11 Αυγούστου 2014

Κάποιοι θέλουν τα ΛΟΚ…μαζορέτες! αλλά δεν θα τους περάσει… ΒΙΝΤΕΟ

Γέμισε το διαδίκτυο με τα γνωστά θολοκουλτουριάρικα δημοσιεύματα περί δήθεν σάλου που έχει ξεσπάσει από τη δημοσιοποίηση του βίντεο από εκπαίδευση λοκατζήδων στο Σταυροβούνι της Κύπρου.
Η πίεση που ασκείται από τους συνήθεις ύποπτους κύκλους για επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου και για τιμωρία των Λοκατζήδων μοναδικό σκοπό έχει να κάνει τα ΛΟΚ…μαζορέτες!
Δεν εξηγείται διαφορετικά…όποιος έχει πρόβλημα με τα συνθήματα η δεν ξέρει τι γίνεται στα αντίστοιχα σώματα των άλλων χωρών ή απλά θέλει να μετατρέψει τις ειδικές δυνάμεις σε κάτι άλλο και να αφήσει την χώρα ανυπεράσπιστη έρμαιο της ιδεολογίας των προοδευτικάριων και της βούλησης των πατρόνων τους.
Αλήθεια πως περιμένουν να εκπαιδεύονται τα ΛΟΚ; με συνθήματα υπερ της αδελφοποίησης και της Ελληνοτουρκικής φιλίας; και αν κάποια στιγμή (ο μη γένοιτο) χρειαστεί αυτά τα παιδιά να πολεμήσουν…πως θα το κάνουν; με τι φρόνημα; Όταν οι έχθροι που θα κληθούν να πολεμήσουν θα τους στέλνουν σφαίρες και οβίδες αυτοί τι θα κάνουν;…θα έχουν κρύο αίμα και σιδερένια θέληση ή θα κάνουν τους χίπιδες στέλνοντας λουλούδια και γράφοντας ποιήματα δήθεν αδερφοποίησης όπως θα ήθελαν οι επικριτές τους;


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παλληκάρια μας, στους εκπαιδευτές τους και στον διοικητή της μονάδος τους.
Καλό θα ήταν (αν υπάρχει λίγο φιλότιμο από τους κυβερνώντες) να συγχαρούν τα παιδιά μας και να χλευάσουν, τουλάχιστον, τους θολοκουλτουρο-προδότες.

Ο Ελληνικός Στρατός είμαστε εμείς. Δεν είναι κάποιοι βάρβαροι μισθοφόροι. Και ο στρατός έχει κάποιο σκοπό, και αυτός είναι, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, να διαφυλάξει κατ' αρχάς τα εδάφη μας.
Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου