6 Μαΐου 2014

Σε σχολείο στο Ίλιον έκανε πάρτι η ΚΝΕ...!!!! Κάνουν προσηλυτισμό στα παιδιά μας και δεν βγάζουν άχνα.

Οι γενίτσαροι του ΚΚΕ, μαζί με το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.
Όχι μόνο δεν σταμάτησαν ένα κομματικό όργανο να κάνει προσηλυτισμό στα παιδιά μας, μέσα στο σχολείο, αλλά τα αργυρώνητα βρωμοκάναλα της διαπλοκής, σιώπησαν σε αυτόν τον φασισμό.
Την εβδομάδα λοιπόν που μας πέρασε και σύμφωνα με καταγγελίες, που μας εστάλησαν, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον, σε σχολείο της περιοχής, έκαναν πάρτι οι αριστεροφιλελεύθεροι κνίτες.

Ελπίζουμε στις προσεχείς εκλογές (και κυρίως στις επερχόμενες εθνικές) όλα αυτά τα οπισθοδρομικά απολειφάδια, να εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή του τόπου μας, επιτέλους.


2 σχόλια:

  1. Φασίστες ακόυστε το καλά: Ο Στάλιν αναστήθηκε16 Μαΐου 2014 στις 12:45 π.μ.

    Γιατί το παίζεται ακομμάτιστοι ρε παλιοφασίστες;
    Καπηλεύεστε την πατρίδα εσείς, τα αιώνια τσιράκια των άγγλων των ναζί και των αμερικανών. Τολμάτε να μιλάτε για τους κομμουνιστές, που έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί πατριώτες, κι όχι προδότες σαν και του λόγου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχάς ευχαριστούμε όλους τους συνέλληνες που διαβάζουν το ιστολόγιό μας και που μπαίνουν και στην διαδικασία να γράψουν σχόλιο. Σίγουρα αυτά που γράφουμε, στεναχωρούν πολλούς ("αριστερούς" και "δεξιούς").

    Κατά δεύτερον, σχολιαστή, σε καλούμε να μπεις στον κόπο και να διαβάζεις και παλαιότερες αναρτήσεις μας. Αν έχεις ανοιχτό μυαλό κάτι θα καταλάβεις.

    Τώρα, σε ΟΛΕΣ τις σχετικές με το ΚΚΕ (αυτό το βδελυρό βδέλυγμα) ΠΟΤΕ δεν αμφισβητήσαμε τον πατριωτισμό των αγνών Ελλήνων που το ακολούθησαν. Αντιθέτως στηλιτεύουμε σε κάθε ευκαιρία τα βρομερά σκουλήκια του κομματικού σωλήνα, αυτού του εξαμβλώματος, που λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
    Την προδοτική ΗΓΕΣΙΑ αυτών των αρχιπροδοτών, είναι που απεχθανόμαστε και όχι τον αγνό Έλληνα Πατριώτη, που παραπλανημένος και εξαπατημένος το ακολούθησε. Και σίγουρα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 95%, αυτών των Ελλήνων, ουδεμία σχέση είχαν με τον κομμουνισμό και είναι αποδεδειγμένο ότι ήταν και είναι από τους πιο αγνούς Έλληνες Πατριώτες.
    Επίσης, έχουμε πολλάκις στηλιτεύσει την απαράδεκτη, έως και πράγματι προδοτική, μετεμφυλιακή συμπεριφορά των κεντροδεξιών κυβερνήσεων, απέναντι σε αυτούς τους συμπατριώτες μας.

    Κατά τρίτον, καλό θα ήταν να αναρωτηθούν οι συνέλληνες, από πότε ένα ταξικό κόμμα (όπως θέλει να λέγεται αυτό το βδέλυγμα) κάνει Εθνικούς Αγώνες;

    Τέταρτον και τελευταίο, όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, η ιδεολογία μας είναι καθαρά Εθνιστική, Πατριωτική, Εθνικιστική.
    Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε ΠΑΝΤΑ απέναντι σε όλα τα αριστεροδέξια νεοφιλελεύθερα, φιλονεοταξικά κόμματα του σήμερα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ), αλλά και σε όλα τα αριστερά, κεντρώα, δεξιά, κόμματα του χθες.
    Υπέρ άνω όλων εστί η Πατρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή