10 Ιανουαρίου 2015

Οι ισλαμιστές της Γαλλίας έκαναν αυτό που θα ήθελαν να κάνουν σχεδόν όλοι οι μουσουλμάνοι

Ο μουσουλμανισμός δεν είναι μία θρησκεία που ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Είναι ένας τρόπος ζωής που έχει μείνει στον μεσαίωνα.
Μπράβο τους πάντως, πολεμάνε για τα πιστεύω τους και δεν αφομοιώνονται από την ευρωπαϊκή κουλτούρα. Μπράβο τους που εκμεταλλεύονται την ανώμαλη νεοταξίτικη αριστερίστικη σκέψη των ανεκτικών "συμπολιτών" τους.

charlie hebdo (το περιοδικό)
Το συγκεκριμένο περιοδικό, θεωρείται ένα από τα παιδιά του Μαΐου του '68 και της όλης ατμόσφαιρας της περιόδου εκείνης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με την ονομασία Hara-Kiri (ως μηνιαίο περιοδικό), μετά ως Hara-Kiri Hebdo (το '69) και από το 1970 με την ονομασία που το γνωρίζουμε ως σήμερα.

Μπερδεύτηκαν όμως οι δημιουργοί του, κάπου μεταξύ ανεκτικότητας - πολυπολιτισμού και ελευθεροτυπίας και νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να προσβάλουν τα πιστεύω των συμπολιτών τους μουσουλμάνων, χωρίς αυτοί να αντιδράσουν, όταν ακόμη και η απεικόνιση του Μωάμεθ θεωρείται ύβρις!


Και τώρα παραπονιούνται για την σφαγή. Όχι αγαπητοί μου, όπως στρώσατε να κοιμηθείτε.

Θέλετε πολυπολιστιμό; 
Θέλετε ανεκτικότητα;
Θέλετε μετανάστες;
Θέλετε την εξαφάνιση των ευρωπαϊκών φυλών;
Θέλετε όλοι να γίνουμε μιγάδες;
Δυστυχώς για εσάς θα υπάρχει πάντα ένας "σύντροφος" μουσουλμάνος. Και όσο δεν βάζετε μυαλό, ζώα, τόσο το μαχαίρι των "συντρόφων" σας θα πλησιάζει στο λαρύγγι σας. 

Και εδώ είναι ευκαρία να θυμηθούμε πάλι το λοβοτομημένο ζώο που έλεγε μέσα σε ένα πλήθος χιλιάδων αλαλάζοντων ισλαμοφασιστών, "ποτέ ξανά φασισμός". Αυτό το δίποδο σούργελο, μαζί με τα υπόλοιπα βλακόμουτρα του ΑΝΤΑΡCIA:

Η σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιό μας:

Η Ελλάς που όλοι ονειρευόμαστε... Χιλιάδες ισλαμιστές στο κέντρο των Αθηνών αλαλάζουν "Αλλάχ ου Άκμπαρ". ΒΙΝΤΕΟ για γερά στομάχια!


Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το ξύλο που έφαγε, ένα άλλο αλληλέγγυο βόδι ψευτοαναρχικός:
Η σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιό μας:

Λαθρομετανάστες ξυλοκοπούν Έλληνες """αναρχικούς""", αλληλέγγυους, μετά το τέλος πορείας. ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου