12 Απριλίου 2016

Ξύπνησαν τα βοθροκάναλα και μας μιλούν για ενεξέλεγκτους "αλληλέγγυους"; Τι συμβαίνει πραγματικά.

Τι συνέβη και ξαφνικά στρέφονται εναντίον τους; Τί άλλαξε μετά από όλη αυτήν την προπαγάνδα υπέρ των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων; Μέχρι πρόσφατα διαφήμιζαν με θέρμη τις ακτιβιστικές τους δράσεις υπέρ των λαθροεισβολέων, δείχνοντάς τους να πέφτουν στα λιμάνια για να μη γυρίσουν στην τουρκία οι λαθρομετανάστες και να προβάλουν όλες τις δράσεις συμπαράστασης προς αυτούς.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει ανεξέλεγκτες οι ΜΚΟ. Βλέποντας τι μπουρδέλο είμαστε (με όλη την κυριολεξία της λέξεως) έχουν γίνει βασικά κράτος εν κράτη. Είναι σαν αμολημένα λυσσασμένα σκυλιά. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Αυτοί θέλουν τους λαθροεισβολής σε εγρήγορση και οι προδότες της κυβερνήσεως έχουν λάβει εντολές να τους εγκλωβίσουν εντός των συνόρων μας.

Αυτήν την στιγμή λοιπόν το ανθελληνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σαφής εντολές να συγκρατήσει η Ελλάδα όλη την μεταναστευτική ροή, θέλει τους λαθρομετανάστες να τους περιορίσει στην επικράτειά μας και να γίνουμε το hot spot της Ευρώπης.
Αυτές τις εντολές έχουν και οι Σκοπιανοί, οι οποίοι φυσικά δεν κλείνουν τα σύνορα γιατί φοβούνται μήπως και κάποιοι θέλουν να μείνουν σε αυτούς, αλλά εκτελώντας εντολές από την μεγάλη Γερμανία, την προστατεύουν από να δεχτεί όλον αυτόν τον όγκο των εισβολέων.
Γι' αυτό, κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπιανών έδρασαν εντός των συνόρων μας (πόσο πιο γραικυλιστάν να γίνουμε;) η Ελληνική στρατιωτική και αστυνομική παρουσία ήταν ανύπαρκτη... αφήνοντας τους σκοπιανούς να δράσουν για πάρτη τους.

Το προδοτικό κράτος και τα μέσα προπαγάνδας του, οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια, μαζί με τους αλληλέγγυους, απεργάζονται την πλήρη διάλυση της πατρίδος μας. Οι όποιες αντιπαραθέσεις είναι απλώς πρόσκαιρες ενδοοικογενειακές προστριβές, αφού όλοι τον ίδιο σκοπό έχουν... ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου