14 Μαρτίου 2011

Η προβοκάτσια στην Υπατία, μας ατιμάζει. Οι "αλληλέγγυοι" συστεμικοί φασίστες έκαναν την δουλειά τους άψογα...Εμείς;

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ τα λέει έξω από τα δόντια:


Και μη ξεχνάμε οι γιατροί του "Ελπίς" διαβεβαίωσαν ότι οι λαθρομετανάστες που τους είχαν έρθει δεν ήταν απεργοί πείνας.

Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας η κα Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιώνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής:

1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας-λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων..»( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας )

2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή.Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..» ( η κα Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)

3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε καποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικό και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει.!!»

4. «Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη ( το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοιί«αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη πείιπτωσι ο αλληλέγγυος συνοδός έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…» ( και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς)

5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό..Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων..» ( η κα Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)


Μη ξεχνάμε ακόμη ότι και ο διευθυντής του Ερυθρού Σταυρού μήνυσε τους "αλληλέγγυους" προβοκάτορες φασίστες, για το ότι απαγόρευσαν στους "απεργούς πείνας" την κατανάλωση τροφής, παρότι οι ίδιοι, οι λαθρομετανάστες, το είχαν ζητήσει.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου