1 Μαρτίου 2012

Εν ψυχρώ εκτέλεση 54χρονου περιπτερά

- Άγριο έγκλημα τα χαράματα στη λεωφόρο Αθηνών
- Νοίκιαζε το περίπτερο για να ζήσει τα δύο παιδιά του ο 54χρονος
- Τον πυροβόλησαν γιατί “πάτησε” τον συναγερμό
- Ανθρωποκυνηγητό για τους επικίνδυνους ληστές από την αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου 54χρονου τα ξημερώματα στις τέσσερις στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου.

Δύο άτομα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που γνώριζαν ότι ο άτυχος 54χρονος κρατάει ανοιχτό το περίπτερο και τη νύχτα αποφάσισαν να “χτυπήσουν” για να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Ο άτυχος άνδρας διέθετε συναγερμό συνδεδεμένο με το αστυνομικό τμήμα. Όταν ξαφνικά είδε μπροστά τους τους ληστές προσπάθησε να προστατευτεί ειδοποιώντας με τον συναγερμό την αστυνομία.

Δυστυχώς φαίνεται ότι η κίνηση αυτή εκνεύρισε τους ληστές που αντί να σπεύσουν να φύγουν σήκωσαν όπλο και κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Συνέχεια οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα, όχι περισσότερα από 100 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του, που έσπευσαν συντετριμμένοι στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο 54χρονος με τη σύζυγό του χρόνια τώρα δουλεύουν σκληρά, από 12 ώρες ο καθένας για να μένει πάντα ανοιχτό το περίπτερο και να μπορέσουν έτσι να αυξήσουν τα έσοδά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ο άτυχος άνδρας δούλευε πάντα τη νυχτερινή βάρδια για να μην κινδυνεύει η σύζυγός του. Είχε πάρει κάθε δυνατή προφύλαξη. Γνωρίζοντας πως τα περίπτερα είναι καθημερινός στόχος κάθε βράδυ κυριολεκτικά κλειδωνόταν μέσα στο περίπτερο, δυστυχώς, ούτε η κλειδαριές, ούτε ο συναγερμός ήταν αρκετά απέναντι στο όπλο των ληστών.

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι κυκλοφορούν αδίστακτοι ληστές. Οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα. Αυτή τη φορά στέρησαν τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, άφησαν ορφανά δύο κορίτσια.


Από μήνυμα που λάβαμε.


Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι είναι η ΤΡΙΤΗ ληστεία μετά δολοφονίας στο τελευταίο 24ωρο.
Δεν μένουν να πούμε πολλά. Απλώς αν συναντάτε στις παρέες σας λαθρολάγνους, χτυπάτε τους αλύπητα!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου