16 Αυγούστου 2013

Δερματοστιξία ή τατουάζ, η βάρβαρη συνήθεια του νεοέλληνα

Εδώ ισχύει αυτό που λέμε, και η κουτσή Μαρία έχει κάνει τατουάζ.
Μικροί – μεγάλοι, γυμνασμένοι – αγύμναστοι, καλλίγραμμες – ατσούμπαλες, κοντοί – ψηλοί, χοντροί – λεπτοί... όποιον και να συναντήσεις στον δρόμο ή στην παραλία, ακόμα πιο αποκαλυπτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μη έχει μουτζουρώσει το δέρμα του με όλων των ειδών τις αηδίες, τα σύμβολα, τα σχέδια.
Ο εκβαρβαρισμένος νεοέλληνας, συναρπάζεται με την ιδέα ότι θα στιγματιστεί με κάποιο σύμβολο και δεν σκέφτεται καθόλου ότι λερώνει το δέρμα του με κάτι που θα μείνει για πάντα πάνω του.

Οι ιδεολογικοί αντίποδες πρωταγωνιστές στην δερματοστιξία


Στην νεοελληνική παραδοξότητα λοιπόν παρατηρούμε και το εξής: αριστεριστές και ακραίοι εθνικιστές, να συναγωνίζονται ποιός θα κάνει τα περισσότερα τατού στο κορμί του.
Και καλά οι αριστεριστές, έχουν την διάθεση να ρεζιλεύονται με συνήθειες που είχαν οι πιο βάρβαροι και υπανάπτυκτοι λαοί στην ιστορία. Οι άλλοι όμως οι υποτίθεται, λάτρεις του αρχαιοελληνικού πνεύματος, ιστορίας και τρόπου ζωής, από πού είδαν τους αρχαίους ημών προγόνους, να βεβηλώνουν έτσι το κορμί τους;
Ακόμα και οι μυξοβάρβαροι Ρωμαίοι, δεν είχα αυτήν την συνήθεια και οι όποιοι στιγματισμοί, γινόντουσαν σε ζώα, δούλους, αιχμαλώτους πολέμου και εγκληματίες. Οι πρόγονοί μας δεν κατανοούσαν την συνήθεια που είχαν οι βάρβαροι λαοί που τους περιστοίχιζαν και που γέμιζαν το σώμα τους με διάφορα σύμβολα και σχέδια.

Η λέξη τατουάζ προέρχεται από την λέξη «τατάου» που στην γλώσσα των αυτοχθόνων της Ταϊτής σημαίνει «συνήθεια».

Μάλιστα, ακόμα και βουλευτής του εθνικιστικού υποτίθεται κόμματος της Χρυσής Αυγής, έχει κάνει τόσα τατουάζ (ακόμα και στα δάκτυλα) που θα έπαιρνες όρκο , ότι έχει κάνει τρόφιμος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας...
Και δεν φθάνει αυτό, υπερηφανεύονται και από πάνω. Τί να πει κανείς;


Όπως μας πληροφορεί και ο Νίκος Κατσούλης, ιδιοκτήτης ενός από τα πρώτα εργαστήρια δερματοστιξίας στην Ελλάδα και διεθνώς βραβευμένος για τη δουλειά του: «Πριν μερικές δεκαετίες, τατουάζ έκαναν οι τρόφιμοι φυλακής, οι ναυτικοί, οι εγκληματίες. Το τατουάζ δεν ήταν τέχνη, ήταν στίγμα. Δεν είχε καλή φήμη, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς σήμερα η μόδα το έχει απενοχοποιήσει εντελώς. Άλλωστε, πριν από 20 χρόνια, τρία άτομα κάναμε τατουάζ στη Ελλάδα. Σήμερα, τα εργαστήρια που κάνουν τατουάζ ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα που ενδιαφέρονται γι’ αυτήν την τέχνη και ψάχνουν σε ποιο εργαστήριο και υπό ποιες προϋποθέσεις θα κάνουν το τατουάζ που επιθυμούν».

Συμβουλές προς τους νέους
Έλληνα που είσαι υπερήφανος για την γενιά σου, μη στιγματίζεις σαν βάρβαρος αριστεριστής ή νεοναζί το κορμί σου. Γύμνασέ το, πόνεσέ το, δυνάμωσέ το. Είσαι Έλλην, είσαι φτιαγμένος για να ξεχωρίσεις και αυτό ευελπιστούν από εσένα και οι υπόλοιποι λαοί. Ξεχώρισε λοιπόν για την σωματική σου ρώμη και για την πνευματική σου υπεροχή. Γύμνασε και το σώμα και τον νου και τότε θα δεις ότι δεν θα έχεις ανάγκη να μουτζουρώσεις τον εαυτό σου και να χαλάς την συμμετρία σου.

Γίνε πραγματικός ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΤΑΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ..ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ..ΟΥΤΕ Χ.Α ΕΙΜΑΙ..ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΡΧΑΙΑ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή