13 Ιουλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ Η Ν.Δ. δεν θα αλλάξει τον νόμο Ραγκούση...;;;; η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται

Τροποποιήσεις της πλάκας, της ξεφτίλας και της κοροϊδίας ετοιμάζονται να κάνουν οι "πατριώτες" της  Νέας Φιλελεύθερης Δημοκρατίας, στον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.
Και βεβαίως συνεχίζουν να μιλάνε για ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα (άλλωστε και ο μεγάλος "εθνοφιλελεύθερος" πατριώτης, Μάκης Βορίδης, σε βίντεο που είχαμε αναρτήσει και σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Σταύρο Θεοδωράκη, μας είχε μιλήσει για ιθαγένεια, υπό αυστηρούς όρους βέβαια)
Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από την μεγάλη αντεθνική παράταξη. Αυτό όμως που θέλουμε να δούμε είναι οι αντιδράσεις όλων των μεγάλων πατριωτών της· τι θα πράξουν για αυτήν την μέγιστη προδοσία που διαπράττεται εις έτι μίαν φορά;;; Τώρα που είναι μέσα στα πράγματα, πώς θα πιέσουν προς το συμφέρον της πατρίδος;
Μήπως θα ακολουθήσουν την επιτυχημένη συνταγή Μούγκα στην Στρούγκα;

Διαβάζουμε στο http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

Αντιγράφουμε από κομματοσκυλικό σάιτ της Συγγρού, που προφανώς τα...ξέρει καλύτερα:


Μπορεί το θέμα της κατάργησης του νόμου Ραγκούση να μη μπήκε επίσημα από την κυβέρνηση, χάρις στις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ωστόσο, φαίνεται ότι στην κυβέρνηση αρχίζουν να παίρνουν… μπροστά. Καταλαβαίνουν δηλαδή ότι δε μπορεί να κρύβουν κάτω από το χαλί τα καυτά θέματα όπως αυτό της παράνομης μετανάστευσης.
Το αντιλήφθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρ. Στυλιανίδης ο οποίος μαζί με τον αναπληρωτή, Χ. Αθανασίου, προανήγγειλαν αυστηροποίηση των ρυθμίσεων σε ότι αφορά τη χορήγηση ασύλου.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να τροποποιηθούν 3 με 4 διατάξεις και να μπουν οι βάσεις για μια πιο λογική διαχείριση του προβλήματος. Έτσι, για να αποκτήσει κάποιος την ελληνική ιθαγένεια, θα απαιτείται νόμιμη διαμονή 8 ετών από τη γέννηση τέκνου αντί για 5 που ισχύει σήμερα. Δεν αποκλείεται να δοθεί η δυνατότητα στο ίδιο το παιδί να αποφασίζει κατά την ενηλικίωσή του ποια ιθαγένεια επιθυμεί να κρατήσει.
Επίσης τα 7 χρόνια που πρέπει να έχει κάποιος μετανάστης άδεια διαμονής και εργασίας, πριν κάνει αίτηση για υπηκοότητα θα γίνουν 10 χρόνια νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα.
Ανακοινώθηκε ακόμη ότι θα δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ιθαγένειας από όσους μετανάστες επιτυγχάνουν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών επανέλαβε και την ανάγκη να υπάρξει συνδρομή από την Ε.Ε. στις δαπάνες που καταβάλλει η χώρα για την εκπαίδευση και την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε μετανάστες, αίτημα που υποβλήθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι σε ένα χρόνο η Ελλάδα θα διαθέτει 25 κέντρα προσωρινής κράτησης μεταναστών σε όλη την επικράτεια.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!
Τι έχουν να πουν τώρα;;;
Ξεκάθαρα ο συγκεκριμένος νόμος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, με μικρές ΓΕΛΟΙΕΣ τροποποιήσεις!
Εκτός αν κάποιος νομίζει πως με την αύξηση των απαραίτητων ετών για την έκδοση ιθαγένειας κατά 3 (!!!), θα...αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης!
Αλλά είναι και το άλλο: Ποιος...φωστήρας σκέφτηκε αυτό με την απόδοση ιθαγένειας σε όσους αλλοδαπούς επιτυγχάνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια;;; Δεν είναι αυτό κίνητρο εισροής λαθρομεταναστών;;;
Τα πράγματα είναι απλά: Ο Σαμαράς ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΕΛΕΕΙΝΑ τον ελληνικό λαό, αφού προεκλογικά υποσχόταν ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του συγκεκριμένου νόμου και λήψη πρόσθετων ουσιαστικών μέτρων για να παταχθεί η λαθρομετανάστευση!
Μάλιστα, έλεγε πως "θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας"!!!
Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν...! 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου