18 Μαρτίου 2014

Μένει ο Μπούκουρας που τελικά... φεύγει...! Ο βουλευτής Κουκούτσης κατήγγειλε... χρηματισμό!

Ευστάθιος Μπούκουρας



Στο χθεσινό δελτίο του ΜΕΓΑ μάθαμε για την ύπαρξη επιστολής, του βουλευτή Μπούκουρα, προς τον πρόεδρο της βουλής, για ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α..
Στο δελτίο ακούστηκε σχετική διάψευση από τον δικηγόρο του συγκεκριμένου βουλευτή, Αλέξη Κούγια, όμως η δημοσιογράφος του ΜΕΓΑ, που έκανε την αποκάλυψη, παρουσίασε έγγραφο με σχετικές σφραγίδες και υπογραφές... Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι μας έκανε εντύπωση το απίστευτα σατανικό και χαιρέκακο μειδίαμα της δημοσιογράφου!

Αργότερα και στην εκπομπή του Στέφανου Χίου στο ΖΟΟΜ, υπήρξε παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος και αυτός διέψευσε κατηγορηματικά την παραπάνω πληροφορία και αναρωτήθηκε πώς βρέθηκαν αυτά τα έγγραφα, στα γραφεία του ΜΕΓΑ και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Πριν όμως συμπληρωθεί μία ημέρα και παρότι και η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, διέψευδε την ύπαρξη αυτής της επιστολή, εντούτοις, σήμερα το πρωί, ανακοινώθηκε η διαγραφή Μπούκουρα.
Προφανώς το ρεπορτάζ του ΜΕΓΑλου βοθροκάναλου, ήταν αληθές (ενίοτε λένε και αλήθειες).

Όπως φαίνεται δεν άντεξε τον εγκλεισμό του. Εμείς, δεν παίρνουμε θέση επί του θέματος. Άλλωστε η στέρηση της ελευθερίας είναι κάτι που δύσκολα αντέχει ο άνθρωπος και δικαιούται κάποιος να ομιλεί για δειλία και να κατηγορεί τον συγκεκριμένο για ανανδρία, μόνο αν έχει φυλακιστεί και έχει περάσει αυτό το μαρτύριο, ο ίδιος.

Δημήτριος Κουκούτσης

Όμως στον Στέφανο Χίο, ακούστηκε και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο βουλευτής της Χ.Α. Κουκούτσης, κατήγγειλε, σε διαδικτυακή εκπομπή στην ιστοσελίδα του κόμματός του, ότι τον πλησίασε πολίτης (φίλα προσκείμενος στην ΝΔ) και προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, και μάλιστα με ένα αρκετά υψηλό ποσόν.
Ωραία πράγματα σε αυτό το σάπιο πολιτικό σκηνικό, που βεβαίως δεν δημιουργήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια για να κυνηγήσει την Χ.Α.. Υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 85 χρόνια, χρόνο με τον χρόνο γίνεται χειρότερη και βαθμιαία σαν γάγγραινα, καταστρέφει τα πάντα.

Δημοσκοπήσεις
Όπως φαίνεται και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Μαΐου, θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, που προφανώς, από την πολεμική εναντίον της, πρέπει να είναι δεύτερο κόμμα. Μένει να δούμε ποιος θα αντέξει και τι ποσοστά θα λάβουν και τα υπόλοιπα κόμματα.
Φυσικά οι δημοσκοπήσεις και οι εταιρείες που τις κάνουν έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία. Εμείς, το έχουμε δηλώσει και σε άλλες αναρτήσεις μας, σχετικά με τα ποσοστά της Χ.Α.. Σύμφωνα με ότι αφουγκραζόμαστε από την κοινωνία, στις ευρωεκλογές, θα κυμανθούν μεταξύ 15 με 20%. Και ίσως, παραπάνω από 20% να μπορεί να πάρει, κάτω όμως από 15% το βλέπουμε αδύνατο να κατέβει (με τις παρούσες συνθήκες).
Όσο δε για τον δήμο των Αθηνών (που καίει και περισσότερο) βλέπουμε να πηγαίνει στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρη, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει την δημαρχία. Μόνο, ίσως, αν εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, με πάνω από 50% (μάλλον αδύνατον).

Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου