8 Μαΐου 2012

Όσο ανεβαίνει ο Σύριζα τόσο θα ανεβαίνει και η Χρυσή Αυγή


Σύριζα και Χρυσή Αυγή ανεβαίνουν μαζί και θεαματικά. Και φαίνεται ότι ο ένας χώρος αλληλεπιδρά στον άλλον. Αν μάλιστα η Χ.Α. είχε ένα πιο φιλάνθρωπο πρόσωπο, έστω προσωπείο και χωρίς φιλοναζί καταβολές και στρατοκαυλικές διαθέσεις, ήταν δηλαδή ένα καθαρά ελληνικό εθνικιστικό ή εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, τότε τα ποσοστά της θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Και αυτό είναι το μεγάλο πλήγμα της ελληνικής κοινωνίας. Από καταβολής ελληνικού κράτους, δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ένα καθαρά εθνικιστικό ή εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ή παράταξη.

Όσα κόμματα έχουν περάσει, από τα έδρανα της βουλής, της δύσμοιρης πατρίδος μας, είναι υπάλληλοι – δούλοι – προσκυνημένοι, των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και των πολιτικών ιδεολογιών τους, στηριζόμενοι σε κοινωνικοπολιτικά πρότυπα που δεν ταιριάζουν με τον Έλληνα και την ιδιοσυγκρασία του.

Πάντοτε δουλικά ξένων ιδεολογημάτων.
Πάντοτε δουλικά των ξένων μεντόρων μας και προστατών μας.
Πάντοτε γιουσουφάκια σε κάτι που δεν μας ταιριάζει και μας κρατάει στον βόθρο.

Γιατί λοιπόν, ακόμη και σήμερα, θα πρέπει να είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης;
Γιατί δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε ένα πολιτικό σύστημα, αντάξιο της φυλής μας, των προγόνων μας, της ιστορίας μας;
Γιατί σε ό,τι κάνουμε πρέπει να μιμούμαστε τους δυτικούς βαρβάρους;
Με ποια λογική ο υπέροχος Έλλην πρέπει να θαυμάζει τον Μαρξ ή τον Κέυνς, τον Στάλιν ή τον Χίτλερ, τον Τσώρτσιλ ή τον Μουσολίνι, τον Ρούσβελτ ή τον Μάο, τον Ρέιγκαν ή τον Κάστρο;

Δυστυχώς είμαστε αποτυχημένοι… χωρίς διάθεση δημιουργίας.

Με την παρούσα λοιπόν πολιτικοοικονομική (μνημόνιο) και κοινωνική (λαθρομετανάστευση) κατάσταση, ό,τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή είναι απολύτως φυσιολογικό και προβλεπόμενο.
Με την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή αποτελεί, αυτήν την στιγμή, τον εξισορροπιστή του ανωμάλου συστήματος και της βάναυσης εθνολογικής αλλαγής της πατρίδος μας.

Ο κόμπος έχει φθάσει στον χτένι γιατί να μη φθάσει και το μαχαίρι στο κόκκαλο (Χρυσή Αυγή); 

2 σχόλια:

  1. Ας ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Ας ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΜΜΕ!!! Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΤΙΛΕς ΟΙ ΕΞΩ Κ ΟΙ ΜΕΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙ;;; ΑΥΤΟΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ! Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΔΗΛ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Κ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥς ΕΓΛΥΦΑΝ ΟΛΟΙ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Κ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΤΥΠΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΥΣΟΙΩΝΕς ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΩΝ, Κ ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ; Κ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ;;ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ; ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΣΑς Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έλληνας θαυμάζει τον Μουσωλίνι τον Τσωρτσιλ και αλλους γιατι ειμαστε αποτυχημενοι απο προτερα της σημερινης εποχης. Ετσι ακομα και 70 χρονια πριν, αποτυχημενοι ημασταν και τοτε.

    Λυπαμαι ειναι η αληθεια. Χιτλερ, Σταλιν= παγκοσμιως γνωστοι. Μεταξας=ανυπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή