12 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζοντας την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής (όπως την διαβάζαμε στα περιοδικά της, της δεκαετίας του 1980) ΜΕΡΟΣ Α’


Από το  περιοδικό της Χρυσής Αυγής (Περίοδος Β’, Αρ. Τεύχους 3, Απρίλιος 1986)


"Μεγάλη ήταν η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου στην Γαλλία στις πρόσφατες εκλογές, όπου κύριο σύνθημά του ήταν: «κάθε ξένος εργάτης και ένας Γάλλος άνεργος».  Συχνά και πυκνά διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό στις εφημερίδες για επεισόδια και ταραχές φυλετικού χαρακτήρα στην Ευρώπη.

Στην Αγγλία οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει από την όλο και μεγαλύτερη παρουσία εγχρώμων στην χώρα τους. Στην Γερμανία οι Τούρκοι απειλούν να αλλοιώσουν την φυλετική ταυτότητα του κράτους. Απέναντι σε όλα αυτά τα καυτά και ζωτικής σημασίας προβλήματα των Λαών της Ευρώπης οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές αδιαφορούν, και όχι μόνον αδιαφορούν, αλλά και αγανακτούν εναντίον οποιουδήποτε παίρνει μία θέση αμύνης στο χαράκωμα της εθνικής και φυλετικής του ταυτότητας. Όλοι και όλα, σύμφωνα με την γνώμη τους, φταίνε για το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί, εκτός από τους φτωχούς «αθώους» έγχρωμους μετανάστες. Αυτοί οι ίδιοι, οι μεγάλοι «ανθρωπιστές», είναι εκείνοι, που κάποτε μίλαγαν κατά της αποικιοκρατίας και έλεγαν ότι πρέπει  οι λευκοί να φύγουν από την Αφρική, όπου είχαν δημιουργήσει ένα θαύμα, και ότι θα έπρεπε να αφήσουν τους μαύρους να γίνουν κύριοι της πατρίδας τους. Έτσι έφυγαν οι λευκοί από την Αφρική με αποτέλεσμα να έλθουν οι μαύροι στην Ευρώπη... το «αστείο» της υποθέσεως είναι ότι οι μαύροι ήλθαν στην Ευρώπη για να κάνουν το ίδιο πράγμα, που έκαναν και όταν ήσαν οι λευκοί στην Αφρική, να γίνουν δηλαδή πάλι, όπως και επί αποικιοκρατίας, με ένα διαφορετικό τρόπο αυτήν την φορά, πάλι όμως υπηρέτες του λευκού ιδιοκτήτη.(1)

Αυτό συνέβη γιατί από την στιγμή, που ο νέγρος «έμαθε» τον λευκό τρόπο ζωής, τρόπο ζωής που από μόνος του δεν μπορεί να δημιουργήσει, μοιραίο είναι να προσκολλάται παρασιτικά στον λευκό, όντας ανίκανος από μόνος του να επιζήσει.
Δεν φταίνε λοιπόν, σύμφωνα με τους αντιρατσιστές, οι έγχρωμοι για την αντικοινωνική παρουσία τους και για τα προβλήματα που δημιουργούν στα κράτη, όπου «φιλοξενούνται». Φταίει η αποικιοκρατία η βιομηχανική ανάπτυξη, η ανάγκη για φτηνά εργατικά χέρια. Έτσι ισχυρίζονται και έτσι δικαιολογούν την κατάσταση.
Στην Ελλάδα όμως, που ουδέποτε υπήρξε αποικιακή δύναμη, που ποτέ δεν είχε ισχυρή βιομηχανία, που πάντοτε είχε και ΕΧΕΙ πρόβλημα ανεργίας, πως δικαιολογείται η παρουσία των εγχρώμων; (2)

Όταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Λαού μας από δημιουργίας Ελληνικού Κράτους είναι η μετανάστευση , η διαρροή Ελληνικού Αίματος, ο ξενιτεμός τίμιων και εργατικών συμπατριωτών μας για λόγους επιβίωσης και ανάγκης, όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, πώς δικαιολογείται εθνικά και ηθικά η «μετανάστευση» στην χώρα μας όλων αυτών των αντικοινωνικών και εγκληματικών στοιχείων; (3)

Ένας και μοναδικός είναι ο αντικειμενικός σκοπός αυτών, που δημιούργησαν και συντηρούν αυτήν την κατάσταση: Η καταστροφή και η αλλοίωση του Ελληνισμού στην πιο βασική και ουσιώδη αξία του, στο Αίμα.

Εμείς όμως, οι Έλληνες Εθνικο-Σοσιαλιστές (4), που η ιδεολογία μας λέγεται Ράτσα και που η Ράτσα, είναι η ιδεολογία μας, εμείς, υπέροχα ιδεαλιστές στους σκοπούς μας και υπέροχα υλιστές στο βιολογικό μας ρεαλισμό, εμείς, που έχουμε αποστολή να υπερασπιζόμαστε αυτήν την Χώρα, δηλώνουμε: θα κρατήσουμε με κάθε μέσον και κάθε θυσία καθαρή και αμόλυντη την Γη μας."

Υπεύθυνος συμφώνως τω νόμω: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Περίοδος Β’ – Αριθμός τεύχους 3 – Απρίλιος 1986
Τ.Θ. 8346 – Αθήνα Ομόνοια 100 10, Τ.Θ. 11207 – Θεσ/νίκη 541 10

(1) Υπάρχει όμως κάτι το οποίο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του συντάκτη του άρθρου. Οι αποικιοκράτες λευκοί, βασικά, λήστευαν τον πλούτο των γηγενών. Κατά αντίστοιχο τρόπο γινόταν τότε στην Ευρώπη και σε εμάς σήμερα. Μπορεί να είναι πάλι δούλοι, όμως αυτήν την φορά απομυζούν τον πλούτο των γηγενών Ευρωπαίων και στην περίπτωσή μας τον πλούτο της Ελλάδος. Και αυτό γίνεται από τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν φύγει από την πατρίδα μας και έχουν ταξιδέψει στις χώρες καταγωγής των λαθροεισβολέων.

(2) Εντοπίζεται το πρόβλημα των μεταναστών από τότε, το 1986. Προφητικό για το τι θα επακολουθούσε με τις ορδές των λαθρομεταναστών που εισέβαλαν στην πατρίδα μας λίγα χρόνια αργότερα και ακόμα στενάζουμε υπό τον ζυγό τους.

(3) Αν τότε, το 1986, που οι αλλοδαποί στην χώρα μας ήταν ελάχιστοι, έλεγαν αυτά τα πράγματα, με την εισβολή των δεκαετιών ’90 και 2000 θα έπρεπε να είχαν πάρει τα γιαταγάνια.

(4) Σήμερα μας λένε ότι είναι εθνικιστές και όχι εθνικοσοσιαλιστές. Τι ισχύει άραγε; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου