6 Μαρτίου 2012

Τι κουβαλάει... ο Φ.Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ


Η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη λειτουργεί και παρουσιάζεται με υποδείξεις των διαχειριστών της μνημονιακής επικοινωνιακής πολιτικής. Η αντιμνημονιακή εικόνα την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει είναι επίπλαστη. Επί πλέον ο Φ.Κουβέλης κουβαλάει,  "παρα-ρατσιστικές" ιδέες, αλλά και ένα προκλητικό για "αριστερό", πλουτοκρατικό παρελθόν, ενώ παράλληλα συνδέεται έμμεσα με το "παγκόσμιο σύστημα εξουσιατών". 
Τσίπρας και Κουβέλης αγκαλιά μετά την εκλογή του πρώτου  ως αρχηγού του  ΣΥΡΙΖΑ
Συγκεκριμένα:
  1. Η  φιλομεταναστευτική κληρονομιά του από τον Σύριζα  και η  συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ της γνωστής για τις αντεθνικές της θέσεις και την προσπάθεια αφελληνισμού της εκπαίδευσης  κ. Ρεπούση,  αγγίζουν τα όρια του παρα-ρατσισμού κατά των Ελλήνων, και οδηγούν σε περίεργους συνειρμούς για προσφορά στέγης από την ΔΗΜΑΡ σε λογικές  τις οποίες της απέδιδαν  ότι εξυπηρετούσε επί θητείας της στο Υπουργείο Παιδείας η κ. Ρεπούση και η στενή της φίλη υπουργός κ. Διαμαντοπούλου. (Έρχεται ολοταχώς και η Δραγώνα).
  2. H αντιμνημονιακή εικόνα έχει υπαγορευθεί από γνωστή ΜΚΟ. "Φίλοι" της ΔΗΜΑΡ είναι μέσα στην κίνηση των 18 στην οποία συμμετέχουν στελέχη της εν λόγω ΜΚΟ, στην οποία συμμετέχει και γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος, αγαπημένος των Αμερικανών και του "παγκόσμιου συστήματος εξουσιαστών"
  3. Ο αριστερός-σοσιαλιστής-σοβαροφανής Κουβέλης διαθέτει 80 οικογενειακά ακίνητα.
  4. Το καλύτερο τελευταίο: Ο κ. Φ. Κουβέλης είναι σύμβουλος του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου) Ελλάδος.Συμβουλεύει και εν πολλοίς προωθεί τα συμφέροντα του ΚΙΣ, σε διάφορες βαθμίδες της κρατικής μηχανής.
Τομεάρχη παιδείας έκανε την Ρεπούση ο Κουβέλης. 

Η περιβόητη Δραγώνα, έρχεται...

Όλα τα παραπάνω οφείλουν να ερευνήσουν και να συνεκτιμήσουν οι υποστηρικτές του ΔΗΜΑΡ. 


Από μήνυμα που λάβαμε και θεωρήσαμε άκρως επιβεβλημένο να προωθήσουμε ώστε οι πατριώτες ψηφοφόροι του Κουβέλη, να γνωρίζουν τί ψηφίζουν με τον συστεμικό αριστερούλη.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου