9 Οκτωβρίου 2013

Σε δημοσκόπηση 50.000 ατόμων λαμβάνει 30% η Χρυσή Αυγή. Κατηγορίες εσχάτης προδοσίας για βουλευτές της. ΒΙΝΤΕΟ

Πρέπει επειγόντως να βρεθεί οπλοστάσιο...

Από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Ζούγκλα" πληροφορηθήκαμε ότι σε διαδικτυακή δημοσκόπηση 50.000 ατόμων η Χρυσή Αυγή λαμβάνει το ποσοστό του 30%.
Όπως αναφέρεται, σε δεύτερο μικρότερο δείγμα ψηφισάντων (που λογικά είναι και το ορθότερο) λαμβάνει ποσοστό 15%, δείχνοντας ένα πράγμα, ότι, ακόμη και μετά την προπαγάνδα και την υπερβολή, η Χ.Α. βγαίνει από την μέχρι στιγμής κατάσταση, με το παγιωμένο - μπετόν αρμέ ποσοστό του 15%. 

Επιπλέον ακούσαμε ότι σε κάποιους βουλευτές, τους προσάπτουν και την κατηγορία της "εσχάτης προδοσίας", λόγο αντιδημοκρατικής ιδεολογίας...
Πάνε να τους κάνουν ήρωες του '21, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Έχουν ξεφύγει τελείως!

Διαβάσουμε στο 902.gr
«Η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος» είναι η φράση που αναφέρουν οι ανακριτές στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής στο παραπεμπτικό τους σημείωμα προς την Βουλή με το οποίο ζητάνε την άρση της ασυλίας των βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Ευστάθιου Μπούκουρα και Γιώργου Ηλιόπουλου προκειμένου να τους απαγγείλουν κατηγορίες για εσχάτη προδοσία.
Ήδη άρση ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλ. Παναγιώταρο, Ηλ. Κασιδιάρηκαι Χ. Αλεξόπουλο έχει ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Οι ανακριτές αναφέρουν για την Χρυσή Αυγή ότι «σκοπός της ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις εν λόγω μαρτυρικές καταθέσεις, η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134 επ. του Ποινικού Κώδικα)" (παράβαση που οδηγεί στην κατηγορία της "εσχάτης προδοσίας"» και κατόπιν τούτου ζητάνε «την άδεια της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να απαγγείλουμε κατηγορία κατά των βουλευτών του κόμματος».
Αλήθεια, σύντροφοι, εσείς που δεν έχετε υπογράψει υπακοή στο σύνταγμα, και βασική ιδεολογία σας είναι η κατάλυση του κοινοβουλευτισμού και της "δημοκρατίας", πώς κανείς μέχρι στιγμής δεν σας έχει κατηγορήσει για ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Μπας και είστε δεκανίκι του συστήματος και σας χρειάζεται;
Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε αν, για αυτόν τον λόγο, ψηφίσετε άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α., μα πολύ περίεργοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου