3 Φεβρουαρίου 2011

Τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης επιτίθενται στο ΣτΕ για το λαθρονομοσχέδιο

Εχθές και σήμερα, μετά την απόφαση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε τον επίμαχο Ν. 3838/2010, αντισυνταγματικό, σχεδόν όλος ο τύπος και το ραδιόφωνο, επιτίθενται κατά του ΣτΕ.

Όλοι λοιπόν αυτοί ο ΑΛΗΤΕΣ (και ξεκάθαρα πια και χωρίς διαστολές ΠΡΟΔΟΤΕΣ), αμφισβητούν το κύρος των δικαστών. Όλος αυτός ο εσμός των μεγαλοεκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικάντηδων, όλα αυτά τα Λαμόγια - Προδότες, που ξεκάθαρα παραβίασαν το σύνταγμα της Ελλάδος, τολμούν να καταφέρονται κατά των Δικαστών, που θαρραλέα, απεφάνθησαν υπέρ του δικαίου.

Όλοι οι πολιτικάντηδες της Βουλής, ΟΛΟΙ, και αυτοί που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο (ΛΑΟΣ) και κυρίως όλοι οι υπόλοιποι που το υπερψήφισαν, είναι υπόλογοι έναντι του έθνους των ελλήνων.
Γιατί βάζουμε και το ΛΑΟΣ μέσα; Μα βεβαίως γιατί δεν αγωνίστηκε. Όλο φανφάρες και δηλώσεις ήταν και ενώ θα μπορούσαν να κάνουν ότι έκανε και ο Ιωάννης Ανδριόπουλος, τουναντίον αποθάρρυναν τέτοιες ενέργειες και τις θεωρούσαν ουτοπικές. Τώρα τι έχουν να πουν οι μεγαλοδικηγόροι - βουλευτές - βολεμένοι του ΛΑΟΣ; Από φωνές ξέρουμε κι εμείς, από έργα όμως είστε ένα μάτσο χάλια. Έχετε αναλωθεί σε ανούσιες επερωτήσεις και κοινοβουλευτικές παρουσίες και ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ τελείως από τις πραγματικές μάχες.

Κύριοι, φαίνεται πια, ότι είστε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Λαό, σε όλα τα επίπεδα, εθνικά, οικονομικά, πολιτικά. Βιάζεστε, ευνοούμενοι και από την αθρόα λαθρομετανάστευση να μεταβάλλετε την εθνολογική - φυλετική σύσταση της Ελλάδος. Θέλετε νέους ψηφοφόρους για τα Προδοτικά κόμματά σας και δεν το κρύβετε.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει στο πλευρό της όλους τους Έλληνες Νομοταγείς Πολίτες.
Θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε το Σύνταγμα του Έθνους των Ελλήνων και θα μας βρείτε απέναντί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου