29 Σεπτεμβρίου 2013

Η κόρη του Γιάννη Δραγασάκη ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Μένει να αποδειχθεί αν αυτή η οργάνωση, ήταν η... Χρυσή Αυγή


Ποια είναι η κόρη του Δραγασάκη που η Χρυσή Αυγή αποκάλεσε «πρεζού»


(Από τον Ιούλιο του 2013)
Πολιτική θύελλα η οποία περιλαμβάνει χυδαίες εκφράσεις ξέσπασε μετά την απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο η οποία «μπλοκάρει» την διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή το απόγευμα.

Η Ελένη Ζαρούλια από το βήμα της Βουλής, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός κάλεσε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως να πάει να τους συλλάβει καθώς το εθνικιστικό κόμμα είναι αποφασισμένο να προχωρήσει στην διανομή. Ωστόσο έγινε μία υποχώρηση και η διανομή θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της γραφεία στον σταθμό Λαρίσης.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλώντας στην Βουλή πάντως εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, μιλώντας όχι για τον ίδιο αλλά για την κόρη του, με αφορμή την παραπάνω απαγόρευση! Αναφέρθηκε μάλιστα σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα από τις 7 Οκτωβρίου του 2007, η οποία είχε τίτλο στην πρώτη της σελίδα «Σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών η κόρη Δραγασάκη».


Όπως έγραφε η εφημερίδα στην κόρη του κ. Δραγασάκη, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Η κόρη του βουλευτή είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία μέλη του ίδιου κυκλώματος και στα διαμερίσματά τους βρέθηκαν κάτι παραπάνω από ένα κιλό κοκαϊνης, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τρία αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, τρεις σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της

«Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε» είπε από πλευράς της η Μαριάννα Δραγασάκη στην κατάθεσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου