4 Απριλίου 2014

"Ο Ηλίθιος και Πανηλίθιος" θα πρέπει να ονομαστεί η σειρά των βίντεο, παραγωγής Χρυσής Αυγής, που θα δούμε... προσεχώς! Γίνονται πια εμφανείς οι διασυνδέσεις Χ.Α. - Μόσχας

Κανονικά, θα έπρεπε, να είχε γκρεμιστεί το κυνοβούλιο, με όλα αυτά τα γεγονότα, που ήταν γνωστά σε όλους τους δημοσιογραφίσκους.
Ξαφνικά ανακάλυψαν και αυτοί την αλήθεια. Αυτά τα αθώα μπουμπούκια του αγρού.
Όμως, τα κανάλια της ρεμούλας και της ξεφτίλας, άγγιξαν το θέμα σαν να συνέβαινε το γεγονός σε άλλη χώρα! Μπομπολιστάν και με την βούλα.
Ένα κράτος σίχαμα, με τους δικαστές υποχείριο των πολιτικών. Μία δικαστική εξουσία που για το μόνο για το οποίο έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τους βουλευτές και τις κυβερνήσεις είναι για τους μισθούς της. 
Πού είναι η αξιωματική αντιπολίτευση; Πόσο κατευθυνόμενη είναι τελικά και αυτή. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, ότι έχουν τα ίδια αφεντικά. Τους προετοιμάζουν για την εξουσία και κάνουν ό,τι τους διατάζουν.

Ο Μπαλτάκος, θέλοντας να πλησιάσει τους χρυσαυγίτες και να τους αποσπάσει... πληροφορίες, έλεγε τα απίστευτα. Με μία καλλίτερη ματιά, δε, στο βίντεο, γίνεται εμφανές ότι τους λέει και πράγματα που θέλουν να ακούσουν. Π.χ. όταν λέει στον Κασιδιάρη: "Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι...."
Αυτό το "μεγαλοαστός" αποκλείεται να το πίστευε όταν το έλεγε (όπως και αρκετά άλλα βέβαια που ειπώθηκαν). Αλλά την συγκεκριμένη φρασεολογία, είναι 100% σίγουρο ότι την χρησιμοποιεί για να... πλησιάσει τον Κασιδιάρη. 

Γίνεται εμφανές και είναι αλήθεια, ότι ήθελε να έχει από κοντά τους χρυσαυγίτες βουλευτές, προς όφελος της παρατάξεώς του. Αυτό που ομολογεί στην συνέντευξη στον Χατζηνικολάου είναι αληθές. Ήθελε να τον αισθανθούν ότι τους συμπαθεί και συμπάσχει, τρόπο τινά μαζί τους. Μάλιστα όπως μας πληροφορεί, έπεσε στο "επίπεδό τους" γιατί δεν μίλαγε και με πανεπιστημιακούς· αυτό το τέρας ευφυίας...!
Όμως βλάκα Μπαλτάκο, οι "αγράμματοι" χρυσαυγίτες, που τους υποτίμησες, όχι μόνο σε έπαιζαν, όχι μόνο δεν σου είπαν κάτι ουσιαστικό για τα "εγκλήματά τους", αλλά όπως φαίνεται, σε αντιμετώπιζαν σαν ένα ηλίθιο κουτορνίθι και τελειωμένο βλάκα.

Είμαστε σίγουροι, ότι όταν ερχόταν η ώρα των επαφών ή όταν τον συναντούσαν, θα έλεγαν μεταξύ τους, "πάμε να δούμε και να παίξουμε με τον βλάκα".
Είναι αυτό που είπε ο Χατζηνικολάου, ο Κασιδιάρης τον έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι.
Ήθελε να το παίξει και αντικατασκοπία ο τελειωμένος κρετίνος.


Και στην χθεσινή εκπομπή του Έψιλον TV "Ελεύθερος σκοπευτής" ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα, τόσο από τους καλεσμένους βουλευτές και μέλη της Χ.Α., τόσο από τους καλεσμένους Καρατζαφέρη και Ψωμιάδη, όσο και από τον ίδιο τον Τράγκα. Ο δε Τράγκας ξεσπάθωσε κανονικά και έκανε ανοιχτά λόγο, για παρεμβάσεις και αφόρητες πιέσεις προς τον ίδιο και τα κανάλια που εργάζεται. Όχι βεβαίως ότι δεν τα γνωρίζαμε, αλλά πάντοτε είναι καλό να τα ακούει ο "λαουτζίκος" και να τα θυμάται ή να τα μαθαίνει.

Χρυσή Αυγή - Ρωσία... συμμαχία

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο rutube.ru, το ρωσικών συμφερόντων κανάλι που ανήκει στην Gazprom Media, θυγατρική της Gazprom... Διαβάζουμε στο crashonline.gr:


Αλεξέι Μίλερ

"Πώς να ξεχάσει ο επικεφαλής της Gazprom Aλεξέϊ Mίλερ ότι πέρσι είχε έρθει δύο φορές στην Ελλάδα σε διάστημα ενός μηνός (για πρώτη φορά που μετακινείται τόσο συχνά στην ίδια χώρα ο Ρώσος μεγιστάνας σε μία χώρα) και είχε συναντηθεί με τον Α.Σαμαρά προκειμένου να του αποσπάσει την υπόσχεση ότι θα γίνει το deal με την ΔΕΠΑ.

Κι ενώ είχε αποσπάσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού, λίγο αργότερα έλαβε το «κόκκινο φως». Και ο Α.Μίλερ δεν φημίζεται για την αφέλειά του ή για την ασθενή του μνήμη.

Έτσι ή αλλιώς η Ρωσία έχει αρκετούς ανοικτούς λογαριασμούς με την κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς λίγες ημέρες μετά την έκπτωση κατά 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, η ελληνική κυβέρνηση διά του Ε.Βενιζέλου προχώρησε σε «βαριές» δηλώσεις κατά της ρωσικής κυβέρνησης στην οποία απέδωσε όλη την ευθύνη για την ουκρανική κρίση και επισκεπτόμενος το Κίεβο, συναντώμενος με τον Ουκρανό «πρόεδρο» Τουρτσίνοφ και τους νεοναζιστές του Κιέβου.

Μην ξεχνάμε και την επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» στο νυν φυλακισμένο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο.
 Στην επιστολή του ο Α.Ντούγκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων «ριζοσπαστών πολιτικών» που η ρωσική πλευρά εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν.Μιχαλολιάκο."
-

Ξετυλίγεται ένα κουβάρι γεωπολιτικών συμμαχιών, σε ένα κράτος μπουρδέλο, προτεκτοράτο της δύσης, των εβραίων, των σιωνιστών. Με τους πιο υποτακτικούς πολιτικούς ηγέτες όλων των εποχών. Ανθρωπάρια της καρπαζιάς και της κλωτσιάς. Βλάκες με περικεφαλαία, που νομίζουν ότι είναι οι αϊνστάιν της πολιτικής.
Διαπλοκές, συνεργασίες και συμφέροντα που σαν στόχο έχουν το καλό της κομματικής παρατάξεως, τώρα γίνονται γνωστά και στον αδαή μικροαστό τηλεορασόπληκτο. 

Είμαστε περίεργοι να δούμε μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και τις επόμενες που μας έρχονται, πώς θα αντιδράσει το σύστημα και πώς θα αντιδράσει ο ραγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου