισμένοι!!!
Και θέλουν να τις αλλάξουν, να τις κάνουν σαν τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν!!!
Με συγχωρείτε, αλλά πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι κάποιος , δεν μπορούσα να το φανταστώ....

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες με κινητά σαν "αναμνηστικά" από κάποιους που ήταν παρόντες (συνήθως δράστες) σε λουτρά αίματος, στη Συρία και στο Ιράκ, μας δείχνουν τη βαρβαρότητα του ISIS αλλά και του ισλάμ, σε πλήρη ανάπτυξη. Προβλήθηκαν σε πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι και η αναπαραγωγή και κυκλοφορία τους σκοπό έχει την αφύπνιση των χωρών όλου του κόσμου. Προέρχονται από ομαδικές εκτελέσεις και αναρίθμητους αποκεφαλισμούς μουσουλμάνων και χριστιανών, ανατινάξεις τζαμιών που ανήκουν σε αντίπαλες θρησκευτικές κοινότητες, και όλα αυτά με τις ευλογίες των φανατικών και εξίσου δολοφόνων του ιερατείου του ISIS.

Εδώ και μήνες η διεθνής κοινότητα παρέμενε και παραμένει σε λήθαργο, αδρανής μπροστά σ΄αυτό το αίσχος. Οι κυβερνήσεις, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, αποθώντας το πρόβλημα, θεωρούσαν ότι είναι απλώς ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σιιτών και σουνιτών! Αλλά πολύ γρήγορα αποδείχθηκε κάτι φρικιαστικότερο, απειλητικότερο και απολύτως εγκληματικό, με το Ισλαμικό Κράτος να έχει κάτω από τις διαταγές του χιλιάδες νέους μουσουλμάνους από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και από άλλα μέρη του κόσμου.

Εντυπωσιακή είναι η στάση των διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων της Δύσης, οι οποίες συλλέγουν υπογραφές για την υπεράσπιση των σκύλων, των δελφινιών, των λιονταριών, αλλά όχι των ανθρώπων που αποδεκατίζονται κατά εκατοντάδες στη Συρία και στο Ιράκ από τα ανθρωπόμορφα ισλαμικά κτήνη.

Και ακόμα εντυπωσιακότερη η στάση των κομμάτων και των οργανώσεων της "αριστεράς" που απαντούν σ΄αυτόν τον ισλαμικό Αρμαγεδδώνα με φτηνές ψευτομαρξιστικές αναλύσεις, με μικροτακτικισμούς των ίσων αποστάσεων, με ευχολόγια και με γελοίες δικαιολογίες, φορτώνοντάς τα όλα στην αμερικανική πολιτική!
`Ομως το ISIS είναι πια δίπλα μας, σε απόσταση αναπνοής....  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου