17 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟ «ΗΡΩΙΚΟ» ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΚΑΝΑΜΕ… ΛΑΘΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΝΙΤΕΣ

Τα τραγικά απολιθώματα του παρελθόντος, τα απάτριδα - λοβοτομημένα σκυλιά της νέας τάξης πραγμάτων, χέρι-χέρι με τους φυτευτούς πρακτορίσκους των ιμπεριαλιστών.
Η ξεφτίλα του ψευτοαναρχισμού δεν έχει όρια. Κάποτε, αν έναν αναρχικό (ιδεολόγο όχι αυτά τα ξεφτιλισμένα υποκείμενα) τον έλεγες κομμουνιστή, το θεωρούσε την μεγαλύτερη προσβολή.
Σήμερα, κι αφού όλα αυτά τα σκουλίκια δουλεύουν πια για τα ίδια αφεντικά, ήτοι, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, και μη βλέποντας να τους χωρίζει τίποτα, συσπειρώνονται, οργανώνονται (και τους οργανώνουν φυσικά, ξέρουμε ποια πρεσβεία) και συνεργάζονται μεταξύ τους για να επιφέρουν μία ώρα ενωρίτερα την διάλυση την Πατρίδος μας, του Έθνους μας.
Άπλυτοι (στην ψυχή και στο σώμα) η βρωμιά σας και η μαλακία που σας δέρνει δεν μας αγγίζει. 


Εν όψει του εορτασμού του μεγαλύτερου μύθου της μεταπολιτευτικής σαπίλας, άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα για τον έλεγχο της όλης φάσης.

- Έτσι, οι τροτσκιστές της ΟΚΔΕ (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας), κατήγγειλαν… «φασιστική» επίθεση από συντρόφια τους (με την… ευρύτερη έννοια), αναρχοκομμουνιστές:
«Σήμερα Κυριακή (15/11/2015) και γύρω στις 5:30 το πρωί, περίπου 50-60 τραμπούκοι του λεγόμενου αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν εντελώς αναίτια με καδρόνια, σιδερένιους λοστούς, γυάλινα μπουκάλια κ.λπ. Η επίθεση έγινε ενάντια σε αγωνιστές οργανώσεων της άκρας αριστεράς και της «Ροσινάντε», που ήταν μπροστά στην είσοδο του Πολυτεχνείου από την οδό Στουρνάρη, προκειμένου να πάρουν υλικά για τα καθιερωμένα «τραπεζάκια» του τριημέρου.
Αποτέλεσμα αυτής της δειλής και φασιστικού τύπου επίθεσης ήταν να χτυπηθούν πολλοί αγωνιστές (7 από αυτούς τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στο σώμα) από όλες τις οργανώσεις και ομάδες που ήταν εκείνη την ώρα εκεί. Πιθανότατα η επίθεση της συμμορίας των τραμπούκων να είχε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα, αν δεν το έβαζαν στα πόδια επειδή εκείνη την ώρα έρχονταν 2 μπλοκ με αγωνιστές των ΕΑΑΚ και του ΚΚΕ (μ-λ). Αυτή η αναίτια, θρασύδειλη και φασιστικού τύπου επίθεση είναι συμπληρωματική των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους…».

- Στη συνέχεια, ήρθε η «ανάληψη της ευθύνης» για την επίθεση –στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα-, στην οποία όμως, οι αναρχοκομμουνιστές ζητούν… συγνώμη, ισχυριζόμενοι ότι έκαναν… λάθος και πέρασαν τους τροτσκιστές της ΟΚΔΕ για… κνίτες. Ιδού τα μασκαραλίκια τους:
«Σήμερα 15/11 πραγματοποιήσαμε επίθεση σε μπλοκ αριστερών σχημάτων στην πύλη της Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο. Αυτή η επίθεση ήταν άστοχη και λανθασμένη καθότι ουδέποτε είχαμε πρόθεση να επιτεθούμε σε μπλοκ αριστερών σχημάτων και αναρχικών (προφανώς). Η επίθεση που δέχτηκε το μπλοκ αριστερών και αναρχικών συντροφισσών και συντρόφων είναι απόροια μίας πολύ κακής ενημέρωσης και πληροφόρησης σχετικά με τον κόσμο που προσέγγιζε την πύλη του Πολυτεχνείου εκείνη την ώρα. Οι άνθρωποι που συμμετείχαμε στην επίθεση αυτή περιμέναμε το μπλοκ της ΚΝΕ προκειμένου να δώσουμε μία απάντηση για την τακτική που ακολούθησε η ηγεσία του ΚΚΕ και διεκπαιρεώθηκε από κομμάτια της βάσης της όσον άφορα για το μεταναστευτικό και προφυγικό ζήτημα στο εργατικό κέντρο Μυτιλήνης οπού τα ΚΝΑΤ εισέβαλαν και στην ουσία έκαναν ‘’έξωση’’ τόσο στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που διέμεναν εκεί όσο και στους αναρχικούς και αριστερούς αλληλέγγυους. Η απόφαση ήταν σαφής.
Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα εμποδίζαμε, και πώς θα μπορούσαμε άλλοστε, μέλη αριστερών σχημάτων να προσεγγίσουνε το χώρο του Πολυτεχνείου. Παρ’όλες τις ιδεολογικές και πολιτικές διαφωνίες, τα σχήματα αυτά για εμάς αποτελούν οργανικό κομμάτι του ευρύτερου ριζοσπαστικού και ανταγωνιστικού κινήματος, σάρκα από τη σάρκα της εργατικής τάξης και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε απέναντί τους. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν συγκεκριμένη. Το μπλοκ της ΚΝΕ βρίσκεται στην λοκομοτίβα και κατευθύνεται με αλυσίδες και συνθήματα στην πύλη της Στουρνάρη.
Γνωρίζαμε πως το μπλοκ της ΚΝΕ προσεγγίζει το Πολυτεχνείο από την Πατησίων, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τονίσαμε να επιβεβαιωθεί διπλά και τριπλά ότι το εν λόγο μπλοκ ήταν όντως της ΚΝΕ. Η τραγική ‘’επιβεβαίωση’’ ήρθε και κινηθήκαμε προς το μπλοκ. Η τραγική κατάληξη ήταν να βρεθούμε απέναντι στο μπλοκ των αριστερών σχημάτων και να διαπιστώσουμε αργά, ενώ η συμπλοκή είχε ήδη συμβεί, ότι αυτό το μπλοκ δεν ήταν της ΚΝΕ.
Όταν καταλάβαμε ποιοι ήταν απεναντί μας μέσα σε αυτή τη συνθήκη της συμπλοκής αρχίσαμε να φωνάζουμε στον κόσμο να σταματήσει αλλά ήταν αργά γιατί ήδη σύντροφοι και συντρόφισσες είχαν τραυματιστεί. Εμείς τους είχαμε τραυματίσει. Κάποιοι από εμάς μπήκαμε μπροστά προκειμένου να μην χτυπηθεί κόσμος με αποτέλεσμα να χτυπηθούμε οι ίδιοι. Αφού αντιληφήκαμε αυτό το πραγματικά τραγικό λάθος επιστρέψαμε στο Πολυτεχνείο για να απολογηθούμε και να θέσουμε στη διάθεση των συντρόφων και συντροφισσών την παρουσία μας. Σπεύσαμε εκείνη την ώρα στα γραφεία του ΝΑΡ, όπου είχαν επιστρέψει αρκετοί από το αριστερό μπλοκ, για να τους ζητήσουμε συγγνώμη και να ρωτήσουμε για τους τραυματίες. Τους είπαμε πως εμείς τους επιτεθήκαμε και πως θα μπορούσαν να πράξουν αναλόγως σε βάρος μας καθώς και να επιστρέψουν στο Πολυτεχνείο. Η επιστροφή πραγματοποιήθηκε από κοινού μαζί με το σχήμα του ΝΑΡ πίσω στο Πολυτεχνείο. Παράλληλα επιστρέψαμε στην πύλη όπου βρίσκονταν οι σύντροφοι της Ροσινάντε για να απολογηθούμε εκ νέου και σε αυτούς. Κατόπιν φύγαμε για το νοσοκομείο προκειμένου να συναντήσουμε τους τραυματίες και να κάνουμε οτιδήποτε περνούσε από το χέρι μας προκειμένου να βοηθήσουμε.
Το να ζητούν σχήματα να καταδικαστεί αυτή η επίθεση είναι κάτι αυτονόητο όσο και δεδομένο. Εμείς πρώτοι καταδικάζουμε σφοδρότατα την πράξη μας αυτή και ζητάμε εκ νέου και δημόσια μία ειλικρινή συγγνώμη από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες.
Μείναμε και αναλάβαμε εκείνη τη στιγμή, όπως και τώρα, την πλήρη ευθύνη αυτού του τραγικού περιστατικού. Είπαμε τόσο το πρωί όσο και τώρα ειλικρινώς πως αυτή η κίνηση σε βάρος τους ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Αυτή η κίνηση αναλογεί να απολογισθεί δημόσια όπως πρέπει να γίνεται η σκληρή αυτοκριτική μακριά από υπεκφυγές, ωραιοποιήσεις και δικαιολογίες».


(ΥΓ): Είναι προφανές, ότι εδώ μυρίζει… μπαρούτι. Προβλέπουμε συνέχεια του αριστερού εμφυλίου στην πορεία της 17ης και επέμβαση των… ΚΝΑΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου