9 Νοεμβρίου 2011

Ληστρική επιδρομή με ξυλοδαρμό από συμμορία αλλοδαπών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ με 30 επιβάτες!

ImageΜία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βίαια και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες. 
 
Οι αλλοδαποί, αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντάς τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βίαια τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.
Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Σύμφωνα με το protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. 


«Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν» δήλωσε ένα από τα θύματα.
Αυτά τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν προβλεφτεί από ειδικούς αναλυτές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία. 


Δυστυχώς, οι "προοδευτικές δυνάμεις" που κυβερνάνε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προτιμούν να αγνοούν τις εκκλήσεις των ειδικών, προφανώς λόγω της ασφάλειας που τους παρέχουν οι πολυπληθείς ομάδες προστασίας της ΕΛΑΣ, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. 

 
Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους νόμους και να προχωρήσουν σε προγράμματα εθελοντικού και αναγκαστικού επαναπατρισμού επέτρεπαν την διόγκωση του προβλήματος πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν τα εύσημα της ΕΕ και των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων που δεν βιώνουν το μαρτύριο του μέσου Έλληνα με τις ορδές των πεινασμένων και προετοιμασμένων για όλα αλλοδαπών.


Η σημερινή ληστρική επιδρομή θα πρέπει να χτυπήσει την καμπάνα της εγρήγορσης στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική ελίτ, διότι θα είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή μίας άνευ προηγουμένου και άγνωστης για την ελληνική κοινωνία κατάστασης.

ΠΗΓΗ:  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27031&Itemid=85


Να μη ξεχάσουμε σε αυτό το σημείο τον Άκη Παυλόπουλο ή αλλιώς Πάκη, που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα για να πραγματοποιούν τις ληστρικές επιδρομές τους. Και αυτό το τιποτένιο ανθρωπάριο  δεν τόλμησε να το ξαποστείλει από το μαντρί της ΝΔ, ο πολύς και "πατριώτης" Σαμαράς. Ααα, ρε κουτόχορτο που ακόμα και τώρα τρώμε....
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσο υπάρχουν αυτά τα δύο κόμματα εξουσίας, άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ

Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης  μη βγάλεις πάλι τα μάτια σου.
Δόξα τω θεώ έχουν δημιουργηθεί νέες πατριωτικές δυνάμεις οι οποίες μπορείς να στηρίξεις.
Άιντε ξεμπλόκαρε μπας και ξαναδείς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου