14 Οκτωβρίου 2011

Παγκοσμιοποιητικά κόλπα με τους "Αγανακτισμένους" ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προσπαθεί ο διεθνής εξουσιασμός να μαζικοποιήσει τους Έλληνες Αφυπνισμένους (και ουχί αγανακτισμένους) μαζί με όλο τον κόσμο. Με τα στρεβλωμένα συνθήματα "Όλος ο κόσμος μία πλατεία" οι κρύφιοι ηγέτες του διεθνιστικού καπιταλιστικού σοσιαλισμού και αρχηγέτες της παγκοσμιοποιήσεως και μαζοποιήσεως των λαών, προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα πρόβατά τους στις πλατείες όλου του κόσμου και να μετατρέψουν (τουλάχιστον την δική μας διαμαρτυρία) σε γιορτούλα.

Όπως διαβάσαμε: 
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από «Αγανακτισμένους» οργανώνονται σε περίπου 951 πόλεις, σε 82 χώρες.
Οι μεγαλύτερες πρόκειται να λάβουν χώρα στο Λονδίνο, στο Σίτι, καθώς και στο Σίδνεϊ και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook έχουν πάρει «φωτιά» για τον σχεδιασμό των διαδηλώσεων. Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από το κίνημα «Καταλάβετε την Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street), η ιστοσελίδα «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» καταγράφει με κόκκινες κουκκίδες τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι «Αγανακτισμένοι» όλου του κόσμου για μία παγκόσμια, ειρηνική διαδήλωση. 

 
Έναν άλλο τρόπο λοιπόν παγκοσμιοποίησης, σκέφτηκαν να εφαρμόσουν οι ταγοί μας και τον πετυχαίνουν μέσα από την πιασάρικη λέξη "αγανάκτηση".

ΟΧΙ στο σύνθημα "Όλος ο  κόσμος μία πλατεία"
ΟΧΙ στον εξευτελισμό της εθνικής μας διαμαρτυρίας
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Δεν θα τις παραδώσουμε στα χέρια των μπαχαλάκιδων και στην νέα τάξη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου