13 Οκτωβρίου 2011

Αμετανόητος μνημονιακός ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει μετατραπεί σε νέο Α...νανιστή. Αλήθεια οι τότε υποστηρικτές προδότες του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, σε τι διαφέρουν με τους λάβρους υποστηρικτές του μνημονίου σήμερα για την Ελλάδα;


Είχαμε την ατυχία να τον παρακολουθήσουμε σε εκπομπή του (όπου παρεμπιπτόντως η ποιότητα των βιβλίων του, δυστυχώς, δεν συμβαδίζει με την ποιότητα του ανδρός) κατά την οποία προσπαθούσε να πείσει τους τηλεθεατές του για την αναγκαιότητα του μνημονίου και την μεγάλη τύχη που είχαμε να μας αναλάβουν οι τράπεζες, οι μασόνοι (χρηματοδότες του;) και οι λοιποί φανεροί και κρυφοί εχθροί και επίδοξοι κατακτητές της πατρίδος μας.

Αυτό το παιδί πια, δεν έχει τον θεό του. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι έχει προδοτικές τάσεις, αλλά αυτή η απίστευτη επιμονή του στο μνημόνιο έχει αρχίσει να μας βάζει σε σκέψεις. Αναφωνεί συνεχώς, ως άλλος Δήμος Σταρένιος, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», «οι Τροϊκανοί είναι σκληροί γιατί θέλουν το καλό μας» και άλλα πολλά περίεργα.

Είναι ευρέως παραδεκτό, ότι από τότε που έγινε βουλευτής δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα (να μη ξεχνάμε ότι πήγε και έκανε το εμβόλιο της γρίπης σαν φοβισμένο, υποταγμένο, σκυλάκι). Και αυτό έχει την εξήγησή του, αφού παρότι είναι φωνακλάς, έχει αποδείξει ότι ως άνδρας είναι μαλακός & απαλός στο σώμα και αυτό αντανακλάται και στις αποφάσεις του, όπως αποδεικνύεται.
Άμα είχε λίγο από την ανδρεία των προγόνων μας, είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβαινε, την αντίδραση, όλων ημών των ψυχωμένων, που σηκώνουμε ζωηρά τα στήθια μας σε κάθε είδους επιβολή.
Σύμφωνα με την γραικύλικη ιδεολογία του, λοιπόν, και το ’40 που ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ, έκανε χαζομάρα. Αντί λοιπόν να επιλέξει τον εύκολο δρόμο της παράδοσης κάποιων λιμένων και αεροδρομίων στους Ιταλούς, κήρυξε τον Πόλεμο.

Αυτήν την στιγμή παραδίδετε, εσύ και οι λοιποί φοβισμένοι σκυφτούληδες, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα νερά μας, τα εδάφη μας, τα ΠΑΝΤΑ, στους συγχρόνους κατακτητές για δάνεια αιώνων και για χρέη που έχουν εξοφληθεί 300 φορές. Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι όσες θυσίες και να κάνουμε, το χρέος συνεχώς μεγαλώνει και ο μόνος λόγος που συνεχίζουν να μας επιβάλουν χαράτσια είναι για να καταντήσουμε Ινδία, Κίνα, Κονγκό... και να μας υφαρπάξουν τα οικόπεδά μας, τα σπίτια μας, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, την Πατρίδα μας.
Ο δρόμος του αντιμνημονίου, αν και οι πολλοί, θα το παραδεχτώ, δεν γνωρίζουν ότι είναι σκληρός και δύσκολος, είναι όμως ο δρόμος της Αρετής, είναι ο δρόμος του Ήρωα· είναι ο δρόμος όμως που ακολουθούν οι Έλληνες και αυτός ο δρόμος, όσο σκληρός και να είναι, στο βάθος καταλήγει στην αναγέννηση.

Αντιθέτως η ατραπός που επιλέξατε εσύ και οι όμοιοί σου (Πάγκαλος, ΓΑΠ, Μπένη και σία) είναι και δύσκολος και στο τέλος θα καταλήξουμε να είμαστε μετανάστες στην πατρίδα μας.

2 σχόλια:

  1. Μην παρομοιάζετε έναν επαγγελματία ηθοποιό με έναν επαγγελματία πολιτικάντη που ξεφύτρωσε από το πουθενά. ο φουκαράς ο Σταρένιος το ψωμάκι του έβγαζε από τους ρόλους που του δίνανε. Ο Α.Γ. είναι ένας πρακτοράκος της Νέας Τάξης καλλυμένος με τον μανδύα του πατριώτη. Αλλά ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει γιατί όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας "Τι είναι χαλεπωτερον;; Τον εαυτόν γνώναι"!!! Αυτός έχει καβαλλήσει καμιά εκατοστή καλάμια και άντε ξεμπέρδευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
    Η αναφορά μας στον Δήμο Σταρένιο και ο παραλληλισμός του με τον πολιτικάντη του άρθρου, έγινε μόνο ως προς τον ρόλο τού προδότη που ενσάρκωνε στις ελληνικές ταινίες. Εννοείτε ότι τιμούμαι την μνήμη του καλού μας ηθοποιού και επαναλαμβάνουμε ότι συγκρίναμε τον ρόλο και ουχί τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή