27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ευχαριστούμε όλα τα ιστολόγια που ανήρτησαν την αποκάλυψή μας, σχετικά με την ιστοσελίδα του Μίκη Θεοδωράκη και τον νεοοθωμανικό χάρτη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Φυσικά, ευχαριστούμε θερμά και τον φίλο αναγνώστη της σελίδος μας, που μας το γνωστοποίησε.

Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο! Σε λιγότερο ίσως και από ώρα, οι διαχειριστές της ιστοσελίδος, κατέβασαν τον χάρτη.
Μάλιστα, πολλοί αναγνώστες, άλλων ιστοσελίδων που ανήρτησαν την είδηση, ανέφεραν με σχόλιά τους ότι δεν βρήκαν τον συγκεκριμένο χάρτη και ότι ήταν αδύνατον να γίνει τόσο άμεσα η αλλαγή· καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι κάναμε μοντάζ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ότι κανένα μοντάζ δεν πραγματοποιήθηκε και ότι η φωτογραφία που χρησιμοποιήσαμε ήταν ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ απεικόνιση της σελίδος του Μίκη.

Εταίρα απόδειξη βεβαίως των λεγομένων μας είναι, ότι το link, για το συγκεκριμένο σημείο, σημειώνεται ως map (χάρτης): http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/sparks/map/ προφανώς γιατί κατέληγε στο προαναφερόμενο χάρτη.

Αυτό το γεγονός μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, η δύναμη των ιστολόγων είναι μεγάλη και επαληθεύτηκε για ακόμη μία φορά και σε αυτήν την περίπτωση.

 Φυσικά μας ικανοποιεί και η άμεση αντίδραση των διαχειριστών του διαδικτυακού τόπου του Μίκη. Θα είμαστε βεβαίως σε επιφυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου