26 Ιουλίου 2016

Οι τρομοκρατικές ενέργειες, λαρθομεταναστών και Ευρωπαίων υπηκόων τρίτης γενεάς (!), μουσουλμάνων αφρικανοασιατών, είναι πια μία καθημερινότητα στην κεντρική Ευρώπη...


Ήδη τα κανάλια έχουν χαλαρώση μετά τα συνεχή περιστατικά και δεν αφιερώνουν πια τις ώρες που αφιέρωναν για έκτακτη είδηση.
Η τρομοκρατία των αφρικανοασιατών λαθρομεταναστών, αλλά και υπηκόων τρίτης γενεάς, που φυσικά δεν ενσωματώθηκαν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, θα αρχίσει να γίνεται η σκληρή καθημερινότητα της Ευρώπης. Η ανεξέλεγκτη, άνευ όρων και ορίων, εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, αλλά και οι από τις δεκαετίες του 1960 - '70 προσέλκυση των απανταχού της γης, αλλότριων προς την Ευρώπη, πληθυσμών στην γηραιά ήπειρο, οδήγησε στις σημερινές καταστάσεις που βιώνουμε.

Η Ευρώπη προχωράει σε μία ραγδαία φυλετική μετάλλαξη. Ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε ακόμη και για κίνδυνο διαιωνίσεως της λευκής φυλής.
Όμως ό,τι και να κάνουν οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι, όσα κεφάλια και να πάρουν, όσους ανέμελους διαβάτες κι αν πατήσουν, όσους νέους κι αν ανατινάξουν, οι νεοφιλελεύθερες φασιστικές αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις, δεν θα μετανοήσουν ούτε στιγμή για τις πολιτικές τους. Τα θύματα αυτά αποτελούν παράπλευρες απώλειες, ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

Όσα λοιπόν θύματα και να υπάρξουν, τα σύνορα δεν θα κλείσουν, οι ροές δεν θα σταματήσουν, η φασιστική ψευτοδημοκρατία τους μας επιβάλει τον αφανισμό μας.
Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αναδείξουν εθνικιστικές κυβερνήσεις. Να στραφούν σε κόμματα που πρεσβεύουν την σωτηρία των λαών της Ευρώπης, από την εξαφάνιση και την μιγαδοποίηση.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου