8 Αυγούστου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ 902, ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ (ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΚΚΕ-ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ!


Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με την πώληση του κουκουέδικου 902. Στην αρχή οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν ότι αγοραστής είναι ο νυν ιδιοκτήτης του καναλιού ΕΧΤΡΑ Φίλιππος Βρυώνης. Όμως, ο ίδιος διέψευσε την αγορά. Τώρα, οι φήμες λένε πως ο αγοραστής είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.
 Πάντως, έχει σημασία ότι την Κυριακή ο «Βηματοδότης» πρώτος απ’ όλους έγραψε τη σχετική είδηση ως εξής: «Οι φήμες οργιάζουν ότι οι υπογραφές έπεσαν και πίσω απ’ αυτές βρίσκεται το όνομα γνωστού εφοπλιστή».
 Σε κάθε περίπτωση, κι όποιος κι αν είναι ο… τυχερός, το θέμα είναι ότι οι σπάγκοι του Περισσού πούλησαν μια δημόσια συχνότητα, την οποία είχαν πάρει χαριστικά ως κόμμα και τώρα που φαλίρισαν όφειλαν να την επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη της, στο κράτος. Εδώ, όμως, δεν έχει ευθύνες μόνο το ΚΚΕ. Διότι είναι αδύνατον το ΚΚΕ να πούλησε χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ανοχή της κατοχικής κυβέρνησης και βέβαια του ίδιου του (φον) Αντωνάκη. Ούτε υπάρχει στον κόσμο επιχειρηματίας που να αγοράζει κάτι γνωρίζοντας ότι αύριο, μεθαύριο μπορεί να του το πάρει το κράτος και να κλαίει τα λεφτουδάκια του. Άρα, και προς αυτόν εδόθη εγγύηση, από τον πρωθυπουργό προφανώς, να προχωρήσει άφοβα στην αγοραπωλησία. Εδώ, λοιπόν, πρόκειται για συμφωνία (φον) Αντωνάκη-ΚΚΕ, για το ελεύθερο ξεπούλημα της δημόσιας συχνότητας!

 (ΥΓ) 1: Η τρόικα, το ΔΝΤ, και οι λοιπές… τοκογλυφικές δυνάμεις, που βγάζουν κι από τη μύγα ξίγκι κι έχουν αφαιμάξει τον ελληνικό λαό, τι λένε άραγε για το ξεπούλημα μιας δημόσιας συχνότητας, δίχως το κράτος να πάρει μία; Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μη γνωρίζουν; Αποκλείεται! Άρα, είναι κι αυτοί μέσα στο κόλπο!

(ΥΓ) 2: Πρόκειται για τη δεύτερη σκανδαλάρα προς όφελος του ΚΚΕ. Η πρώτη ήταν η εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από το κράτος, για την οποία λένε οι… κακές γλώσσες ότι το τίμημα που κατεβλήθη στο ΚΚΕ ήταν δεκαπλάσιο της πραγματικής αξίας της εταιρείας!

(ΥΓ) 3: Αλήθεια, εκείνη τη ρημάδα τη… σοσιαλιστική επανάσταση, πότε θα την κάνετε σύντροφοι;

(ΥΓ) 4: Βρε σεις, λέτε οι αστοί να δίνουν στο ΚΚΕ το σκοινί με το οποίο θα τους… κρεμάσει;

(ΥΓ) 5: Πως το ’πατε σύντροφοι; Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα του καπιταλισμού και μακρύ χέρι του συστήματος; Αμ το άλλο; Πως η Χρυσή Αυγή ενισχύεται οικονομικά από τους… εφοπλιστές;

(ΥΓ) 6: Τώρα είναι… καλοί οι εφοπλιστές; Ε, σύντροφοι;

(ΥΓ) 7: Όποιος τίμιος άνθρωπος μένει στο ΚΚΕ μετά κι απ’ αυτά τα ρεζιλίκια, σημαίνει πως είναι πολύ μεγάλο κορόιδο!

ΠΗΓΗ: http://ethnikismos.net/2013/08/07/σκανδαλαρα-η-πωληση-τησ-δημοσιασ-συχν/

1 σχόλιο:

  1. Φιλε 'ακκοματιστε' πολιτη σε βρισκω δυστυχως πισω απο τις εξελιξεις για τους εξης λογους:

    1)Οπως αλλωστε ειπε και το κκε σε ανακοινωση του, η πωληση του 902 αφορα ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. Η συχνοτητα επιστρεφει στο κρατος ενω το λογοτυπο και το ηχητικο σημα του σταθμου παραμενουν στο κομμα.

    2)Η πωληση (για την πιθανοτητα της οποιας γνωριζουμε ηδη απο το σεπτεμβρη του 2012) εγινε για να μπορεσει το κομμα να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις του απεναντι στους εργαζομενους και στα ταμεια. Χωρις αυτη οι εργαζομενοι του σταθμου θα παρεμεναν χωρις αποζημιωσεις καθως τα οικονομικα του κκε θα αδυνατουσαν να τις καλυψουν

    3)Καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και τα σχολια των ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902 που μαλλον σου διαφευγουν. http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/23975/gia-ton-902

    Τελειωνοντας, οσων αφορα στη δηθεν εμπλοκη του κομματος στο σκανδαλο Γερμανος η κατοχη μετοχων του γερμανου απο το κκε ποτε δεν αποδειχτηκε προφανως οποτε τι συμπεραινουμε? ΛΑΣΠΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΛΑΣΠΕΣ. Αλλα προφανως ο στοχος ηταν να σπιλωθει το ονομα του κομματος και τοτε με τον γερμανο και τωρα με τον 902 γτ αυτοι που χυνουν δακρυα και μελανι για τις απωλησεις ειναι αυτοι που στηριζουν τον καπιταλισμο προιον του οποιου ειναι οι κρισεις, η ανεργια, η εκμεταλλευση. Για αυτο αλλη φορα να ψαχνεις τι γραφεις και τι λες πριν δηθεν 'ακομματιστα' και 'απολιτικ' εκφραστεις για το κκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή