12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Οι Γερμανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ απειλούν και εκβιάζουν τους Έλληνες

Υπογραφή μνημονίου;
Έξοδος από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση;
Χρεοκοπία;
 Διλήμματα που από την στιγμή που πήρε την εξουσία το επάρατο ΠΑΣΟΚ και μας έβαλε στο ΔΝΤ (τα ίδια θα έπραττε και η ΝΔ), δεν έχουν σταματήσει να ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι κρίσιμη και όλες οι λύσεις οδηγούν στην φτώχεια.

Όμως, υπάρχει μία διαφορά. Στην μεν φτώχεια, που μας παρέχουν οι δανειστές μας θα χάσουμε την ελευθερία μας. Στην δε φτώχεια, που μας παρέχει η καταψήφιση του μνημονίου, είναι επώδυνος μεν αλλά όταν καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε θα είμαστε ελεύθεροι.
Και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε την δύναμη να τα καταφέρουμε. Οι μόνοι από τους Έλληνες που δεν το πιστεύουν είναι οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες και κάποιοι άλλοι περίεργοι τύποι, πρώην εθνικιστές και νυν εθνοφιλελεύθεροι - αναρχοφιλελεύθεροι τους ΛΑΟΣ.

Αλλά ακόμη και μέσα στα μνημόνια, τους Τροϊκανούς και το ΔΝΤ, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την ανεξαρτησία μας. Αλλά οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν δεν μπήκαν στον κόπο να πολεμήσουν μέχρι εσχάτων για την πιο συμφέρουσα προς το Έθνος λύση.
Παραδόθηκαν άνευ όρων στις ορέξεις των δανειστών μας και συνεργάζονται μαζί τους εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους.

Προφανώς το νέο μνημόνιο θα ψηφιστεί, δεν υπάρχει ελπίς. Αυτό όμως που θα θέλαμε να δούμε, στις επερχόμενες εκλογές, είναι το ποιο βλήμα συμπολίτης μας θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
Πρέπει να είναι πολύ λαμόγιο, βολεμένος, κομματόσκυλο, προδότης ή πνευματικά ανάπηρος όποιος ξαναψηφίσει αυτά τα δύο καρκινώματα.

Εμείς βέβαια θα επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου