10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ... ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Μήπως έχουμε χούντα και δεν το έχουμε καταλάβει;

Ένα μάλλον αποτυχημένο φωτομοντάζ η συγκεκριμένη φωτογραφία. Λίγο να ξέρεις από φωτογραφία το καταλαβαίνεις. Φαίνεται  ότι  "αριστεροί" και  "δεξιοί" έχουν  βαλθεί να αποδείξουν ποιος είναι καλλίτερος στο photoshop...

Εκτός των άλλων, είμαστε πεπεισμένοι πια, ότι βρίσκεται εν εξελίξει ένα άκρως σατανικό σχέδιο, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία πλέον. Ποιό είναι το σχέδιο αυτό; Μα φυσικά να αυξήσουν τους ψηφοφόρους της Χ.Α.

Ακόμα βεβαίως οι +55 ετών ψηφοφόροι «κρατάνε γερά», και αυτό συμβαίνει γιατί η πληροφόρησή τους γίνεται μόνο μέσω των κυριάρχων-σάπιων τηλεοπτικών (και ραδιοφωνικών) σταθμών και των εφημερίδων. Όμως στις μικρότερες ηλικίες, που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και μπορούν να έχουν μία πιο σφαιρική άποψη των γεγονότων και των απόψεων, η Χ.Α. κάνει θραύση. Ειδικά στους εφήβους, που είναι πιο ατρόμητοι και δεν φοβούνται και τρέμουν , τα ξυρισμένα κεφάλια, τις σιδερογροθιές και τις δάδες, πραγματικά σαρώνει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων βεβαίως, όχι απλώς δεν φοβούνται αλλά εξιτάρονται από την δυναμική που αποπνέει.
Αυτό το αναφέρουμε, γιατί πολλοί πολέμιοι της Χ.Α. χρησιμοποιούν πολύ αυτήν την επιχειρηματολογία, του φόβου, της δυναμικής και του ξυλοδαρμού, που μπορεί να γίνει καθεστώς, σε περίπτωση κυριαρχίας του συγκεκριμένου κόμματος. Βεβαίως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία τέτοια εξέλιξη, αλλά αποδεδειγμένα, όποιος, αναπτύσσει τέτοια επιχειρηματολογία, ή γυναίκα είναι ή κρυφογκέη.  

Αυτήν την στιγμή έχει παγιωθεί η εντύπωση, σε μεγάλο μέρος της νεολαίας αλλά και μεγαλυτέρων σε ηλικία, ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα που τους προσφέρει ένα αβέβαιο μέλλον και κοινωνική βία, κυνηγάει την Χ.Α..  Δηλαδή έχουν καταφέρει να την ηρωοποιήσουν.
Ο γλοιώδης, σάπιος και εγκληματίας πασόκος, Βαγγέλης Βενιζέλος, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κατά της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή, ένας από τους πολιτικούς εγκληματίες, που απεχθάνεται ο ελληνικός λαός, επιτίθεται κατά της Χ.Α..
Και ερωτούμε, υπάρχει καλλίτερη διαφήμιση από το να σε δυσφημεί ένας τιποτένιος;  

Σαν να μη έφτανε αυτό ακούσαμε ότι καθαίρεσαν και την διευθύντρια του νοσοκομείου Τριπόλεως, γιατί συνομίλησε... με μέλη της χρυσής αυγής και δήλωσε ότι στο θέμα των παρανόμων αποκλειστικών, έχουν ταύτιση απόψεων.
Αυτήν την στιγμή όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ της διαφθοράς, με την πολεμική τους εναντίον της, δημιουργούν την αίσθηση σε πολύ κόσμο, ότι η Χ.Α. ενώ προσπαθεί για το καλό των Ελλήνων, η σαπίλα τούς κυνηγά.
Δημιουργούν το συναίσθημα στον λαό, ότι φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης. Έχουν καταφέρει, σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων, να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η μόνη λύση για την ανατροπή του σάπιου κατεστημένου είναι η Χρυσή Αυγή.

Και επιμένουμε· εξελίσσεται σχέδιο σατανικό, αυξήσεως της εκλογικής δύναμης της Χ.Α..
Αν ακούγαμε ότι οι σύμβουλοι των αρχηγών των άλλων κομμάτων είναι φανατικοί χρυσαυγίτες δεν θα μας έκανε καμμία εντύπωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου