25 Ιουλίου 2012

Βούλα Παπαχρήστου, η Ελληνίδα αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για.... ρατσιστικό σχόλιο

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκλείστηκε για ένα "ρατσιστικό" σχόλιο που έκανε στο διαδίκτυο, κατά των αφρικανών (που έχουν μολύνει την πατρίδα μας)  και συγκεκριμένα στην σελίδα της στο twitter: 
"Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό"
Μάλιστα αγαπητοί μου, αυτό είναι το ρατσιστικό σχόλιο της αθλήτριας. Για αυτό το σχόλιο λοιπόν η "Ελληνική;" Ολυμπιακή Επιτροπή την απέκλεισε από το πανηγυράκι των ψευτοολυμπιακών παιχνιδιών...


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ και λοιποί επιδρομείς.

Θα κάνουμε ότι σχόλιο θέλουμε, για όποιον μας καπνίσει και θα βγάλουμε ανέκδοτα για όλους τους Αράπηδες, τους Κιτρινιάρηδες και τους λοιπούς λαθρο-εισβολείς. 

Από αυτήν τους την διάθεση να αποκλείσουν μία αθλήτρια, βασικά για έναν αστεϊσμό, καταλαβαίνουμε που το πάνε αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΧΙ λοιπόν δεν θέλουμε να ενσωματωθούμε, να γίνουμε μία μάζα και να περνάμε καλά με τους λαθροεισβολείς, που μας πίνουν το αίμα και αλλοιώνουν την φυλή μας. 
Οι Έλληνες κάποια στιγμή θα επαναστατήσουν ενάντια στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που τους κυβερνούν και τους τυραννούν και θα αποτινάξουν τον ζυγό του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
   

2 σχόλια:

  1. Α ωραια. Απο αυτη και μονο την ειδηση περι ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,καταλαβα ποσο ανεξαρτητοι και ακομματιστοι Ελληνες ειστε.

    Κριμα και ειχα συμπαθησει αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπερασπιστήκαμε την Βούλα Παπαχρήστου ως... γκόμενα του Κασιδιάρη, αλλά ως μίας Ελληνίδας αθλήτριας, που της έκοψαν ένα όνειρο. Άλλωστε την εποχή εκείνη δεν ήταν γνωστό τί σχέσεις είχε με τον βουλευτή της Χ.Α. (τουλάχιστον εμείς δεν το γνωρίζαμε).
      Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην αντίδρασή μας...

      Όσο για τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων , οι θέσεις μας είναι γνωστές και σταθερές.

      Διαγραφή