29 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση και πορεία μνήμης για τα Ίμια

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τις βασικές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης για την τραγωδία στα Ίμια το 1996, τις έχει καπελώσει εδώ και χρόνια, η Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς, το ΛΑΟΣ, με την πολιτική των τελευταίων χρόνων, τόσο του αρχηγού του όσο και στελεχών του, έχει δημιουργήσει μία εχθρική διάθεση απέναντί του (ξέχωρα από την βάση του η οποία είναι όλοι αγνοί έλληνες πατριώτες). Πάντως μας πληροφόρησαν ότι στον Πειραιά θα κατέθεταν στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων. Και αυτό τους έλειπε· δεν μπορεί να καταθέτεις στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων του «ολοκαυτώματος» και να αδιαφορήσεις για τα παιδιά μας που χάθηκαν…

Ελπίζουμε ανάλογες εκδηλώσεις να γινόντουσαν και από τις "αριστερές" πατριωτικές παρατάξεις, οι οποίες όμως δεν μένουν αδρανείς· τουλάχιστον όσον αφορά το μνημόνιο και την τουρκική λαίλαπα.
Όταν με το καλό διαλυθεί το βδελυρό ΠΑΣΟΚ, ελπίζουμε οι πατριωτικές δυνάμεις που κώφευαν τόσα χρόνια μέσα στους κόλπους του, να δημιουργήσουν ένα σχηματισμό όπου η λέξη ΠΑΤΡΙΣ δεν θα αποτελεί απαγορευμένη λέξη.

Βέβαια υπάρχει ένας αναβρασμός διαφόρων τάσεων και η διάθεση δημιουργίας σχηματισμών οι οποίοι είναι βαθύτατα πατριωτικοί. Ελπίζουμε όταν θα έρθει η ημέρα των εκλογών, αυτές οι τάσεις να έχουν πραγματωθεί σε κόμματα και να μπορεί ο Έλλην να επιλέξει το πατριωτικό χώρο που τον εκφράζει καλλίτερα, εκτοπίζοντας ΟΛΑ  τα υπάρχοντα κόμματα εντός του κοινοβουλίου.

Βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση όπου ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος. Το πλήθος των παρευρισκομένων πρέπει να ήταν 7.000 με 10.000 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου