30 Οκτωβρίου 2012

Ένταση στην εκπομπή του Στέφανου Χίου μεταξύ του Γ. Δαραβίγκα και του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό - «μήπως ο Προπάππους σας ήταν "Τουρκόσπορος".....»

Όπως πάντα αρκετά αποκαλυπτική και καυστική η εκπομπή ¨"ΜΑΚΕΛΕΙΟ" που παρουσιάζει οΣτέφανος Χίος στο EXTRA3.

              

Πραγματικά απίστευτα τα όσα συνέβησαν σήμερα το Βράδυ κατά τη διάρκεια της εκπομπής"Μακελειό" όταν τα πράματα ξέφυγαν απο το έλεγχο και υπήρξαν εντάσεις μεταξύ του Γιάννη Δαραβίγκα και του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.

Με αφορμή τις δηλώσεις Παναγιώταρου στο ότι:«ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ» o Βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε θέση στο ότι ο "Γνήσιος Έλληνας πρέπει να έχει ρίζες Ελληνικές απο παππου προς παππου και όχι να είναι μισος μισός."

Και εδώ αρχίζει το πανηγύρι.....όταν ο Γ Δαραβίγκας του λέει:

  • Δαραβίγκας :"Κύριε Λαγέ είσαστε Έλληνας εσείς"
  • Λαγός: Ναι έτσι είμαι...
  • Δαραβίγκας: Που το ξέρετε εσείς ότι είσαστε Έλληνας...μήπως ο Προπάππους σας ήταν"Τουρκόσπορος".....
  • Λαγός: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ"...
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη…


Πυρ και μανία έγινε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής όταν τον αποκάλεσε "Τουρκόσπορο" ο Γ. Δαραβίγκας......ΜΑΚΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!

Δείτε τον επεισοδιακό δίαλογο που ακολουθεί  


ΠΗΓΗ: http://www.eglimatikotita.gr/2012/10/blog-post_8883.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Feglimatikotitablogspotcom+%28%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%29

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Θα σταθούμε στο κατά πόσο είναι Έλληνας ο Σκορτσιανίτης.
Το θέμα είναι ποιον μπορείς να χαρακτηρίσεις Έλληνα. Στον Ηρόδοτο διασώζεται ένας ορισμός. Είναι αυτά τα ΒΑΣΙΚΑ - ΚΟΙΝΑ χαρακτηριστικά, που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα και κατ' επέκτασιν την κάθε φυλετική ομάδα. Αυτά λοιπόν τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:
το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομότροπον (κοινά ήθη - έθιμα), τα κοινά ιδρύματα και κοινές θυσίες (δηλαδή το ομόθρησκον).
αύτις δε το Ελληνικόν εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον, 
και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα 
Συμφώνως λοιπόν ως προς τον ορισμό του Ηροδότου, ο Σκορτσιανίτης είναι Έλλην; 

1 σχόλιο:

  1. Λάθος!! Αυτές είναι παγκοσμιοποιημένες ιδέες. Ο Σκορτσιανίτης είναι μιγάς δηλαδή είναι μισός Έλλην και μισός Καμερουνέζος. Αυτό είναι το σωστό και δίκαιο. Η μάνα του Σκορτσιανίτη που είναι Καμερουνέζα πως θα αισθάνεται όταν αποκόβετε το παιδί της από το γένος των γονέων της. Νομίζω είναι ρατσιστικό να λέμε ότι όταν ένας Έλληνας παντρεύεται με μία αλλοδαπή τα παιδιά είναι Ελληνάκια. Δηλαδή η αλλοδαπή τι είναι; Σκεύος που βγάζει παιδιά; Δεν έχει καταγωγή; Είναι άκρως σοβινιστικό να λέμε τέτοια πράγματα.
    Στην αρχαία Αθήνα για να έχεις πολιτικά δικαιώματα θα έπρεπε και οι δύο γονείς σου να είναι Αθηναίοι.
    Και τελειώνοντας, εαν διασταυρώσουμε ένα ντόπερμαν με ένα πεκινουά τι θα βγεί; To ίδιο ισχύει και με τους ανθρώπους. Με βάση την γενετική επιστήμη μετά από τρείς γενεές το αίμα καθαρίζει δηλαδή εάν ο Σκορτσιανίτης παντρευτεί μία Ελληνίδα, τα εγγονάκια του θα είναι Έλληνες (Τριανταφυλλίδης γενετιστής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή