29 Μαρτίου 2014

Κρυφή, πανελλαδική δημοσκόπηση, της Συγγρού, δείχνει κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας, στις ευρωεκλογές. Κίνδυνος πολιτικής δολοφονίας.


- Φθάνει μετά βίας το 11% (και συνεχώς πέφτει).

- Όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξε για την Χρυσή Αυγή να παίρνει ποσοστά του... 22,5%, που φαίνεται ότι θα κονταροκτυπηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Άλλος ένας λόγος που έχουν ενταθεί οι διώξεις των βουλευτών και στελεχών της Χ.Α., αφού ευελπιστούν, οι αλήτες - προδότες - τραβεστί της Ν.Δ. (μαζί με τους σιωνιστές που τους διατάζουν), ότι με την απαγόρευση συμμετοχής της Χ.Α. στις εκλογές, θα μπορέσουν να λάβουν, τουλάχιστον, ένα ποσοστό του 10%.  Τόσο βλάκας πιστεύουν ότι είναι, ακόμη, ο έλληνας ραγιάς.

- Ή μήπως δεν νοιάζονται τόσο για τα δικά τους ποσοστά, αλλά ευελπιστούν (τα αφεντικά τους κυρίως) να τονώσουν και άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ;;;

- Όλα πάντως είναι στον αέρα. Φαίνεται να μη μπορεί το σύστημα να ελέγξει, ικανοποιητικά, τους ψηφοφόρους και όποια κίνηση και να κάνουν θα καταλήξει σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.

- Έχουν μαζέψει τους "επαναστάτες" ραγιάδες, στο μαξιλαράκι τους, τον πασοκοΣΥΡΙΖΑ που δείχνει, ότι μαζί με το 10% της Ν.Δ., θα αποτελέσουν την νέα συμμαχία.

- Στους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχει ένας αναβρασμός. Δείχνουν να είναι υπό διάλυση, αλλά φαίνεται να μη επηρεάζει τα ποσοστά τους που κυμαίνονται γύρω στο 4-5%.

- Ελπίζουμε οι προδότες του ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να εξαφανιστούν

- Ελπίζουμε οι "οχετοί" (Ποτάμι) και οι "δάκοι" (Ελιά) να έχουν διαλυθεί μετά τις εκλογές.

- Ελπίζουμε το ξεφτιλισμένο ΚΚΕ, επιτέλους να μας τελειώσει! Ας το κάνουν ΜΚΟ, μπας και βγάλουν κάνα φράγκο.

- Τέλος, επειδή κάτι πολύ ικανοποιητικό για το σύστημα δεν θα προκύψει, με τις φυλακίσεις και τις διώξεις των βουλευτών-στελεχών-μελών της Χρυσής Αυγής, βλέπουμε, ακόμη πιο έντονα, το σενάριο πολιτική δολοφονία. Όχι τόσο για να χτυπήσουν την Χ.Α. όσο για να δημιουργήσουν εσωτερική ένταση στην χώρα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου