28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη μας πληροφορεί για το καλό που θα μας κάνει η ανέγερση τεμένους!!!

  
Το Βρετανικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. Intelligence Squared Greece, διοργανώνει σήμερα στις 19:00, «συζήτηση» με θέμα:
«Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει»
Ναι σωστά διαβάσατε

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη.
Φυσικά οι θέσεις εξαντλήθηκαν πριν ακόμη γνωστοποιηθεί το θέμα (τουλάχιστον κάποιοι που προσπαθήσανε να κάνουν κράτηση προ ημερών, δεν μπόρεσαν).

Το προτεκτοράτο λοιπόν, που λέγεται ελλαδιστάν, των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των Μ.Κ.Ο., διοργανώνει «διαξιφισμό» με προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα. Μας πληροφορεί δηλαδή ότι το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα θα κάνει καλό…!!!
Τα άθλια αυτά υποκείμενα, μίσθια όργανα του διεθνούς εξουσιασμού, διοργανώνουν λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, ομιλία στην οποία θα διαξιφιστούν, μάλιστα, δύο αλλοδαποί!!!
Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Η όλη προπαγάνδα θα μεταδοθεί και μέσω του facebook στην σελίδα http://www.facebook.com/pages/Intelligence-Squared-Greece/156063934432690

Από τον σύνδεσμό τους στο Tweeter (http://twitter.com/iq2gr) διαβάζουμε:
Name Intelligence2 Greece
Location Athens, Greece
Web http://www.iq2.gr
Bio Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με σκοπό τη διοργάνωση Ζωντανών Debates επάνω σε επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Προφανώς είναι κάτι σαν θυγατρική της Intelligence Squared, που κατοικοεδρεύει στο Λονδίνο http://www.intelligencesquared.com/about και δραστηριοποιείται στην διοργάνωση και μετάδοση δημοσίων συζητήσεων.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αν υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε δύσκολη την ζωή, τουλάχιστον στην μετάδοση, ας τους την κάνουμε.
 
Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ: 
Ο Ταρίκ Ραμαντάν θα λάβει μέρος στο ντιμπέιτ «Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει»,το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ιntelligence Squared Greece και το Βρετανικό Συμβούλιο αύριο,Δευτέρα,7-9 μ.μ.,στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Σουηδίας 61, είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης). Είναι ο εκπρόσωπος του «ναι»,ενώ απέναντί του θα βρεθεί ο βρετανός νεοσυντηρητικός αναλυτής Ντάγκλας Μάρεϊ.

ΑΧ. ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011
Υπέρ
«Χτίζω τζαμί σημαίνει “θέλω να ενταχθώ”»
Ο Ραμαντάν θεωρεί ότι «όταν οι μουσουλμάνοι χτίζουν ένα τζαμί, δεν λένε “δεν θέλω να ενταχθώ” αλλά ακριβώς το αντίθετο». Τονίζει ότι δεν πρόκειται για ισλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας αλλά για ένδειξη ότι οι μετανάστες θέλουν «να ριζώσουν και να αποτελέσουν μέρος της κοινωνίας». Κατακεραυνώνει όσους σπέρνουν τον φόβο: «Είναι απαράδεκτοι, φέρνουν το τέλος της πλουραλιστικής μας κοινωνίας». Η ανέγερση ενός τεμένους, προσθέτει, αποτελεί πρωταρχικό δικαίωμα των μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα. Σε όσους ανησυχούν ότι γύρω από το τζαμί θα αναπτυχθεί ένα μουσουλμανικό γκέτο ο Ραμαντάν απαντά: «Το τζαμί χτίζεται βεβαίως εκεί όπου ζουν πολλοί μουσουλμάνοι. Δεν είναι όμως το τέμενος που δημιουργεί γκέτο αλλά το γκέτο που δικαιολογεί την ανέγερση τεμένους. Το τζαμί, αν είναι “ανοιχτό”, μπορεί να γκρεμίσει τους τοίχους του πνευματικού γκέτο».





Κατά
«Αρκούν λίγοι ακραίοι για να προκύψει πρόβλημα»
«Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα έχει και αρνητικές συνέπειες. Στις ακραίες εκφράσεις του το Ισλάμ δεν αντιπροσωπεύει τη θρησκεία της ειρήνης, καθώς αρκεί η ύπαρξη ενός μικρού αριθμού ακραίων για να δημιουργηθούν προβλήματα» σημειώνει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο Ντάγκλας Μάρεϊ. «Η δημιουργία τζαμιού δεν θα λύσει ούτε το πρόβλημα των παράνομων τεμενών.
Σε ένα από τα κεντρικότερα τζαμιά του Λονδίνου συχνά φιλοξενούνται ομιλίες μίσους» εξηγεί.
Ο βρετανός νεοσυντηρητικός συγγραφέας, αν και χαιρετίζει το τέλος των δικτατοριών στον αραβικό κόσμο, προειδοποιεί ότι «δεν πρέπει να είμαστε αφελείς και αισιόδοξοι» λόγω του εμφανούς κινδύνου ανάδυσης του ακραίου ισλαμισμού. «Στη Γάζα δολοφόνησαν την αντιπολίτευση, κυνήγησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, επέβαλαν τη σαρία, ενώ οι εκλογές του 2009 δεν πραγματοποιήθηκαν. Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι ακραίοι ισλαμιστές δεν θα χρησιμοποιήσουν τη δημοκρατία για αλλότριους σκοπούς» καταλήγει.

ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=2&artId=328520&dt=27/02/2011#ixzz1FGJLvZZK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου