29 Ιουνίου 2012

Προκλητική επίσκεψη του προέδρου του κόμματος εθνικιστικής δράσης της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στην Ελλάδα. Ανοιχτή υποστήριξη από τους καθεστωτικούς ψευτοαναρχικούς στην Θεσσαλονίκη!


Ο ηγέτης των γκρίζων λύκων κάνει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα και το Ελληνικό κράτος και τα φερέφωνα του διεθνούς εξουσιασμού ΜΜΕ δεν αντιδρούν, δεν βγάζουν άχνα.


Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της Χρυσής Αυγής και Κύπριους φοιτητές, υπό αυστηρή αστυνομική επιτήρηση.

Και ω του θαύματος έγινε, μικρή μάλλον, αντισυγκέντρωση ψευτοαναρχικών, οι οποίο καίτοι δηλώνουν αντιεθνικιστές, εντούτοις, ξεμπροστιάστηκαν για ακόμη μία φορά.


Αυτά τα μίσθια όργανα του διεθνούς εξουσιασμού και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και λοιπών "φίλων" χωρών, φρόντισαν να μας ξεκαθαρίσουν, για ακόμη μία φορά, ότι κατά βάσει δεν είναι "αντιεθνικιστές", αλλά προδότες και εχθροί της Ελλάδος, θαυμαστές και υποστηρικτές όλων των ακραίων εθνικιστικών κομμάτων και τάσεων του κόσμου, που μπορεί να διεκδικούν κομμάτι της πατρίδος μας.

Με αυτήν τους λοιπόν την πράξη τάχθηκαν υπέρ ενός ακραίου, εχθρικού προς την Ελλάδα και όλα τα Βαλκάνια, εθνικιστικού κόμματος.

Οι μάσκες έπεσαν για ακόμη μία φορά. Όλοι οι Έλληνες πρέπει αυτούς τους προδότες να τους κυνηγούν σε κάθε παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου